Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod koniec Maja jadę do hodowli odebrac beagle'a (moje marzenie w końcu się spełni, to będzie mój pierwszy pies w życiu!!!!!). Chciałem sie dowiedzieć, kto z was ma psa tej rasy, chciałbym takze żeby mi coś o swoim psie napisał (z jakiej hodowli, ile ma lat, imię psa, imię właściciela, i miasto, z którego jesteście) i żeby przesłał mi jego zdjęcie, które zamiesczę na mojej stronie poświęconej Beaglom, której adres podam zaraz po jej opublikowaniu w internecie. :P

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hehe jakbys nie zauwazyl to od dawna tam jestem w tej druzynie ;)Mam ncik Taraa i ten sam emblemacik ;p A gdybym nie byla juz by mnie zgarneli!! Tak chyba wszystkich beaglomaniakow z neta zganiaja ;)

• 8 months later...
  • 2 months later...
Posted

mam super beagla, ale muszę powiedzieć, że te psy wymagają naprawdę dużo uwagi i opieki, a zwłaszcza ruchu. Ja robię codziennie conajmniej 2 km z psem na rowerku

Posted

A ja mam w spadku beagla po kolezance bo wyjechała do angli do pracy i zostawił mi pod opieka. Musze przynać ze to mały czort w takim malym cialku. Ma tyle enrgii ze goni cala gromade psów po parku. I co najwazniejsze chodzi bez smyczy i jest grzeczna jak baranek, tylko w domu czasem jest nie do poskromienia. Odkryła miejsce gdzie trzymam karme i sama otwiera sobie szafke

Pozdrowienia

puzon, Gruba i Ilona

• 3 months later...
Posted

Hej Malka :D No ten powyzej post jest już od ok. 3 miesiecy nieaktualny... :) Juz mam Beagle, suczkę, wabi się Saga i ma 5 miesiecy... Jest oczywiście rodowodowa :P

• 5 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

ja mam beagla rodowodowego choć trudny w wychowaniu to pies godzien uwagi

ej aleb ja mam psa pięcio miesięcznego jak ty i wabi się "LEON" jest też rodowodowy

Posted

Też mam beagla - Maksia. Ma 2,5 roku, bez rodowodu. Jak każdy beagiel jest niesforny i nieposłuszny. ALE KOCHANY :lol:

[IMG]http://images27.fotosik.pl/150/fa2edd6db8a8ced9m.jpg[/IMG]

• 4 months later...
Posted

Ja mam beagla z rodowodem:) On jest idealny :) nic jeszcze nie zniszczył, jest grzeczny, słucha się, nie "podjada" tzn. pozwoli sobie tylko na to co ma w misce i na nic innego :) mam go już 2 lata :] i nie była żadnych problemów. Beagle są świetne, tylko że uciekają...

• 2 weeks later...
Posted

No muszę przyznać, że jestem w tej samej sytuacji co ty. :)
Już za dwa tygodnie jadę po odbiór ślicznego szczeniaczka Beagle. Będzie miał ok 2 miesięcy, 2x szczepienia, 2x odrobaczenia oraz chip.
Do tego zakupu przygotowuję się już od bardzo dawna zdobywając różne ciekawe, oraz istotne informacje na temat tej rasy. :)

Posted

[quote name='Justynaaaa']No muszę przyznać, że jestem w tej samej sytuacji co ty. :)
Już za dwa tygodnie jadę po odbiór ślicznego szczeniaczka Beagle. Będzie miał ok 2 miesięcy, 2x szczepienia, 2x odrobaczenia oraz chip.
Do tego zakupu przygotowuję się już od bardzo dawna zdobywając różne ciekawe, oraz istotne informacje na temat tej rasy. :)[/quote]
mam nadzieję, że metryczkę też ;)