Kejciu Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 hehe na ostatnim zdjęciu poprostu OLAŁ SPRAWĘ :) trzymam kciuki za Bodo - taki dom to marzenie dla każdego kto ma tymczasa :) Marysiu gratuluję :)i zapraszam do mnie na poznanie Tofika :) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [QUOTE] OLAŁ SPRAWĘ :smile: [/QUOTE] to samo miałam napisać, ale mnie uprzedziłaś :) Bodzio, wszystkiego najpsiejszego dla Ciebie i Rodzinki :) Quote
malagos Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 A może ktoś chce szkielecika onkowatego ze wsi, od Mazowszanki?... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253164-Szkielet-ONKA-przyszed%C5%82-do-mojej-wsi-DT-lub-DS-na-cito!!!!!RADYSY[/url]! a moze ktoś umie zrobić banerek temu biedakowi?... Quote
yunona Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Proponuję zmienić tytuł , bo trochę straszy. Ma już domek myślałam, że ..... tfu! Tytuł radosny prosimy :multi: Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 ciekawe kogo masz na myśli :lol: chop ma przebanerkoowane na dogo Quote
Marysia R. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='malagos']A może ktoś chce szkielecika onkowatego ze wsi, od Mazowszanki?... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253164-Szkielet-ONKA-przyszed%C5%82-do-mojej-wsi-DT-lub-DS-na-cito%21%21%21%21%21RADYSY"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253164-Szkielet-ONKA-przyszedł-do-mojej-wsi-DT-lub-DS-na-cito!!!!!RADYSY[/URL]! a moze ktoś umie zrobić banerek temu biedakowi?...[/QUOTE] Już się zameldowałam u tego cuda... [quote name='yunona']Proponuję zmienić tytuł , bo trochę straszy. Ma już domek myślałam, że ..... tfu! Tytuł radosny prosimy :multi:[/QUOTE] Już zmieniam tytuł, nie chciałam tak od razu, żeby nie zapeszać ale myślę, że już spokojnie mogę to zrobić:lol: Quote
Ellig Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Bodzio, bardzo sie ciesze i powodzenia chlopaku!:) Quote
Marysia R. Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Dzwoniła dzisiaj Pani Bodzia:) Wszystko u niego w jak najlepszym porządku. Już się zadomowił - śpi rozwalony na plecach, szaleje po domu z zabawkami, grzecznie chodzi na spacerki. Był u weterynarz, został zaszczepiony na wirusówki i przebadany z góry do dołu (jest zdrowy jak ryba;)). Bardzo lubi przebywać w ogrodzie u córki Państwa, która mieszka w sąsiedztwie, gdzie za płotem jest psia koleżanka, z którą Bodo się przyjaźni. Urządza Pani pobudkę codziennie o 6.15 i domaga się uwagi:lol: Poza tym jest bardzo grzeczny i budzi sympatię wszystkich napotkanych ludzi;) Pani jeszcze raz bardzo dziękowała wszystkim osobom, dzięki którym Bodzio do nich trafił. Quote
Ellig Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Wspaniale wiadomości! :) Bodzio , bardzo dobry masz domek!:) Quote
Marysia R. Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 To fakt, trafiło mu się jak ślepej kurze ziarno:D Quote
Isadora7 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='Marysia O.']To fakt, trafiło mu się jak ślepej kurze ziarno:D[/QUOTE] I oby tak się wielu innym trafiało Quote
Marysia R. Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Uff, sesja mnie dopadła i nie miałam chwili żeby donieść, że parę dni temu dzwoniła Pani Bodzia:) U chłopaka wszystko dobrze, chodzi za Panią po domu krok w krok i jest jej ukochanym pupilkiem;) Był już dwa razy na leśnej działce - ponieważ nie jest ona ogrodzona (a właściwie jest ale takim płotem jak dla koni) to za pierwszym razem nie został w ogóle spuszczony ze smyczy. Ale już za drugim razem Pani Hania puściła go luzem i chłopak był bardzo grzeczny, przybiegał zaraz na wołanie. Tylko kiedy przyszły dzieci sąsiadów a potem odchodziły to Bobek chciał wybrać się z nimi. Bo podobno bardzo kocha wszystkie dzieci, nawet te całkiem obce:) A oprócz tego uwielbia biały serek, podobno da się za niego pokroić;) Jednym słowem wszystko w jak najlepszym porządku:) Quote
Mattilu Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Biały serek, biały serek a o dzieciach dyplomatycznie milczycie :evil_lol: Quote
Marysia R. Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='Mattilu']Biały serek, biały serek a o dzieciach dyplomatycznie milczycie :evil_lol:[/QUOTE] Jako posiadaczka trójki młodszego rodzeństwa mam chyba prawo sobie dyplomatycznie pomilczeć w tym temacie:eviltong:;) Quote
Mattilu Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Marys, rozumiem, ze sesja i dlatego tak Cie wcielo? Quote
malagos Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 A może Marysia gdzieś na Karaibach wypoczywa?.... Quote
Nutusia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Z tego co wiem, Marysia odbywa praktyki studenckie... przy konikach ;) Quote
Recommended Posts