mika.szy Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Witam, jeśli wątek się powtórzył - przepraszam - przewertowałam całe forum i nie znalazłam odp na moje pytanie ;) Jestem właścicielką pekińczyka, Czaki ma rok i 2 msce. Ostatnio zaczęliśmy się zastanawiać, czy to normalne, że nie wychodzi mi penis? Zdarzyło mu się to chyba tylko raz, jak miał chyba 4 miesiące. I od tamtej pory nie. Kiedy powinien zacząć się on pojawiać? Quote
maartaa_89 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='mika.szy']Witam, jeśli wątek się powtórzył - przepraszam - przewertowałam całe forum i nie znalazłam odp na moje pytanie ;) Jestem właścicielką pekińczyka, Czaki ma rok i 2 msce. Ostatnio zaczęliśmy się zastanawiać, czy to normalne, że nie wychodzi mi penis? Zdarzyło mu się to chyba tylko raz, jak miał chyba 4 miesiące. I od tamtej pory nie. Kiedy powinien zacząć się on pojawiać?[/QUOTE] a po co ma wychodzić? Quote
mika.szy Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 [quote name='maartaa_89']a po co ma wychodzić?[/QUOTE] Np. kiedy "bawi" się ze swoimi misiami, innymi pieskami (de facto, nie robi mu różnicy czy piesek czy suczka, wręcz woli pieski, jest gejem :D?). Pytam, bo nie wiem czy to normalne. Większości psów jakie znam podczas "zabaw" z misiami właśnie tak sie dzieje... Quote
kasikz Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Ale nie wychodzi w sensie, że nie widzisz go spod napletka? I Twój pies nie jest gejem, jest psem dominującym :) Quote
mika.szy Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 W ogóle go nie widać. Sugerując się tym co widziałam w swoim życiu ;) to widziałam, że psom wychodzi czerwony penis. A mojemu nie. Quote
mika.szy Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Czyli, co? Iść do weterynarza, czy się tym nie przejmować? Quote
Recommended Posts