kamilqax95x Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 też zależy od ich charakteru ja mam psa i 2 koty to pies i 1 kot się lubią a 2 kot z resztą nie ... a szkoda . Quote
niebieska pomarancza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ja mam 3 szczury i biegaja z psem i wszyscy szczesliwi Quote
AdikPadik Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Hej :) znalazłam ten wpis więc pomyślałam że sie odezwe bo mam problem :) Mam 3 psy (dwa amstaffy i jamnika) i dwa dni temu adoptowałam 3 szczurzyce (2mc) . Problem jest taki że klatke mam mniej więcej na wysokości psów (ok 50 cm nad ziemia) i nie mam gdzie indziej trzymac klatki (78x48x80) . Dwa amstaffy sa strasznie nachalne co do szczurkow :( ciagle to kontroluje ale nie umia odpuscic ...... caly dzien trzeba pilnowac zeby psy nie skakaly na klatke ..... wystarczy ze szczury zaczna biegac po klatce i koniec ..... miał ktoś taki problem i moglby mi pomoc ??? Korekta psow dziala na 2/5 min :/ Quote
bou Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 1 godzinę temu, AdikPadik napisał: Hej :) znalazłam ten wpis więc pomyślałam że sie odezwe bo mam problem :) Mam 3 psy (dwa amstaffy i jamnika) i dwa dni temu adoptowałam 3 szczurzyce (2mc) . Problem jest taki że klatke mam mniej więcej na wysokości psów (ok 50 cm nad ziemia) i nie mam gdzie indziej trzymac klatki (78x48x80) . Dwa amstaffy sa strasznie nachalne co do szczurkow :( ciagle to kontroluje ale nie umia odpuscic ...... caly dzien trzeba pilnowac zeby psy nie skakaly na klatke ..... wystarczy ze szczury zaczna biegac po klatce i koniec ..... miał ktoś taki problem i moglby mi pomoc ??? Korekta psow dziala na 2/5 min :/ eee,skasowałam wpis...nie warto. Quote
Dominika1988 Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 Wszystko zależy od wychowania zwierzęcia Quote
Recommended Posts