Kuba_Filip Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 Pod koniec Maja jadę do hodowli odebrac beagle'a (moje marzenie w końcu się spełni, to będzie mój pierwszy pies w życiu!!!!!). Chciałem sie dowiedzieć, kto z was ma psa tej rasy, chciałbym takze żeby mi coś o swoim psie napisał (z jakiej hodowli, ile ma lat, imię psa, imię właściciela, i miasto, z którego jesteście) i żeby przesłał mi jego zdjęcie, które zamiesczę na mojej stronie poświęconej Beaglom, której adres podam zaraz po jej opublikowaniu w internecie. :P Quote
Dominika & Herbi Posted March 2, 2003 Posted March 2, 2003 Ja tez mam beagla Herbiego, bez rodowodku :) Quote
Scooby Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Czy mieliście problemy z wychowaniem?? Quote
Agasia Posted October 11, 2003 Posted October 11, 2003 Ja mam nawet 2 beagle :) 5 mies i 3,5 roczku :) Jak tam twoj beagle Kuba_Filip? Bylibysmy wdzieczni gdybys doloczyl do naszego postu na www.ziwerzaki.civ.pl... ale widze ze juz nie lookasz nawet na ten post ;) Quote
whippetka Posted October 17, 2003 Posted October 17, 2003 Agasia, na www.zwierzaki.org macie silną drużynę beaglemaniaków, tylko pozazdrościć :wink: Quote
Agasia Posted October 18, 2003 Posted October 18, 2003 Hehe jakbys nie zauwazyl to od dawna tam jestem w tej druzynie ;)Mam ncik Taraa i ten sam emblemacik ;p A gdybym nie byla juz by mnie zgarneli!! Tak chyba wszystkich beaglomaniakow z neta zganiaja ;) Quote
_magda_ Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 JA mam super beagla Gabina bez rodowodu przeszedl bardzo ciezką chorobę ale teraz jest zdrowy Quote
Kamak Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 mam super beagla, ale muszę powiedzieć, że te psy wymagają naprawdę dużo uwagi i opieki, a zwłaszcza ruchu. Ja robię codziennie conajmniej 2 km z psem na rowerku Quote
puz Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 A ja mam w spadku beagla po kolezance bo wyjechała do angli do pracy i zostawił mi pod opieka. Musze przynać ze to mały czort w takim malym cialku. Ma tyle enrgii ze goni cala gromade psów po parku. I co najwazniejsze chodzi bez smyczy i jest grzeczna jak baranek, tylko w domu czasem jest nie do poskromienia. Odkryła miejsce gdzie trzymam karme i sama otwiera sobie szafke Pozdrowienia puzon, Gruba i Ilona Quote
aleb Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Być może ja będę miała, ale jeszcze nie wiem Quote
Malka Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 I ja mam beagle, Nela, 10 m-cy, bez rodowodu :) Quote
aleb Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Hej Malka :D No ten powyzej post jest już od ok. 3 miesiecy nieaktualny... :) Juz mam Beagle, suczkę, wabi się Saga i ma 5 miesiecy... Jest oczywiście rodowodowa :P Quote
malko Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Chciałam się dołączyć, też mam beagla. Moja sunia jest rodowodowa i ma już 4 lata. Na zdjęciu obok jest jeszcze malutka. Quote
rychu13 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ja mam beagla rodowodowego choć trudny w wychowaniu to pies godzien uwagi ej aleb ja mam psa pięcio miesięcznego jak ty i wabi się "LEON" jest też rodowodowy Quote
isiu2605 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Też mam beagla - Maksia. Ma 2,5 roku, bez rodowodu. Jak każdy beagiel jest niesforny i nieposłuszny. ALE KOCHANY :lol: [IMG]http://images27.fotosik.pl/150/fa2edd6db8a8ced9m.jpg[/IMG] Quote
iwcza Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja mam beagla z rodowodem:) On jest idealny :) nic jeszcze nie zniszczył, jest grzeczny, słucha się, nie "podjada" tzn. pozwoli sobie tylko na to co ma w misce i na nic innego :) mam go już 2 lata :] i nie była żadnych problemów. Beagle są świetne, tylko że uciekają... Quote
hovomaniaczka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja mam w rodzinie beagla. Jakoś tak pod koniec lutego, a na początku marca skończyła 5 lat. Rodowodowa i na imie ma Malwina. Quote
Justynaaaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No muszę przyznać, że jestem w tej samej sytuacji co ty. :) Już za dwa tygodnie jadę po odbiór ślicznego szczeniaczka Beagle. Będzie miał ok 2 miesięcy, 2x szczepienia, 2x odrobaczenia oraz chip. Do tego zakupu przygotowuję się już od bardzo dawna zdobywając różne ciekawe, oraz istotne informacje na temat tej rasy. :) Quote
jefta Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Justynaaaa']No muszę przyznać, że jestem w tej samej sytuacji co ty. :) Już za dwa tygodnie jadę po odbiór ślicznego szczeniaczka Beagle. Będzie miał ok 2 miesięcy, 2x szczepienia, 2x odrobaczenia oraz chip. Do tego zakupu przygotowuję się już od bardzo dawna zdobywając różne ciekawe, oraz istotne informacje na temat tej rasy. :)[/quote] mam nadzieję, że metryczkę też ;) Quote
hovomaniaczka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Beagle to fajne psiaki tylko kazda niezniszczalna zabawka jest na raz :cool3: Quote
Recommended Posts