Dobcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witaj Moniczko:) [quote name='Szarik'] No i nauka na bieżąco.Pozdrawiam wszystkich cieplutko, [B]byle do piątku![/B] ;) :loveu::calus: :calus: :calus:[/quote] Oooo tak, święte słowa:loveu: Powodzenia!;) Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Przyszlam siSunieczki maja dom DT, ale potrzebny jest staly przywitac Quote
basia bonnie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 powodzenia na testach/kartkówkach/wypracowaniach :) Quote
limoncia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czesc szarikowa :p:p:p co tam u was.? [SIZE=1]zaczely mi sie ferie :)[/SIZE]:eviltong::eviltong::eviltong: mizianko dla szariczka:p Quote
Szarik Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Ale piekne ydjecia Syarika Wspolcyuje tzch klaswoek i kartkowek[/quote] Witam ;) Współczuj, współczuj, ale nawet nie najgorzej wybrnęłam. Skończyło się na trzech 4 i 3, jestem z siebie dumna jak na te przedmioty :cool3: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: Widziałam fotki :multi: [URL]http://images23.fotosik.pl/151/f774b1576f7583c5.jpg[/URL] boska :loveu::loveu: Jak Szarunia uchi? Aha i........ :handy: :diabloti:[/quote] Witaaaaam! :handy: handy: :handy: Szaruń już uszka ma zdrowe, nie swędzą, nie szczypią, nie bolą, wszystko w porządeczku! :multi: Dziękujemy za zainteresowanie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Izabela124.']heja [IMG]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou03.gif[/IMG][/quote] Cześć wtórnie ;) [quote name='Dobcia']Witaj Moniczko:) Oooo tak, święte słowa:loveu: Powodzenia!;)[/quote] Cześć Jadziu! ;) Nareszcie piąteeek! :multi: Moje życie toczy sie od piątku do piątku. :shake: Dziękuję, przydało się napewno ;) [quote name='Izabela124.']Przyszlam siSunieczki maja dom DT, ale potrzebny jest staly przywitac[/quote] E... :hmmmm: cześć Iza. Quote
Szarik Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='basia bonnie']powodzenia na testach/kartkówkach/wypracowaniach :)[/quote] Dzięki Basiu ;) [quote name='limoncia']Czesc szarikowa :p:p:p co tam u was.? [SIZE=1]zaczely mi sie ferie :)[/SIZE]:eviltong::eviltong::eviltong: mizianko dla szariczka:p[/quote] Witaj Moniu! U Nas praca i deszcz. To tak głównie :evil_lol: Oprócz tego piekę dzisiaj biszkopciki i mieszam masy na torcik, mniam. :loveu: Idź Ty z tymi feriami! :-x [quote name='Izabela124.']Witanko Szarikowa[/quote] Witaj Iza! :evil_lol: ;) [quote name='magda_drakkar']Hejj:loveu: Nochal świetny:razz:[/quote] Doberek ;) Dzięki za miłe słowa. :loveu: Quote
Szarik Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Witam wszystkich piątkowo! :multi: Tydzień przeszedł bardzo burzliwie, groźnie i stresująco, ale jak już powiedziałam: przeszedł. Teraz 2 dni wolnego. Pewnie chcielibyście kochani jakieś zdjęcia? Teraz nie dam rady, bo sprzatam, piekę i myję :roll: Ale napewno w weekend będą! Obiecuję! ;) Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']To kiedy beda zdjecia?[/quote] W weekend:evil_lol: Quote
Szarik Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Nie czepiać się, napewno jeszcze w ten weekend będą! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']W weekend:evil_lol:[/quote] Nie doczytalam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cześć :multi: Ciesze sie, że Szarika uchi już w porządku :loveu: Czekam na fotki :razz: yyy.... chyba do Ciebie :evil_lol: :handy: Quote
basia bonnie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hej :multi: porób, co masz porobić i wracaj do nas:loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cześć:) W końcu weekendzik, jak ja to lubię:loveu: Czekamy na zdjęcia Szariczka:lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Też czekamy ;) Napisz mi jak dojdzie bandana z bazarku ;) I oczywiście fotki koniecznie!!! :) Quote
Szarik Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Ciesze sie, że Szarika uchi już w porządku :loveu: Czekam na fotki :razz: yyy.... chyba do Ciebie :evil_lol: :handy:[/quote] Hej Agatko! ;) Ale mi brakowało tego :handy: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Hej :multi: porób, co masz porobić i wracaj do nas:loveu::loveu:[/quote] Cześć Basiu! :multi: [quote name='Izabela124.']Hej Czekam na zdjecia[/quote] Witamy ;) [quote name='Dobcia']Cześć:) W końcu weekendzik, jak ja to lubię:loveu: Czekamy na zdjęcia Szariczka:lol:[/quote] Witaj Jadziu! :multi: Weekend, weekend i juz po... :mad: [quote name='limoncia']Czekam na foteczki Szarika :loveu:[/quote] [quote name=':: FiGa ::']Też czekamy ;) Napisz mi jak dojdzie bandana z bazarku ;) I oczywiście fotki koniecznie!!! :)[/quote] No własnie jeszcze nie doszła... Napewno dam znać ;) Quote
agaciaaa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Kochana... przez to głupie, niedziałające dogo, nie zdążyłam z życzeniami :shake: ale mimo że odrobinke spóźnione, to bardzo szczere!!!! Spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych ;) samych dobrych chwil z Szarunią :loveu: wielu sukcesów w życiu i żebyś zawsze miała przy boku bliską osobę :buzi: Wszystkiego Naaaaaaj :Rose: aaaa i prezent - :handy: :handy: ;) Quote
basia bonnie Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Cześć! :multi: czekamy na Was... :loveu: Quote
Recommended Posts