Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Gandalf...
Gandalf to juz Starszy Pan, zapewne porzucony-bo na co komu stary pies? A on kocha, tęskni...już prawie rok jest w Azylu...biedny...zagubiony...nie umie odnaleźć się w kojcowej rzeczywistości...każdemu człowiekowi zagąda w oczy z nadzieja i jakby pytaniem "przyszedłeś po mnie? zabierzesz mnie ze sobą?"...
Tak bardzo bym chciała,żeby znalazł Domek, żeby ktoś pokochał to mądre, wierne psisko...
Nie miałam okazji poznać go osobiście-ale Prezes Stowarzyszenia jest zakochany w nim po uszy, wiem,że gdyby mógł juz dawno zabrałby Gandalfa do siebie na kanapę...ale w domu sa już 2 inne pieski...Dlatego szukamy Gandalfowi jego własnego M-z obowiązkową opcją-miziaj, kochaj, całuj, karm i nigdy, przenigdy nie opuszczaj!

[IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1545693_1451898371696110_825801067_n.jpg[/IMG]

Ponieważ senior w kojcu gasł zamieszkał w BDT.
Gandalf prosi o wsparcie finansowe-na żarełko, podstawową diagnostykę (badanie krwi, moczu), na szczepienie i zabezpieczenie przeciw pchełkom i kleszczom...oraz o ogłoszenia:modla:

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][CENTER][COLOR=#000000][FONT=comic sans ms]STOWARZYSZENIE POMOCY BEZDOMNYM ZWIERZĘTOM "Słońce Dla Zwierząt"
46-203 Kluczbork
ul.Jagiellońska 22/5

[SIZE=3][B]Nr k-ta:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][CENTER][COLOR=#000000][B][FONT=comic sans ms]50 8876 0009 0033 7904 2000 0001
SWIFT : GBWCPLPP

w tytule wpłaty: "GANDALF"

[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4]Wpływy na konto Gandalfa:[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][FONT=comic sans ms]
Panna Marple-100zł[/FONT][/B][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/SIZE]

Edited by Hope2
  • Upvote 1
Posted

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1888439_1466933606859253_701755073_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1896914_1466933596859254_1922097734_n.jpg[/IMG]

Posted

I jeszcze wierszyk, który dla Gandalfa napisała 9 letnia Nikola-bardzo, bardzo dziękujemy Nikoli,za piękny, wzruszający wiersz...który może będzie mógł być wykorzystany w ogłoszeniach?

[SIZE=4][B][COLOR=#141823][FONT=lucida grande]Gandalf piekny szorstkowlosy[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#141823][FONT=lucida grande]o dom wlasy pieknie prosi[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#141823][FONT=lucida grande]w azylowom kojcu jest[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#141823][FONT=lucida grande]czy na to zasluzyl pies?[/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=lucida grande]
pies cie kocha mimo wad
czlowiek to jest jego swiat
dla seniora schron to wyrok
wiec nie pozwol by tak bylo
zapros swoich tu znajomych
zeby Gandalf znalazl domek[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Hope2']no...ja też mam jakieś taki zboczenie...uwielbiam seniorów...najlepiej w rozmiarze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxl ;)[/QUOTE]
Witaj.......i to znow tak jak ja......:crazyeye:

Posted

[quote name='ciapuś']Dziękuję za zaproszenie
Staruszek jest CUDOWNY ,taki w moim typie.
Będę mocno trzymać kciuki za domek dla niego[/QUOTE]

Witam u Gandalfa :) kciuki potrzebne bardzo :)
Zaglądaj do nas w miarę możliwości ;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Witaj.......i to znow tak jak ja......:crazyeye:[/QUOTE]
Dzień doberek :) miło,że nie jestem sama w tym zboczeniu:razz:

Posted

Na wątki seniorów wchodzę z drżeniem serca,mają w nim specjalny kącik.
Moim marzeniem jest stworzenie domu opieki dla nich,żeby każdy mógł swoje ostatnie lata spędzic na własnej kanapie,kochany i potrzebny

Posted

[quote name='cancer43']Na wątki seniorów wchodzę z drżeniem serca,mają w nim specjalny kącik.
Moim marzeniem jest stworzenie domu opieki dla nich,żeby każdy mógł swoje ostatnie lata spędzic na własnej kanapie,kochany i potrzebny[/QUOTE]

to co? migamy w Bieszczady i tworzymy azyl ?;)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']I ja zaglądam do Psinki...[/QUOTE]

[quote name='Paja']jestem na zaproszenie[/QUOTE]

[quote name='Mortes']Hooooop! :multi:[/QUOTE]

Witam u cudownego Seniora :)

Posted

[quote name='Maruda666']Taka chwytająca za serce szczota :loveu: Oby jak najszybciej trafił się kochający domek :)[/QUOTE]
Cześć Marudko :)

Posted

[quote name='cancer43']Na wątki seniorów wchodzę z drżeniem serca,mają w nim specjalny kącik.
Moim marzeniem jest stworzenie domu opieki dla nich,żeby każdy mógł swoje ostatnie lata spędzic na własnej kanapie,kochany i potrzebny[/QUOTE]

[quote name='Gusiaczek']to co? migamy w Bieszczady i tworzymy azyl ?;)[/QUOTE]
no, to juz jesteśmy trzy z tymi samymi marzeniami :)

Posted

[quote name='Maria1957']Za domek dla seniorka też mocno trzymam kciuki.[/QUOTE]
Dobry wieczór :) cieszę się że jesteś i pięknie za trzymanie kciukasków dziękuję :)