Martens Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/124/4af8f56691e0ddaa.jpg[/url] Tu wygląda jak uśpiony Demon :evil_lol: A akcje z patykami gigantami to zupełnie jak u nas :) Quote
agaciaaa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Matko kochana, ile ja musiałam czekać, żeby mi sie wszystkie fotki załadowały...:roll: a nigdy nie mam takich problemów. Oj Monika zaszalałaś :evil_lol: Fotki oczywiście piękne :loveu: uszatek taki cudny z Szaruni był :loveu: i te górskie widoczki, aaaach :loveu: i z gitarą fotka baardzo fajna! :) i pluszowe psiurki :loveu: i bandanka :lol: [quote name='Szarik']mysle Agatko, że takiej pokuty nie musze się wstydzić ;) [/quote] Zostałaś rozgrzeszona! :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 heeej:hand: wpadliśmy sie przywitać ;):loveu: Quote
limoncia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ooo :):) jak duzo fotek...wszystkie swietne :):) pozdrawiamy ;) mizianko dla Szariczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarik Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Wow ile zdjec, wszytskie fajne, dlatego nie bede cytowala[/quote] Powiedz, że Ci się nie chce :eviltong: :evil_lol: [quote name='Martens'][URL]http://images31.fotosik.pl/124/4af8f56691e0ddaa.jpg[/URL] Tu wygląda jak uśpiony Demon :evil_lol: A akcje z patykami gigantami to zupełnie jak u nas :)[/quote] Witamy nowicjusza w Naszej galerii! :multi: Zapytaj Pinczerki, ona o każdej porze dnia i nocy powie, że to Demon :cool3: Heh, tja, patyki giganty rządzą! Gorzej jak później burak chce sie przedostać z takim patolem między autami... :roll: [quote name='agaciaaa']Matko kochana, ile ja musiałam czekać, żeby mi sie wszystkie fotki załadowały...:roll: a nigdy nie mam takich problemów. Oj Monika zaszalałaś :evil_lol: Fotki oczywiście piękne :loveu: uszatek taki cudny z Szaruni był :loveu: i te górskie widoczki, aaaach :loveu: i z gitarą fotka baardzo fajna! :) i pluszowe psiurki :loveu: i bandanka :lol: Zostałaś rozgrzeszona! :lol:[/quote] Widzisz jakam szaona! :evil_lol: Teraz macie co oglądac przez nastepny tydzień! ;) Cieszę się, ze zostałam rozgrzeszona, i że tak sie zdjęcia podobały :loveu: No i model :loveu: [quote name='Paulina_mickey']heeej:hand: wpadliśmy sie przywitać ;):loveu:[/quote] Witamy również! :multi: Quote
Szarik Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='limoncia']Ooo :):) jak duzo fotek...wszystkie swietne :):) pozdrawiamy ;) mizianko dla Szariczka :loveu::loveu::loveu:[/quote] Cześć Moniu, biorę z Ciebie przykład i ciągle staram się mieć tendencję zwyżkową ;) Nie wiem co bedzie na 500 stronie o ile dotrwamy :hmmmm: :evil_lol: Szarik wymiziany ;) [quote name='Izabela124.']Witanko poniedzialkowe[/quote] Nie dobijaj :shake: :evil_lol: O wiele bardzoej wole 'witanko piątkowe' ;) Quote
Szarik Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Witam Was kochane moje dziewczynki w samym środku tygodnia... ;) Jak samopoczucie? Bo u Nas leje, jest mokro, szaro, buro, ni to na spacer wyjść, głupio też siedzieć w domu, Szariczek wariuje... Ja trochę chora jestem, ale dobijam wirusa, myslę, ze się nie rozwinie. Choć do szkoły chodzę... :razz: Moja mama sobie przed chwila wbiła nóż w dłoń i własnie pojechała do szycia. Ajć. Zasłaniałam się rekami i nogami, żeby mi nie pokazywała rany, ale w końcu przypomniała mi kto w tej rodzinie jest ratownikiem przedmedycznym i się zmusiłam :evil_lol: Masakra. Przyszły tydzień mam totalnie zawalony jeśli chodzi o naukę, znowu nie pośpię, no ale niedługo przyjdzie zamówienie z krakveta i to jest najbardziej pcoieszająca myśl, która mnie trzyma aktualnie przy życiu ;)No i to, ze juz w ten weekend ma być 8-10 stopni i słonko, co równiez pięknie brzmi :loveu: No, to 'wylałam' się Wam dziewczyny, a teraz mówcie co Wy macie do powiedzenia. Obyście miały lepszy humor... Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cześć :multi: U mnie słoneczko :loveu: ale mokro jak cholera :roll: Sara wróciła ze spaceru cała w błotne kropki :evil_lol: Mamie życze szybkiego zagojenia! Oj, ja też nie cierpie takich widoków.. [quote name='Szarik']no ale niedługo przyjdzie zamówienie z krakveta i to jest najbardziej pcoieszająca myśl, która mnie trzyma aktualnie przy życiu ;)[/quote] Skąd ja to znam..... :lol: Quote
Izabela124. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witanko Ja to zazwyczaj zamawiam na dogo a nie w krakvecie hihi, u mniv tez szaro buro, nie chce mi sie uczyc Quote
Szarik Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: U mnie słoneczko :loveu: ale mokro jak cholera :roll: Sara wróciła ze spaceru cała w błotne kropki :evil_lol: Mamie życze szybkiego zagojenia! Oj, ja też nie cierpie takich widoków.. Skąd ja to znam..... :lol:[/quote] Witam! ;) Przy słońcu od razu człowiekowi lepiej... :roll: Zdolna Sarcia :evil_lol: Ale z Niej to szybko schodzi. Szarik ostatnio zrobił mi taki numer, że myślałam, ze go uduszę. :mad: Rzucaliśmy sobie piłeczkami, ja stałam na szczycie górki, a Szarik zbiegał na dół. Jak wiadomo niedawno były deszcze, teraz juz jest w miarę sucho, ale na dole była kałuża, taka okropnie błotnista. Juz po dobrych paru chwilach zabawy rzuciłam Szarikowi piłeczkę trochę za bardzo w lewo, tak, ze wylądowała parę metrów od kałuży :razz: Pech chaił, że Szarikowi było tak ciepło, że wszedł do tej kałuży i sie położył w niej! :diabloti: :evil_lol: Cały! :diabloti: DO połowy był brudny, ociekał błotem i się ludzie odsuwali od Nas jak szliśmy spowrotem :evil_lol: Taki to ten mały zbój :loveu: Mamie juz coraz lepiej, ale mi coraz gorzej, bo niemal wszystkie domowe obowiązki na mnie przeszły :razz: Pranie? - niet! Mycie naczyń? - niet! itd, itd, itd... Acha i jeszcze coś! :handy: :handy: :handy: :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Ja to zazwyczaj zamawiam na dogo a nie w krakvecie hihi, u mniv tez szaro buro, nie chce mi sie uczyc[/quote] Hej! ;) Trzeba wytrwać :evil_lol: Quote
Szarik Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Dzisiaj zadzwonił do mnie pan z Krakvetu i powiadomił, że ksiązki na którą tak bardzo czekam juz nie ma! :placz: Musze czekać 2 tygodnie na całe zamówienie, ale nie chce na wszystkie produkty, więc poprosiłam o zwrot pieniędzy. Teraz panicznie szukam tej książki w internecie... I wiecie co? :cool3: Dostałam -5 z łaciny! :multi: :multi: :multi: Za zwroty. 270 zwrotów do wkucia, jestem geniuszem :multi: Justynka pomagała mi się uczyć, dla Niej tez należą się podziękowania :loveu: I wiecie co jeszcze? :cool3: Jutro piatek! :multi: :multi: :multi: I wiecie co jeszcze? :cool3: Mam 'na przechowanie' aparat Justyny i oczywiście nie próżnuję ;) O ile znowu jakas tajemnicza siła ich nie wessie, to niebawem wstawię. :loveu: Dobrze, a teraz lecę do nauki przed jutrem kochane moje, i do zobaczenia! ;) Quote
Izabela124. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Al[SIZE=-1]e zdolniacha z ci[/SIZE][SIZE=-1]ebi[/SIZE][SIZE=-1]e 5- fiufiu [/SIZE] Quote
agaciaaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Cześć :) Gratuluje 5 :multi:a jaką to książkę tak bardzo chciałaś?? Szarik kochany pieseczek :loveu: Twoja wina że tak piłke rzuciłaś :diabloti: :diabloti: Quote
Dobcia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć! Już weekend!:cool3: Gratuluję piątki!:) Quote
Szarik Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Al[SIZE=-1]e zdolniacha z ci[/SIZE][SIZE=-1]ebi[/SIZE][SIZE=-1]e 5- fiufiu[/SIZE] [/quote] Dziękuję :B-fly: [quote name='agaciaaa']Cześć :) Gratuluje 5 :multi:a jaką to książkę tak bardzo chciałaś?? Szarik kochany pieseczek :loveu: Twoja wina że tak piłke rzuciłaś :diabloti: :diabloti:[/quote] Dziękuję ponownie :B-fly:Książka nosi tytuł: "Kliker : praktyczne szkolenie psa"? Chyba tak... Ale już znalazłam u Nas w sklepie w mieścinie i w poniedziałek idę kupić ;). A no pewnie, wsio mea culpa :mad::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Wiateczko w weekend[/quote] No, tak od razu lepiej brzmi. Hej! ;) [quote name='Dobcia']Cześć! Już weekend!:cool3: Gratuluję piątki!:)[/quote] Witaam! :multi: Weekend rullez :loveu: Dziękuję znów :B-fly: :evil_lol: Wiecie co dzisiaj od 12 na mnie w domeczku czekała? Ogroomne pudło pozalepiane taśmą z napisem krakvet :loveu: :loveu: :loveu: Ależ piękności przyszły, nie mogę się już doczekać używania :multi: ;) Quote
Szarik Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='magda_drakkar']Gratulejszyn!!:multi::cool3:[/quote] Dziękuję bardzo! ;) Quote
agaciaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tą książke to nawet u siebie widziałam :razz: a na całą księgarnie były ok. 3-4 o psach :evil_lol: Co takiego fajnego zamówiłaś? Chwal sie :loveu: Quote
Szarik Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dzisiaj zrobiłam zdjęcia wszystkim owym przedmiotom, by upamiętnić chwile, kiedy były one niepostrzepione, nierozerwane, nieubłocone i niezniszczone :evil_lol: Jutro będe miała zdjęcia, więc wszystkim się pochwalę ;) Quote
agaciaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czemu jutro, ja chce dzisiaj! :diabloti: Quote
Martens Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To bierzecie się za szkolenie klikerowe? I czekam tez na foty :) Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Melduję , że odwiedzam i zaglądam :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Szarik Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Czemu jutro, ja chce dzisiaj! :diabloti:[/quote] No dobrze, mogę zrobic listę, a zdjęcia dam dzis po 20:00 ;) - 2 x frisbee - 2 x ringi do aportowania z wody - kupozbieracz :evil_lol: - aport drewniany - kocyk w łapki :loveu: - torba na smakołyki i drobiazgi - kliker - książka: "Obedience: trening posłuszeństwa" - oraz dzisiaj zakupiona książka "kliker: skuteczne szkolenie psa" I nie marudź! :eviltong: :evil_lol: [quote name='Martens']To bierzecie się za szkolenie klikerowe? I czekam tez na foty :)[/quote] Tak jest sir, poklikamy psiaka, to może zmądrzeje :evil_lol: Chcę sprawdzic skutecznośc tej zachwalanej metody. Powiem szczerze, że do tej pory watpiłam w to, zeby 'klik' mógł az tyle zdziałac, ale Szarik jest bardzo pojętnym psiakiem i a nóż cos z tego wyjdzie ;) Będziemy się chwalić na bieżąco. [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Melduję , że odwiedzam i zaglądam :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zrozumiałam, przyjęłam ;) Quote
Recommended Posts