sleepingbyday Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 przypadkiem tu jestem. i rozumiem żal i wściekłośc. jak szukalismy niewidomego pietii (do teraz zaginiony), to też na puszczy wołalismy o pomoc. zryw był jeden, słit focie z poszukiwań na fb odbębnione i cześć. ale to już było za póżno tak czy siak. dzień i dwa po zaginięciu ludzie go w okolicach widzieli (ale tego dowiedzielismy sie później) a wtedy było nas za mało, zeby być wszędzie. i ja jestem zła na psiarzy z, bądź co bądź, stolicy. siła rzeczy tutaj jest nas najwięcej. ale ludziom sie nie chce. chce sie kilku osobom. i te kilka osób z nami było, ale to za malo, za mało. nie znam sprawy, bo tak weszłam pod koniec wątku,ale skoro dt takie "tajemnicze" w kwestii okoliczności zaginięcia, to skąd pewnośc, ze borys zaginał? Quote
zachary Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 A wiadomo do jakiego schronu odłowiono te duże psy z Wawra?.... Quote
Kora Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Wawer to Warszawa wiec powinny trafic na Paluch, ogloszen na Izbickiej nie ma nawet jednego. Bylam pod cmentarzem mialam niestety tylko jedno ogloszenie ze zdjeciem wiec moglam tylko pytac i to malo kogo bo padalo, nic jednak pozytywnego nie wnosze :-( Quote
Kinnia1 Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='sleepingbyday']przypadkiem tu jestem. i rozumiem żal i wściekłośc. jak szukalismy niewidomego pietii (do teraz zaginiony), to też na puszczy wołalismy o pomoc. zryw był jeden, słit focie z poszukiwań na fb odbębnione i cześć. ale to już było za póżno tak czy siak. dzień i dwa po zaginięciu ludzie go w okolicach widzieli (ale tego dowiedzielismy sie później) a wtedy było nas za mało, zeby być wszędzie. i ja jestem zła na psiarzy z, bądź co bądź, stolicy. siła rzeczy tutaj jest nas najwięcej. ale ludziom sie nie chce. chce sie kilku osobom. i te kilka osób z nami było, ale to za malo, za mało. nie znam sprawy, bo tak weszłam pod koniec wątku,ale skoro dt takie "tajemnicze" w kwestii okoliczności zaginięcia, to skąd pewnośc, ze borys zaginał?[/QUOTE] tutaj nawet o zrywie powiedzieć jest trudno - żal po prostu masz rację, jak szukac pomocy to tylko u psiarzy - tak na logikę biorąc, niby kto Cię lepiej zrozumie? i okazuje się, że niekoniecznie jest to prawda - dlaczego? nie rozumiem tego no własnie, co do zaginięcia wersji jest 3 - kazda inna na dodatek i kazda absurdalna nie wiem co mam o tym myśleć trudne to jest dla mnie bardzo na dzień dzisiejszy mój telefon milczy - wciąz szukam Brysa, zaledwie kilka osób mi pomaga - co najdziwniejsze, z terenu Wawy jest tylko 3 osoby przykre Quote
Gdarin Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Kinnia odnalazłem w końcu ten wątek i bardzo mi przykro, że nie mogę pomóc. Pozdrawiam Ciebie i życzę Ci dużo sił. Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Przykro mi.Oby się odnalazł i oby żył.Dla Ciebie życzenia abyś miała siły-dużo siły. Elżbieta Quote
Kinnia1 Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 dzięki za dobre słowo. szkoda, że nie jestem w stanie znaleźć ludzi z Wawy i okolic, którzy są chętni do działania. zakładając tutaj wątek, miałam nadzieję, że dostanę pomoc. przykre Quote
zachary Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Kinnia1, a schrony pod kontrolą informacyjną?...Może do któregoś trafił ostatnio... Quote
Kejciu Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ogłaszam cały czas że Borys zaginął - dostałam odpowiedź na ogłoszenie - że może to Borys? ale wydaje mi się że chyba nie - przeklejam [URL]http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/bielany/stary-psiak-blaka-sie-po-polu-od-kwietnia-pomocy-593879043[/URL] Quote
zachary Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Bożeee, od kwietnia błąka się po polach staruszek a ktoś się temu biernie przygląda?... Quote
Kejciu Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='zachary']Bożeee, od kwietnia błąka się po polach staruszek a ktoś się temu biernie przygląda?...[/QUOTE] tacy są niestety ludzie :( ja dostałam tylko link w odpowiedzi na moje ogłoszenie o tym że Borys zaginął nic więcej nie wiem o tym błąkającym się psinie :( Quote
Kora Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='zachary']Bożeee, od kwietnia błąka się po polach staruszek a ktoś się temu biernie przygląda?...[/QUOTE] Zachary, dziewczyna zglaszala psiaka szukala pomocy ja swoimi kanalami tez i....:-( [url]https://www.facebook.com/justyna.czarnecka.988/posts/715258955183998[/url] ). Quote
zachary Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Kora, dzięki za link do fb. Poczytałam, bo sama nie mam tam konta i widzę,że jednak ktoś, coś próbuje...może uda się mu pomóc, zanim nadejdzie koniec...On wiekowy jest, pewnie zakleszczony strasznie...i od ludzi nic dobrego nie zaznał albo stał na łańcuchu, pilnował a na stare lata wywalony... Quote
Kejciu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Cały czas ponawiam ogłoszenia że Borys zaginął i dzisiaj otrzymałam taką odpowiedź - nie wiem czy to żart czy nie ale z komórki nie odpala mi się link podany w treści maila: Wiadomość od: Hanna, [email][email protected][/email] Strona ogłoszenia: [URL="http://warszawa.lento.pl/zaginal-borys-warszawa-wawer,1745400.html"]Zaginął Borys Warszawa Wawer[/URL] [B]Treść zapytania:[/B] Witam, Wiem gdzie jest Ten Piesek zrobiłam mu zdjęcia. Oto jego zdjęcia i adres gdzie przebywa. [url]www.bit.do/zdjecia[/url] Pozdrawiam Hanna P.S Nie chcę też nagrody liczy się dobro,a nie pieniądze. Nie zadzwonię mam pustą kartę. Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 ale zdjęcia są? bo ja mam tą stronę zablokowaną. co na nich jest? Quote
Kejciu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='sleepingbyday']ale zdjęcia są? bo ja mam tą stronę zablokowaną. co na nich jest?[/QUOTE] Przecież napisałam że nie odpala mi się z komórki link więc nie wiem co jest pod podanym linkiem Quote
Poprawna Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Mnie też z kompa się nic nie otwiera. A nie możesz zadzwonić na ten nr? Quote
Kejciu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Poprawna']Mnie też z kompa się nic nie otwiera. A nie możesz zadzwonić na ten nr?[/QUOTE] Ale ja nie mam żadnego numeru! podany jest mail z jakiego dostałam wiadomość więc osoby zainteresowane powinny się skontaktować - ja tylko przekazałam maila jakiego dostałam na ogłoszenie jakie zrobiłam dla Borysa więc niech ktoś odpowiedzialny za psa się skontaktuje z tą osobą - chyba najlepiej będzie jak osoby odpowiedzialne za psa bezpośrednio się skontaktują bez mojego pośrednictwa - tak sobie to wyobrażałam wklejając tą informację tu właśnie bo sprawą Borysa się nie zajmuję poza odświeżaniem ogłoszeń i wysłaniem wcześniej kilku zapytań do okolicznych schronisk - o czym pisałam tu na wątku. Quote
Elisabeta Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Napisałam do Kinnii na wątku Borysa na miau. Może tu nie zagląda... Podałam Jej link do tej strony. Quote
Kejciu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Elisabeta']Napisałam do Kinnii na wątku Borysa na miau. Może tu nie zagląda... Podałam Jej link do tej strony.[/QUOTE] dziękuję - też do niej napisałam na dogo ale widziałam że nie logowała się ostatnio :( Quote
Caragh Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='kejciu']Cały czas ponawiam ogłoszenia że Borys zaginął i dzisiaj otrzymałam taką odpowiedź - nie wiem czy to żart czy nie ale z komórki nie odpala mi się link podany w treści maila: Wiadomość od: Hanna, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Strona ogłoszenia: [URL="http://warszawa.lento.pl/zaginal-borys-warszawa-wawer,1745400.html"]Zaginął Borys Warszawa Wawer[/URL] [B]Treść zapytania:[/B] Witam, Wiem gdzie jest Ten Piesek zrobiłam mu zdjęcia. Oto jego zdjęcia i adres gdzie przebywa. [URL="http://www.bit.do/zdjecia"]www.bit.do/zdjecia[/URL] Pozdrawiam Hanna P.S Nie chcę też nagrody liczy się dobro,a nie pieniądze. Nie zadzwonię mam pustą kartę.[/QUOTE] Dziewczyny, to jest zwykłe oszustwo. Żeby ściągnąć plik, trzeba podać numer telefonu, na który przychodzi kod. Tym samym wykupuje się jakąś płatną usługę. Identyczny mail dostała dziewczyna na miau: [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=163426&p=10691588#p10691548[/url] Quote
Kejciu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Caragh']Dziewczyny, to jest zwykłe oszustwo. Żeby ściągnąć plik, trzeba podać numer telefonu, na który przychodzi kod. Tym samym wykupuje się jakąś płatną usługę. Identyczny mail dostała dziewczyna na miau: [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=163426&p=10691588#p10691548[/URL][/QUOTE] ehh - czyli dlatego komórka mi linku nie odpalała.... bo zabezpieczenie jakieś pewnie jest :( Quote
Elisabeta Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Dzieki, Caragh. Bez komentarza... Napisałam do Kinnii na miau. Quote
Recommended Posts