gryf80 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 stosował ktokolwiek te karmę dla psów(albo kotów)?niedawno na mall.pl wpadła mi w oko m.in.dla alergicznych psów z ryba i ziemniakami. skład niczego sobie,nawet ta dla kotów -"prawie jak rc.bardzo proszę o opinie Quote
Ela_bassety Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Farmina ma kilka odmian, Cibau i N&D godne oplecenia,ja karmię Farminą dla hodowców jestem bardzo zadowolona :) Quote
gryf80 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 dzięki za odpowiedż.ja myślałam nad ta wersją dla alergików,"weterynaryjna" Quote
Ela_bassety Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 też nad nią myślę, bo mam sukę alergiczkę i chyba się skuszę, Quote
asinek5 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Moja sunia jest ogromną alergiczką, będzie miała niedługo robione testy, ale dermatolog sądzi, że karma weterynaryjna farminy ultrahypo czy coś w tym rodzaju, dla ogromnych alergików, może się sprawdzi. Ja już raczej wątpię, czy jakakolwiek gotowa karma będzie dla niej dobra bo pies uczulony jest na prawie wszystko, łącznie z alergenami środowiskowymi. Mogę podać więcej informacji ew na PW Quote
Recommended Posts