Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaglądam do Gandalfa i bardzo proszę o zajrzenie na bazarek imienny dla matki z rowu która urodziła martwe dzieciaczki...:(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251920-Matka-z-rowu-nie-ma-nawet-imienia!-Bazarek-imienny-z-NAGRODAMI-!!-do-06-04?p=21995379#post21995379[/url]

Posted

[quote name='renatka_s']Zaglądam do pieska jest śliczny :-)[/QUOTE]
Prawda?

[quote name='Olena84']zapisuje się![/QUOTE]
:) wiedziałam,że Ci się spodoba ;)

[quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaka......:)[/QUOTE]
zaglądaj jak najczęściej ;)

Posted

[quote name='Doda_']Dziękuję za zaproszenie , jestem u Gandalfa, później poczytam...[/QUOTE]
Witam :)

[quote name='Doda_']Przeczytałam.. kochany starowinek :( ma ogłoszenia?
ogłaszajmy go intensywnie, może znajdzie domek stały...[/QUOTE]
Tak jak Soyer-widziałam go na tablicy.pl

[quote name='natie']jestem z zaproszenia, mogę pomóc z ogłoszeniami, ale do tego potrzebny jest tekst, dane kontaktowe itp :)[/QUOTE]
dziękuję-nadal nie wymyśliłam testu :(

[quote name='Myngey']Jestem na zaproszenie u dziadka Gandalfa :loveu:[/QUOTE]
Witam cieplutko :)

[quote name='Toska1']Też zaglądam z zaproszenia , cudny psiak ![/QUOTE]
Dzień dobry :)

[quote name='maarit']Zapisuję....[/QUOTE]
Dzień dobry :)

[quote name='Doda_']zaglądam do Gandalfa i bardzo proszę o zajrzenie na bazarek imienny dla matki z rowu która urodziła martwe dzieciaczki...:(
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251920-Matka-z-rowu-nie-ma-nawet-imienia!-Bazarek-imienny-z-NAGRODAMI-!!-do-06-04?p=21995379#post21995379[/URL][/QUOTE]
ojej...biedna sunia :(

Posted

[quote name='bela51']Nielatwo jest starym psom na swiecie...
Obys jeszcze zdązyl trafic na dobrego człowieka, ktory da Ci dom, Gandolfie.[/QUOTE]

Gandalfa pokochał bezwarunkowo nasz Prezes-tylko żona "stoi na przeszkodzie"-jakby to głupio nie zabrzmiało ;) u mnie na przeszkodzie stoi TZ-i chyba dobrze...bo dom szybko by sie zapełnił tymi wszystkimi biednymi, nie chcianymi, chorymi...

Posted

dziękuję za zaproszenie, zawsze mi najbardziej żal tych staruszków, bo tyle przeżyły, a i tak los ich nie oszczędza...
niestety nie mogę pomóc w żaden sposób bo zaczynam zbierać pieniądze na kastrację wnętra gazika, a to jak wiadomo kosztuje...
do tego w piątek widziałam w drodze do domu psa, który być może będzie potrzebował pomocy (kulał); jak mi się go uda złapać, to będzie kolejna bida do zaopiekowania, przede wszystkim finansowego; no i jeszcze popłynęłam ostatnio na bazarkach, juz mi tz łeb zmydlił wczoraj :(

Posted

[quote name='kakadu']dziękuję za zaproszenie, zawsze mi najbardziej żal tych staruszków, bo tyle przeżyły, a i tak los ich nie oszczędza...
niestety nie mogę pomóc w żaden sposób bo zaczynam zbierać pieniądze na kastrację wnętra gazika, a to jak wiadomo kosztuje...
do tego w piątek widziałam w drodze do domu psa, który być może będzie potrzebował pomocy (kulał); jak mi się go uda złapać, to będzie kolejna bida do zaopiekowania, przede wszystkim finansowego; no i jeszcze popłynęłam ostatnio na bazarkach, juz mi tz łeb zmydlił wczoraj :([/QUOTE]

Bardzo się cieszę,że jesteś :) ja się TZowi nie przyznaję ile wydaję na bazarki-czasem zaniżam ceny...a czasem mówię,że to za free-na szczęście on nie ogarnia dogo ;) ale czasem patrzy tak podejrzliwie...trudno-ja nie wtrącam się w to za ile on kupuje różne rzeczy do auta, więc niech on nie wtrąca się w to ile ja wydaję na książki (ostatnio kupiłam mu Walkirię-ale się ucieszył :) )

Posted

Witaneczko :)

Ps
naszym kontem zarządza Siwy, ja nie kumam i finansów i obsługi;)
(byłam na tyle uprzejma, że zapomniałam hasła dostępu - poważnie! :))
dobry chłop z niego - prawie nie stęka, ale bywa, że muszę pościemniać,
bo mi goopio
Postawiłam na bazarki i żebraninę - z pensji niestety niewiele mogę,
a właściwie prawie wcale

Posted

[quote name='Hope2']Bardzo się cieszę,że jesteś :) ja się TZowi nie przyznaję ile wydaję na bazarki-czasem zaniżam ceny...a czasem mówię,że to za free-na szczęście on nie ogarnia dogo ;) ale czasem patrzy tak podejrzliwie...trudno-ja nie wtrącam się w to za ile on kupuje różne rzeczy do auta, więc niech on nie wtrąca się w to ile ja wydaję na książki (ostatnio kupiłam mu Walkirię-ale się ucieszył :) )[/QUOTE]

Jak mój sie wtraca, to pytam: ile na auto wydałeś?
i temat zamknięty :diabloti:

on się wtrąca tylko wtedy jak kupuję ze sklepu...
jest za bazarkami, bo w ten sposób możemy zwierzakom pomóc . . .
chociaz... ostatnio tez zaszalalam na bazarkach i chyba poproszę go o pare zloty :oops: