bakusiowa Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Sprytny dziadzio. Ciekawe czy ogonek jest już podniesiony. Quote
kikou Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Doda_']Kikou - czy w ogloszeniach moze byc numer telefonu do Ciebie ?[/QUOTE] ok, może być Quote
kikou Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='bakusiowa']Sprytny dziadzio. Ciekawe czy ogonek jest już podniesiony.[/QUOTE] tak, dziadzio już zupełnie odprężony, chociaż on jest taki subtelny chłopaczek raczej woli innym z drogi schodzić ale już i nawet na jednego kolegę powaznie powarkiwał... mamy takiego biedaka Reksia, którego los "rzucił" do nas mniej więcej w tym samym czasie co Cejlonka. Reksio mieszka osobno w kojcu bo biedak miał chyba wszystkie choróbska skóry jakie psiak może sobie zafundować. No ale leczymy sie intensywnie i choróbska są już w odwrocie i Reksio ostatnio biega już troche razem z innymi pieskami tylko jeszcze sypia osobno... i kiedyś Reksio zaglądał do domku, a Cejlonek takie mu zębiska pokazał, tak pogonił Reksia... że tylko kurz po nim został (a Reksio też nie jakiś mikrus tylko mieszaniec owczarka, prawie taki duży jak Cejlonek) Quote
kikou Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='maarit']Mongołka też ustawia ? ;)[/QUOTE] nie, nie Cejlonek jest miły do wszystkich piesków które były wcześniej niż on sam, zwłaszcza że Mongunio trzyma się blisko kanapy, a od czasu kiedy niemal nie widzi bardzo niechętnie gdzieś w ogóle wychodzi z domu, a Cejlonek to był chyba taki piesio podwórkowy, bo on tak skromniutko na żadne meble nie próbuje wejść, ma swoje ulubione miejsca w kuchni i przedpokoju (choć drzwi do głównego pokoju nie ma więc mógłby spokojnie wejść) a jak się robi ciepło to niemal cały dzień sobie poleguje na słońcu gdzieś na podwórku.. chyba że pada albo jest chłodno to się w domu układa. Quote
maarit Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 a... bo z Reksiem dotarł w tym samym czasie pewnie dlatego chciał go "ustawić" w stadzie ;) Quote
Doda_ Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 [quote name='kikou']tak, dziadzio już zupełnie odprężony, chociaż on jest taki subtelny chłopaczek raczej woli innym z drogi schodzić ale już i nawet na jednego kolegę powaznie powarkiwał... mamy takiego biedaka Reksia, którego los "rzucił" do nas mniej więcej w tym samym czasie co Cejlonka. Reksio mieszka osobno w kojcu bo biedak miał chyba wszystkie choróbska skóry jakie psiak może sobie zafundować. No ale leczymy sie intensywnie i choróbska są już w odwrocie i Reksio ostatnio biega już troche razem z innymi pieskami tylko jeszcze sypia osobno... i kiedyś Reksio zaglądał do domku, a Cejlonek takie mu zębiska pokazał, [B]tak pogonił Reksia... że tylko kurz po nim zosta[/B]ł (a Reksio też nie jakiś mikrus tylko mieszaniec owczarka, prawie taki duży jak Cejlonek)[/QUOTE] padłam :evil_lol::evil_lol: biedny Reksio... przyjdzie czas, ze i po Cejlonku zostanie kurz jak Reksio pogoni...:diabloti: Czy moja wpłata 200 zł dotarła ? Kochani, kto mógłby zrobić mu ogłoszenia?? doszla wplata - 5 zl mdk8 dziekujemy :) Quote
Doda_ Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 agat21 , swoja deklaracje dalej podtrzymujesz u Cejlonka, tak? nie przenosisz? (Kajkus ma sponsora-mozna przeczytac na jego watku) Bo jesli Ty nigdzie nie przenosisz, to ja swoje 10 zł bym przeniosła na staruszka Maksia :( podesłałam link wyżej... Nie dam rady wiecej zadeklarować w tej chwili ..... :placz: ale oczywiscie jak Cejlonek w przyszłości bedzie w gorszej sytuacji finansowej, zadeklaruję mu... póki co, ma więcej deklaracji niż miesięczne utrzymanie... Co o tym sądzicie? Quote
bea100 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ja sądzę, że jest tak trudno na dogo i tyle psin w potrzebie, że każą złotówkę trzeba (też przenosić jeśli potrzeba) i gospodarować deklaracjami trzeba mądrze- dobrze Doda_ że tego pilnujesz...myślę, że tak właśnie trzeba w tych trudnych czasach... Quote
Doda_ Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 [quote name='bea100']Ja sądzę, że jest tak trudno na dogo i tyle psin w potrzebie, że każą złotówkę trzeba (też przenosić jeśli potrzeba) i gospodarować deklaracjami trzeba mądrze- dobrze Doda_ że tego pilnujesz...myślę, że tak właśnie trzeba w tych trudnych czasach...[/QUOTE] Kochana, bardzo dziękuję.. przespałam się z tym i jednak moje sumienie na to nie pozwala. .:oops: Moja deklaracja u Cejlonka się nie zmieni , Maksiowi zadeklaruję po wypłacie , zobaczę ile będę mogła. Doszla wpłata - alla Chrzanowska 20,00 zl stala za IV dziekujemy :) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='Doda_']Kochana, bardzo dziękuję.. przespałam się z tym i jednak moje sumienie na to nie pozwala. .:oops: Moja deklaracja u Cejlonka się nie zmieni , Maksiowi zadeklaruję po wypłacie , zobaczę ile będę mogła. Doszla wpłata - alla Chrzanowska 20,00 zl stala za IV dziekujemy :)[/QUOTE] Nie mu służy:) Quote
Doda_ Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Zagladam i ja :) kto pomoglby z ogloszeniami...? Quote
gluchypies Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Doda_']Zagladam i ja :) kto pomoglby z ogloszeniami...?[/QUOTE] Mogę podarować jeden pakiet ogłoszeń dla Cejlonka :) wykupiony na bazarku kejciu. Quote
Doda_ Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='gluchypies']Mogę podarować jeden pakiet ogłoszeń dla Cejlonka :) wykupiony na bazarku kejciu.[/QUOTE] Byloby super, dziekuje bardzo w imieniu Cejlonka ! :) Quote
gluchypies Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 W takim razie tutaj jest wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251587-FINITO-ROZLICZAMY%21%21%21Og%C5%82oszeniowy-3z%C5%82-przy-5-pakietach-6-pakiet-GRATIS%21%21%21%21%2131-03"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251587-FINITO-ROZLICZAMY%21%21%21Og%C5%82oszeniowy-3z%C5%82-przy-5-pakietach-6-pakiet-GRATIS%21%21%21%21%2131-03[/URL] Wyślij maila do kejciu z tymi danymi, które są potrzebne i napisz, że to od gluchypies :) Quote
bea100 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zaglądam do Cejlonka, słoneczko więc pewnie rozrabia dzisiaj na zewnątrz...;) Quote
dorcia2 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [QUOTE]Portale na których robię ogłoszenia : gumtree.pl morusek.pl (ogłoszenie pojawi się automatycznie na doadopcji.pl) cafeanimal.pl tablica.pl do-adopcji.pl tlenek.pl pupil.com.pl kokosy.pl przygarnijzwierzaka.pl zwierzaki.nasza-lista.com oglaszamy24.pl lento.pl olx.pl adopcjapsa.pl petsy.pl e-zwierzak.pl owi.pl petworld.pl ale.gratka.pl- ogłoszenie pojawi się również na ogloszenia.wp.pl i na naszemiasto.pl pineska.pl psy.pl cwirek.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl bezrodowodu.pl wielkopolskatablica.pl (lub inne województwo-w zależności od tego skąd jest pies) sloniu.pl zwierzeta.azbazar.pl neeon.pl naszezwierzaki.info Jeśli któryś z portali nie będzie działał, bądź nie będzie można zdublować już istniejącego ogłoszenia danego psa, wówczas będę umieszczać ogłoszenia na: szarik.pl pajeczyna.pl wszystkotujest.pl tygodniowe.pl/ Do ogłoszeń potrzebuję - 5-6 zdjęć z zaznaczeniem, które ma być miniaturką -imię psa/kota -wiek psa/kota -miejscowość + województwo w którym psiak przebywa lub na które ma być ogłaszany - czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację - dane kontaktowe (imię,mail i telefon) - tytuł i tekst ogłoszenia Informacje te proszę wklejać tutaj, bądź przesyłać na maila: [COLOR=#0000cd][email protected] [/COLOR], koniecznie w tytule wpisując: ogłoszenia + nick z dogo. Uwaga: W przypadku kiedy nie dostanę maila do ogłoszeń, zostaną one zrobione na mój adres mailowy i w przypadku zapytań będę prosiła zainteresowaną zwierzakiem osobę o kontakt telefoniczny z jego opiekunem.[/QUOTE] do wykorzystania są 2 pakiety (oba mogą być na Cejlonika, lub jeden na innego futrzaczka ) , Ciociu prześlesz dane do ogłoszenia ?:loveu: dziękuję:lol: Quote
Doda_ Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Dane do ogloszen przesle ale nie dzisiaj... padam na pysk. a tekst do ogloszen? Quote
Recommended Posts