Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Mój pies ma coraz większe problemy ze schodzeniem po schodach z 4 piętra.

Trafiłam na [url]http://www.firma-admiral.pl/uprz---kamizelkowa-max.html[/url]

Chciałam się dowiedzieć, czy ktoś używał produktów tej firmy i czy ten konkretny jest dobrym rozwiązaniem mojego problemu. Z góry dziękuję za odpowiedź.

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Moja znajoma niedawno kupiła uprząż tej firmy. Jej pies z racji wieku zaczął mieć problemy z tylnymi kończynami. Nie wchodząc w szczegóły: pies ma zwyrodnienie stawów kręgosłupa oraz kończyn tylnych. Nie jestem pewna, czy akurat uprząż przytoczoną w linku sprawiła swojemu psu, musiałabym dopytać (choć jest możliwe, że tę właśnie, ponieważ wspominała, że uprząż ma rodzaj paska, który umożliwia "przewieszenie" sobie psa przez ramię, a ten model właśnie taką ma ;) ). W każdym razie jest zachwycona rozwiązaniem, pies jest też zadowolony, bo drzemie w nim ogrom życia, tylko łapki odmawiają posłuszeństwa. Ona pojechała tam osobiście, właściciele interesu to podobno wspaniali, pomocni i oddani zwierzakom ludzie o dużej wiedzy w dziedzinie, którą się zajmują. Indywidualnie dopasowywali uprząż/szelki, ponieważ- jak się okazało- nie każdy pies akceptuje każde rozwiązanie. Jej ogólna ocena co do wykonania i użyteczności produktu jest więcej niż pozytywna.

• 6 months later...