Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko kochana, ile ja musiałam czekać, żeby mi sie wszystkie fotki załadowały...:roll: a nigdy nie mam takich problemów. Oj Monika zaszalałaś :evil_lol:

Fotki oczywiście piękne :loveu: uszatek taki cudny z Szaruni był :loveu: i te górskie widoczki, aaaach :loveu: i z gitarą fotka baardzo fajna! :) i pluszowe psiurki :loveu: i bandanka :lol:

[quote name='Szarik']mysle Agatko, że takiej pokuty nie musze się wstydzić ;) [/quote]

Zostałaś rozgrzeszona! :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wow ile zdjec, wszytskie fajne, dlatego nie bede cytowala[/quote]

Powiedz, że Ci się nie chce :eviltong: :evil_lol:

[quote name='Martens'][URL]http://images31.fotosik.pl/124/4af8f56691e0ddaa.jpg[/URL] Tu wygląda jak uśpiony Demon :evil_lol:

A akcje z patykami gigantami to zupełnie jak u nas :)[/quote]

Witamy nowicjusza w Naszej galerii! :multi:
Zapytaj Pinczerki, ona o każdej porze dnia i nocy powie, że to Demon :cool3:
Heh, tja, patyki giganty rządzą! Gorzej jak później burak chce sie przedostać z takim patolem między autami... :roll:

[quote name='agaciaaa']Matko kochana, ile ja musiałam czekać, żeby mi sie wszystkie fotki załadowały...:roll: a nigdy nie mam takich problemów. Oj Monika zaszalałaś :evil_lol:

Fotki oczywiście piękne :loveu: uszatek taki cudny z Szaruni był :loveu: i te górskie widoczki, aaaach :loveu: i z gitarą fotka baardzo fajna! :) i pluszowe psiurki :loveu: i bandanka :lol:

Zostałaś rozgrzeszona! :lol:[/quote]

Widzisz jakam szaona! :evil_lol: Teraz macie co oglądac przez nastepny tydzień! ;) Cieszę się, ze zostałam rozgrzeszona, i że tak sie zdjęcia podobały :loveu: No i model :loveu:

[quote name='Paulina_mickey']heeej:hand:
wpadliśmy sie przywitać ;):loveu:[/quote]

Witamy również! :multi:

Posted

[quote name='limoncia']Ooo :):) jak duzo fotek...wszystkie swietne :):)
pozdrawiamy ;) mizianko dla Szariczka :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Cześć Moniu, biorę z Ciebie przykład i ciągle staram się mieć tendencję zwyżkową ;) Nie wiem co bedzie na 500 stronie o ile dotrwamy :hmmmm: :evil_lol:
Szarik wymiziany ;)

[quote name='Izabela124.']Witanko poniedzialkowe[/quote]

Nie dobijaj :shake: :evil_lol:
O wiele bardzoej wole 'witanko piątkowe' ;)

Posted

Witam Was kochane moje dziewczynki w samym środku tygodnia... ;)
Jak samopoczucie?
Bo u Nas leje, jest mokro, szaro, buro, ni to na spacer wyjść, głupio też siedzieć w domu, Szariczek wariuje...
Ja trochę chora jestem, ale dobijam wirusa, myslę, ze się nie rozwinie. Choć do szkoły chodzę... :razz:
Moja mama sobie przed chwila wbiła nóż w dłoń i własnie pojechała do szycia. Ajć. Zasłaniałam się rekami i nogami, żeby mi nie pokazywała rany, ale w końcu przypomniała mi kto w tej rodzinie jest ratownikiem przedmedycznym i się zmusiłam :evil_lol: Masakra.
Przyszły tydzień mam totalnie zawalony jeśli chodzi o naukę, znowu nie pośpię, no ale niedługo przyjdzie zamówienie z krakveta i to jest najbardziej pcoieszająca myśl, która mnie trzyma aktualnie przy życiu ;)No i to, ze juz w ten weekend ma być 8-10 stopni i słonko, co równiez pięknie brzmi :loveu:
No, to 'wylałam' się Wam dziewczyny, a teraz mówcie co Wy macie do powiedzenia. Obyście miały lepszy humor...

Posted

Cześć :multi: U mnie słoneczko :loveu: ale mokro jak cholera :roll: Sara wróciła ze spaceru cała w błotne kropki :evil_lol:

Mamie życze szybkiego zagojenia! Oj, ja też nie cierpie takich widoków..

[quote name='Szarik']no ale niedługo przyjdzie zamówienie z krakveta i to jest najbardziej pcoieszająca myśl, która mnie trzyma aktualnie przy życiu ;)[/quote]

Skąd ja to znam..... :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi: U mnie słoneczko :loveu: ale mokro jak cholera :roll: Sara wróciła ze spaceru cała w błotne kropki :evil_lol:

Mamie życze szybkiego zagojenia! Oj, ja też nie cierpie takich widoków..

Skąd ja to znam..... :lol:[/quote]

Witam! ;)
Przy słońcu od razu człowiekowi lepiej... :roll: Zdolna Sarcia :evil_lol: Ale z Niej to szybko schodzi. Szarik ostatnio zrobił mi taki numer, że myślałam, ze go uduszę. :mad: Rzucaliśmy sobie piłeczkami, ja stałam na szczycie górki, a Szarik zbiegał na dół. Jak wiadomo niedawno były deszcze, teraz juz jest w miarę sucho, ale na dole była kałuża, taka okropnie błotnista. Juz po dobrych paru chwilach zabawy rzuciłam Szarikowi piłeczkę trochę za bardzo w lewo, tak, ze wylądowała parę metrów od kałuży :razz: Pech chaił, że Szarikowi było tak ciepło, że wszedł do tej kałuży i sie położył w niej! :diabloti: :evil_lol: Cały! :diabloti: DO połowy był brudny, ociekał błotem i się ludzie odsuwali od Nas jak szliśmy spowrotem :evil_lol: Taki to ten mały zbój :loveu:

Mamie juz coraz lepiej, ale mi coraz gorzej, bo niemal wszystkie domowe obowiązki na mnie przeszły :razz: Pranie? - niet! Mycie naczyń? - niet! itd, itd, itd...

Acha i jeszcze coś! :handy: :handy: :handy: :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ja to zazwyczaj zamawiam na dogo a nie w krakvecie hihi, u mniv tez szaro buro, nie chce mi sie uczyc[/quote]

Hej! ;)
Trzeba wytrwać :evil_lol:

Posted

Dzisiaj zadzwonił do mnie pan z Krakvetu i powiadomił, że ksiązki na którą tak bardzo czekam juz nie ma! :placz: Musze czekać 2 tygodnie na całe zamówienie, ale nie chce na wszystkie produkty, więc poprosiłam o zwrot pieniędzy. Teraz panicznie szukam tej książki w internecie...

I wiecie co? :cool3:
Dostałam -5 z łaciny! :multi: :multi: :multi: Za zwroty. 270 zwrotów do wkucia, jestem geniuszem :multi: Justynka pomagała mi się uczyć, dla Niej tez należą się podziękowania :loveu:
I wiecie co jeszcze? :cool3:
Jutro piatek! :multi: :multi: :multi:
I wiecie co jeszcze? :cool3:
Mam 'na przechowanie' aparat Justyny i oczywiście nie próżnuję ;) O ile znowu jakas tajemnicza siła ich nie wessie, to niebawem wstawię. :loveu:

Dobrze, a teraz lecę do nauki przed jutrem kochane moje, i do zobaczenia! ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Al[SIZE=-1]e zdolniacha z ci[/SIZE][SIZE=-1]ebi[/SIZE][SIZE=-1]e 5- fiufiu[/SIZE]
[/quote]

Dziękuję :B-fly:

[quote name='agaciaaa']Cześć :) Gratuluje 5 :multi:a jaką to książkę tak bardzo chciałaś??

Szarik kochany pieseczek :loveu: Twoja wina że tak piłke rzuciłaś :diabloti: :diabloti:[/quote]

Dziękuję ponownie :B-fly:Książka nosi tytuł: "Kliker : praktyczne szkolenie psa"? Chyba tak... Ale już znalazłam u Nas w sklepie w mieścinie i w poniedziałek idę kupić ;).

A no pewnie, wsio mea culpa :mad::evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Wiateczko w weekend[/quote]

No, tak od razu lepiej brzmi. Hej! ;)

[quote name='Dobcia']Cześć! Już weekend!:cool3:

Gratuluję piątki!:)[/quote]

Witaam! :multi: Weekend rullez :loveu:
Dziękuję znów :B-fly: :evil_lol:

Wiecie co dzisiaj od 12 na mnie w domeczku czekała? Ogroomne pudło pozalepiane taśmą z napisem krakvet :loveu: :loveu: :loveu: Ależ piękności przyszły, nie mogę się już doczekać używania :multi: ;)

Posted

Dzisiaj zrobiłam zdjęcia wszystkim owym przedmiotom, by upamiętnić chwile, kiedy były one niepostrzepione, nierozerwane, nieubłocone i niezniszczone :evil_lol:
Jutro będe miała zdjęcia, więc wszystkim się pochwalę ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Czemu jutro, ja chce dzisiaj! :diabloti:[/quote]

No dobrze, mogę zrobic listę, a zdjęcia dam dzis po 20:00 ;)
- 2 x frisbee
- 2 x ringi do aportowania z wody
- kupozbieracz :evil_lol:
- aport drewniany
- kocyk w łapki :loveu:
- torba na smakołyki i drobiazgi
- kliker
- książka: "Obedience: trening posłuszeństwa"
- oraz dzisiaj zakupiona książka "kliker: skuteczne szkolenie psa"

I nie marudź! :eviltong: :evil_lol:

[quote name='Martens']To bierzecie się za szkolenie klikerowe?

I czekam tez na foty :)[/quote]

Tak jest sir, poklikamy psiaka, to może zmądrzeje :evil_lol:
Chcę sprawdzic skutecznośc tej zachwalanej metody. Powiem szczerze, że do tej pory watpiłam w to, zeby 'klik' mógł az tyle zdziałac, ale Szarik jest bardzo pojętnym psiakiem i a nóż cos z tego wyjdzie ;) Będziemy się chwalić na bieżąco.

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Melduję , że odwiedzam i zaglądam :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zrozumiałam, przyjęłam ;)