mdk8 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 przybiegam :painting: na zaproszenie ale stałej nie mogę. Mam ich stanowczo za dużo ale jednorazowo poratuję a później też o Fileciku nie zapomnę. On jest bardzo podobny do mojego mix onka, który jest też że schronu - u nas 2 lata. Tylko mój jest bardziej podpalany:evil_lol: Podeślij proszę nr. konta to w przyszłym tygodniu zrobię przelew. Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Cioteczki, a co z kastracją ? Filet przed wydaniem może zostać wykastrowany, nawet musi bo zmniejszy to ryzyko raka . ale narkoza u staruszka jest bardziej ryzykowna niż u mlodszych psiaków :( co uważacie, cioteczki ? Quote
from_wonderland Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Jestem na zaproszenie- zapiszę i poczytam z wolnej chwilce. Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='mdk8']przybiegam :painting: na zaproszenie ale stałej nie mogę. Mam ich stanowczo za dużo ale jednorazowo poratuję a później też o Fileciku nie zapomnę. On jest bardzo podobny do mojego mix onka, który jest też że schronu - u nas 2 lata. Tylko mój jest bardziej podpalany:evil_lol: Podeślij proszę nr. konta to w przyszłym tygodniu zrobię przelew.[/QUOTE] dziękuję bardzo! :) napisałyśmy w tym samym czasie i nie zauważyłam :) ok na pw już wysyłam. Quote
wiewoira Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Dodziu kastracja wskazana ale może lepiej to zrobić jak bedzie już u Dexterki po ogólnych badaniach.Wtedy wet bedzie mógł bez ryzyka przeprowadzić ciachanie ;) A Dexterka też bedzie mogła go przypilnować po zabiegu w schronie to nigdy nic nie wiadomo... Quote
Malgoska Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='wiewoira']Dodziu kastracja wskazana ale może lepiej to zrobić jak bedzie już u Dexterki po ogólnych badaniach.Wtedy wet bedzie mógł bez ryzyka przeprowadzić ciachanie ;) A Dexterka też bedzie mogła go przypilnować po zabiegu w schronie to nigdy nic nie wiadomo...[/QUOTE] jestem podobnego zdania Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Ja też chyba bym tak wolała, porozmawiam jeszcze z Pianką. Quote
barb Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']Ja też chyba bym tak wolała, porozmawiam jeszcze z Pianką.[/QUOTE] A może Pianka moglaby być moderatorem wydarzenia Fileta na Fb ? Może być też dwoch moderatorow, przy czym dobrze byloby żeby jednym byla osoba która zna pieska. Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 zapytam, ja zaraz wejdę na facebook i popatrzę :oops: Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 tez, bede towarzyszyc Filetowi w drodze do hotelu a pozniej do DS. Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Ada-jeje']tez, bede towarzyszyc Filetowi w drodze do hotelu a pozniej do DS.[/QUOTE] dziekujemy ze jestes! :multi: wydarzenie psiakowi zrobilam . .. chyba mi się udalo . . .:oops: Quote
Pianka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='barb']A może Pianka moglaby być moderatorem wydarzenia Fileta na Fb ? Może być też dwoch moderatorow, przy czym dobrze byloby żeby jednym byla osoba która zna pieska.[/QUOTE] Nie chce być moderatorem, Doda bierze za niego odpowiedzialność, nie ja :D Ja moge odpowiadać na pytania jak ktos bedzie o coś pytał, do tego nie musze byc moderatorem :) Quote
barb Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']dziekujemy ze jestes! :multi: wydarzenie psiakowi zrobilam . .. chyba mi się udalo . . .:oops:[/QUOTE] Sama zrobilaś ? Wkleisz link ? Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Pianka']Nie chce być moderatorem, Doda bierze za niego odpowiedzialność, nie ja :D Ja moge odpowiadać na pytania jak ktos bedzie o coś pytał, do tego nie musze byc moderatorem :)[/QUOTE] ja juz mu zrobilam wydarzenie link: [url]https://www.facebook.com/events/664363863621138/[/url] Quote
barb Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']ja juz mu zrobilam wydarzenie link: [URL]https://www.facebook.com/events/664363863621138/[/URL][/QUOTE] Zdolna jesteś :lol: Dołączylam i udostępniłam. Quote
Malgoska Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='barb']Zdolna jesteś :lol: Dołączylam i udostępniłam.[/QUOTE] i ja...................... Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Doda a czy zapoznalas sie juz w realu z Filetem? Quote
natie Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']ja juz mu zrobilam wydarzenie link: [URL]https://www.facebook.com/events/664363863621138/[/URL][/QUOTE] dołączyłam i zaprosiłam kilku znajomych Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Ada-jeje']Doda a czy zapoznalas sie juz w realu z Filetem?[/QUOTE] Nie, jeszcze nie .. . dostalam prywatną wiadomość na FB - kolega z pracy da mi jutro 10 zł na Fileta - [B]KRZYSZTOFIE P. DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!![/B] a w schronie jest nocny dyżur ale to sa osoby np sprzątające..nie maja dostepu do leków. wiec nie wiem co z kastracją. Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']Nie, jeszcze nie .. . dostalam prywatną wiadomość na FB - kolega z pracy da mi jutro 10 zł na Fileta - [B]KRZYSZTOFIE P. DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!![/B] a w schronie jest nocny dyżur ale to sa osoby np sprzątające..nie maja dostepu do leków. wiec nie wiem co z kastracją.[/QUOTE] jest jeszcze troche czasu do zastanowienia sie, mysle zeby doradzili Ci pracownicy schroniska, oni najlepiej znaja realia u siebie. Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 pisałam o tym z pianką, od lat kastrują i nie było problemu, z wyjątkiem jednego psa, który był uczulony . . . Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']pisałam o tym z pianką, od lat kastrują i nie było problemu, z wyjątkiem jednego psa, który był uczulony . . .[/QUOTE] to juz masz odpowiedz, jedna sprawa zalatwiona. Quote
barb Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Cały czas trwa bazarek fantowo-cegielkowy Dody dla Fileta [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250736-NOWE-RZECZY!-Koc-świeczki-cegiełki-rolka-ręczniki-!-do-16-02-godz-16-00[/url] jedna cegiełka - tylko 2 zł Quote
Recommended Posts