Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja myślę, że jak zbierze się jeszcze kilka chętnych osób, to można zaklepać kolejny domek, bo fajnie by było jechać większą ekipą.

[B]TAK WIĘC ZAPISUJCIE SIĘ LUDKI![/B]

Posted

[quote name='Culineo']halo Andrzeje, co tam jak tam ? trzeba rozruszac trochę ten wątek, bo stypa :< a to ma być zlot! jeszcze inni pomyślą, że nudno będzie![/QUOTE]
Culineo :loveu: no wlasnie, jak tutaj bedzie tak cicho, to nikt nowy nie bedzie chcial jechac, a to bedzie smut :< DLATEGO TRZEBA TO ROZKRECIC! :lol: moze warto rozleklamowac troche watek? jakies banery, czy cos?

Posted

[quote name='Culineo']ktoś kto ma dużo dogomaniaków w znajomych na fb móglby porozsyłac link :)[/QUOTE]
no to jedziesz, ja też powysyłam :D zobaczymy co to z tego będzie :D

Posted

[quote name='Tepes']Ale tak wgl co do 3 domku to go bierzemy dopiero wtedy jak znajdą się na niego osoby bo na chwilę obecną mamy zamówione dwa;)[/QUOTE]
no właśnie, żeby potem nie trzeba było dopłacać za puste miejsca, więc jeśli będzie 7 osób jeszcze chętnych to dobieramy domek, jeśli nie to trudno, chociaż byłoby super jakby więcej ludu było

[quote name='dog193']Pewnie jeszcze do zlotu ktoś zrezygnuje, bo tak jest zawsze, więc nie ma co liczyć że pojadą wszyscy z listy ;)[/QUOTE]
to jest już tradycja, element znany i lubiany :evil_lol:

Posted

kurna tylko zapomniałam że czeka mnie kurs i nie wiem w jakim terminie ale w sumie możecie mnie zapisać bo myślę że się ogarnę terminowo i mi spasuje to piszcie ja plus pies - nie wiadomej marki :P

Posted

[quote name='NightQueen']Kurde ! dlaczego mi nikt nic nie powiedział że jest zlo też chce ale kurde muszę wiedzieć już ! czy będzie 3 domek czy nie bo muszę urlop rezerwowac[/QUOTE]
REZERWUJ JUŻ! jakoś się upchniemy jak coś :lol: zapisuje :D

Posted

[quote name='anka11']tooo jak tam ze zbieraniem kasy? Culineoo? :>

[B]i co z Klaudiuszami czy oni zyja?[/B][/QUOTE]
własnie nie wiem, zaraz pójdę po doładowanie chyba i zadzwonie do nich, bo tak to coś kiepsko widzę skontaktowanie się z nimi

Posted

[quote name='Culineo']jak ktoś chce wpłacać to do mnie na PW, albo na fejsie i dam nr konta...niech stracę :D za bonusy się nie obrażam! :)[/QUOTE]
odpłacasz się za tą dyche, nie? :lol:

[quote name='ulvhedinn']Od razu uprzedzam, że mi liczba "żubrów" wzrosła do trzech ;)[/QUOTE]
:loveu: a też takie zażarte? :D

Posted

Tak, mam trzy żuberki OPRÓCZ Pi :)

Zażarte okropnie ;)

[URL]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10174942_610051279083848_5959324296652137000_n.jpg[/URL]

A to Lila:
[URL]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10174986_610054152416894_3850367659810625039_n.jpg[/URL]

[URL]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1613929_610050152417294_5886698655873855915_n.jpg[/URL]