Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe na ostatnim zdjęciu poprostu OLAŁ SPRAWĘ :)
trzymam kciuki za Bodo - taki dom to marzenie dla każdego kto ma tymczasa :)
Marysiu gratuluję :)i zapraszam do mnie na poznanie Tofika :)

Posted

A może ktoś chce szkielecika onkowatego ze wsi, od Mazowszanki?...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253164-Szkielet-ONKA-przyszed%C5%82-do-mojej-wsi-DT-lub-DS-na-cito!!!!!RADYSY[/url]!

a moze ktoś umie zrobić banerek temu biedakowi?...

Posted

[quote name='malagos']A może ktoś chce szkielecika onkowatego ze wsi, od Mazowszanki?...

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253164-Szkielet-ONKA-przyszed%C5%82-do-mojej-wsi-DT-lub-DS-na-cito%21%21%21%21%21RADYSY"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253164-Szkielet-ONKA-przyszedł-do-mojej-wsi-DT-lub-DS-na-cito!!!!!RADYSY[/URL]!

a moze ktoś umie zrobić banerek temu biedakowi?...[/QUOTE]

Już się zameldowałam u tego cuda...

[quote name='yunona']Proponuję zmienić tytuł , bo trochę straszy. Ma już domek myślałam, że ..... tfu! Tytuł radosny prosimy :multi:[/QUOTE]

Już zmieniam tytuł, nie chciałam tak od razu, żeby nie zapeszać ale myślę, że już spokojnie mogę to zrobić:lol:

Posted

Dzwoniła dzisiaj Pani Bodzia:)
Wszystko u niego w jak najlepszym porządku. Już się zadomowił - śpi rozwalony na plecach, szaleje po domu z zabawkami, grzecznie chodzi na spacerki. Był u weterynarz, został zaszczepiony na wirusówki i przebadany z góry do dołu (jest zdrowy jak ryba;)). Bardzo lubi przebywać w ogrodzie u córki Państwa, która mieszka w sąsiedztwie, gdzie za płotem jest psia koleżanka, z którą Bodo się przyjaźni.
Urządza Pani pobudkę codziennie o 6.15 i domaga się uwagi:lol: Poza tym jest bardzo grzeczny i budzi sympatię wszystkich napotkanych ludzi;) Pani jeszcze raz bardzo dziękowała wszystkim osobom, dzięki którym Bodzio do nich trafił.

• 4 weeks later...
Posted

Uff, sesja mnie dopadła i nie miałam chwili żeby donieść, że parę dni temu dzwoniła Pani Bodzia:) U chłopaka wszystko dobrze, chodzi za Panią po domu krok w krok i jest jej ukochanym pupilkiem;) Był już dwa razy na leśnej działce - ponieważ nie jest ona ogrodzona (a właściwie jest ale takim płotem jak dla koni) to za pierwszym razem nie został w ogóle spuszczony ze smyczy. Ale już za drugim razem Pani Hania puściła go luzem i chłopak był bardzo grzeczny, przybiegał zaraz na wołanie. Tylko kiedy przyszły dzieci sąsiadów a potem odchodziły to Bobek chciał wybrać się z nimi. Bo podobno bardzo kocha wszystkie dzieci, nawet te całkiem obce:) A oprócz tego uwielbia biały serek, podobno da się za niego pokroić;)
Jednym słowem wszystko w jak najlepszym porządku:)

Posted

[quote name='Mattilu']Biały serek, biały serek a o dzieciach dyplomatycznie milczycie :evil_lol:[/QUOTE]

Jako posiadaczka trójki młodszego rodzeństwa mam chyba prawo sobie dyplomatycznie pomilczeć w tym temacie:eviltong:;)

• 3 weeks later...