Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted

Wstawiam linki do zbiórek na ostatnio uratowane trzy psy, proszę o udostępnianie na fb, może ktoś zechce wesprzeć :

Staruszek Vincent z Zawady: trafił do hoteliku 300zł/za miesięc + karma, w lecznicy pozostał dług w kwocie 724zł

https://zrzutka.pl/3m52eb?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=sharing_button&fbclid=IwAR3Gnx1qH3Yf1IG5YEaLNxFG3o0QOAft8S_qa1bezXpghdUj_JmvrCuR-co

Piesek z chorą skórą Majki, hotelik za 350zł/ za miesiąc+ karma , w lecznicy do zapłacenia jest 238zł

https://zrzutka.pl/5ex8ee

Piesek terierkowaty znaleziony "przy okazji", Miki/ Muniek, obecnie do jutra w dt, potem nie wiadomo, w lecznicy do zapłacenia za niego jest 117zł.  Piesek jest gotowy do adopcji, zdjęcia zrobione w dt .

https://zrzutka.pl/v9a9wd?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=sharing_button&fbclid=IwAR0g9rqZ7gqvkVuwquzZTn4Tjt7aoJp0QskibpNsBTi0-_PGOYmkaCm8aYw

Posted
6 godzin temu, sharka napisał:

Ala, może zwrócę się o pomoc dla staruszka do skarpety im Talcott?

Dziękuję. Na fb jest wprawdzie spory odzew, ale ciągle brakuje do spłaty faktury w przychodni, dobrą karmę ktoś już zaoferował, pieniądze będą też potrzebne na dalsze leczenie, bo w tej chwili ma wydane leki na tydzień, w piątek ma być u niego lekarz.

Posted
6 minut temu, Anula napisał:

Udostępnione a trzecia zrzutka osiągnęła cel i została wyłączona przez organizatora.

Tak, zbiórka na terierowatego pieska została zakończona. Wystarczy na zapłacenie w przychodni. On na razie jest w dt, wprawdzie  tylko kilka dni ma tam zostać, ale kosztów nie ponosimy, oprócz karmy, którą już kupiłam . Tak,że na razie sytuacja jest opanowana. Czekamy na dom dla Mikiego/ Muńka , bo jest gotowy do adopcji.

Posted
18 godzin temu, ala123 napisał:

Dziękuję Bardzo :)

dziewczyny przyznały wsparcie w kwocie 200 zł, Alu wyślij proszę nr konta skarbnikowi Skarpety - asikowskiej, a po wpłynięciu kaski na konto wstaw proszę banerek Skarpety :)

Posted
3 godziny temu, sharka napisał:

dziewczyny przyznały wsparcie w kwocie 200 zł, Alu wyślij proszę nr konta skarbnikowi Skarpety - asikowskiej, a po wpłynięciu kaski na konto wstaw proszę banerek Skarpety :)

Dziękuję Ci bardzo :) To może podam konto hoteliku ? Pieniądze byłyby na leczenie.

Posted

Mam ciągle w głowie myśl, która nie daje mi spokoju... że Zorka przebywa w Wojtyszkach albo Radysach... gdzieś wciśnięta w budzie... i dlatego nikt jej nie widzi :( Za chwilę dołączę do wydarzenia.

Posted
41 minut temu, sharka napisał:

Alu banerek na wątku, najlepiej w pierwszych postach, ale widzę ze będzie problem bo wątek zakładała handzia :/

W pierwszym poście wątku zamieścić?

Posted
Dnia 27.01.2020 o 17:49, Tyś(ka) napisał:

Mam ciągle w głowie myśl, która nie daje mi spokoju... że Zorka przebywa w Wojtyszkach albo Radysach... gdzieś wciśnięta w budzie... i dlatego nikt jej nie widzi :( Za chwilę dołączę do wydarzenia.

Jest taka możliwość że mogła być odłowiona do Wojtyszek ponieważ niektóre okoliczne gminy mają z nimi podpisana umowę. Jednak ja sprawdzałam na stronie internetowej psy nowo przybyłe.

Posted
Dnia 27.01.2020 o 17:49, Tyś(ka) napisał:

9 godzin temu, bakusiowa napisał:

Jest taka możliwość że mogła być odłowiona do Wojtyszek ponieważ niektóre okoliczne gminy mają z nimi podpisana umowę. Jednak ja sprawdzałam na stronie internetowej psy nowo przybyłe.

Ja też zaglądam i piszę do schronisk, ale odpowiedź jest zawsze jedna,że jeżeli nie ma jej wśród nowo przybyłych psów, to znaczy że nie ma ...

Posted
18 minut temu, ala123 napisał:

Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty pa dla kota w Łomiankach. Znacie może kogoś?

Dla Dory ktoś właśnie przeprowadzał w Łomiankach.

Posted
6 minut temu, bakusiowa napisał:

Dla Dory ktoś właśnie przeprowadzał w Łomiankach.

Kurczę, nie w Łomiankach tylko w Pruszkowie :) Właśnie rozmawiałam z Dorą i zasugerowałam się tymi Łomiankami

Posted

Wizyta pa w Pruszkowie ogarnięta, kocurek wczoraj pojechał do domu :)

A tutaj wstawiam zdjęcia Hasia, za którego kastrację płaciła Akcja Sterylizacja ( Fundacja Ostatnia Szansa).  Hasio nadal szuka domu;  jest spokojnym, uroczym psem o nietypowej urodzie :)

72758376-401979944052573-805990804539362

72882812-639555429907195-647898458006487