barbarasz49 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Nikt nie podaje psu tej karmy? Szkoda bo to bardzo wartościowa pozbawiona konserwantów karma w formie pasztetu z 60% zawartością mięsa,świetna do dosmaczania suchej karmy. Quote
Ewa&Duffel Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja czasami używam jako wypełniacza do konga, psu bardzo smakuje ;) Quote
a_niusia Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 ja czesto daje nature diet psom. regularnie kupuje w promocji na zooplusie i zawsze mam tego pelno w domu. co prawda z zalozenia jest to cos, co daje na specjaln okazje np. podczas wystawy, kiedy nie chce, zby jadly suche, ale strasznie to lubia, to czasem robie im przyjemnosc bez okazji. uwazam, ze to jest najlepsze "puszkowe" (jesli mona mowic tu o puszce) zarcie na rynku. Quote
Impresja&Simarilion Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 moje jadzą to w ramach specjanych okazji, jak trzeba kogoś rozpieścić bo na przykład jest chory. Super dla niejadków, zwłaszcz jak się podgrzeje w mikrofali, pieknie pachnie. Quote
barbarasz49 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='a_niusia']ja czesto daje nature diet psom. regularnie kupuje w promocji na zooplusie i zawsze mam tego pelno w domu. co prawda z zalozenia jest to cos, co daje na specjaln okazje np. podczas wystawy, kiedy nie chce, zby jadly suche, ale strasznie to lubia, to czasem robie im przyjemnosc bez okazji. uwazam, ze to jest najlepsze "puszkowe" (jesli mona mowic tu o puszce) zarcie na rynku.[/QUOTE] Mam takie samo zdanie! Quote
natcia2810 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Superrrrr jedzonko :) kupiłam z lekką obawą ale było warto :) psiak ładnie zjada, kupki małe bez sensacji żołądkowych. Jedzonko ładnie pachnie i wygląda. Godne polecenia :) Quote
Kozanka Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 a która z nich jest lepsza Naturediet czy Nature`s Harvest? zastanawiam się pomiędzy nimi, na razie na próbę kupiłam dwie szalki tej drugiej, ale po przeczytanych tutaj opiniach może jednak Naturediet zakupię. Quote
barbarasz49 Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='Kozanka']a która z nich jest lepsza Naturediet czy Nature`s Harvest? zastanawiam się pomiędzy nimi, na razie na próbę kupiłam dwie szalki tej drugiej, ale po przeczytanych tutaj opiniach może jednak Naturediet zakupię.[/QUOTE] Nature's Harvest nie znam,ale Naturediet jest naprawdę godna polecenia i w zooplusie jest często do nabycia w promocji. Quote
Kozanka Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Mnie tylko w składzie karmy Naturediet guma cassia przeszkadza. Ale może szukam dziury w całym i guma cassia nie jest szkodliwa dla psa. Quote
barbarasz49 Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Sprawdzałam skład karmy Nature's Harves i nie podoba mi się,że ma w składzie groch,który jest ciężkostrawny i wzdymający,no i cena 6,50 za 395g trochę za wysoka. Quote
Talia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 To była też jedna z naszych ulubionych karm mokrych. U Tiny idealnie nadawała się jako dodatek do suchej karmy, młoda załapała się na końcówkę z ostatniego zamówienia w zooplusie kiedy były jeszcze dostępne i to najlepsza karma jaka można zatkać konga. Niestety dostałam dziś odpowiedź na maila z zooplusa, że na stałe zostały wycofane z oferty. Quote
Magdalena Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 a która z nich jest lepsza Naturediet czy Nature`s Harvest? zastanawiam się pomiędzy nimi, na razie na próbę kupiłam dwie szalki tej drugiej, ale po przeczytanych tutaj opiniach może jednak Naturediet zakupię. naszym psom smakował Nature's Harvest dopóki nie zmienili technologii - odkąd tacki stały się takie "spulchnione" psy przestały je jeść (przed zmianą spulchnione były tylko te dedykowane seniorom i szczeniakom). Ale wcześniej jadły i było wszystko ok. Nature diet też dawaliśmy i dajemy nadal i też jest ok. Są jeszcze saszetki Natures menu i te też się u nas sprawdzały. Te karmy kupuje zawsze w zoohurtowo.pl, tam mi wychodzi najtaniej, ale mam dwa psy więc zawsze brałam większy zapas. W zasadzie tylko te mokre karmy stosuję( przeglądając skład przeróżnych puszek tylko te wydały mi się ok), jeszcze mieliśmy Bozitę ale straszne bąki psy po niej miały. Quote
Recommended Posts