Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przybiegam :painting: na zaproszenie ale stałej nie mogę. Mam ich stanowczo za dużo ale jednorazowo poratuję a później też o Fileciku nie zapomnę.
On jest bardzo podobny do mojego mix onka, który jest też że schronu - u nas 2 lata. Tylko mój jest bardziej podpalany:evil_lol:
Podeślij proszę nr. konta to w przyszłym tygodniu zrobię przelew.

Posted

Cioteczki, a co z kastracją ?

Filet przed wydaniem może zostać wykastrowany, nawet musi bo zmniejszy to ryzyko raka .
ale narkoza u staruszka jest bardziej ryzykowna niż u mlodszych psiaków :(

co uważacie, cioteczki ?

Posted

[quote name='mdk8']przybiegam :painting: na zaproszenie ale stałej nie mogę. Mam ich stanowczo za dużo ale jednorazowo poratuję a później też o Fileciku nie zapomnę.
On jest bardzo podobny do mojego mix onka, który jest też że schronu - u nas 2 lata. Tylko mój jest bardziej podpalany:evil_lol:
Podeślij proszę nr. konta to w przyszłym tygodniu zrobię przelew.[/QUOTE]

dziękuję bardzo! :) napisałyśmy w tym samym czasie i nie zauważyłam :)
ok na pw już wysyłam.

Posted

Dodziu kastracja wskazana ale może lepiej to zrobić jak bedzie już u Dexterki po ogólnych badaniach.Wtedy wet bedzie mógł bez ryzyka przeprowadzić ciachanie ;) A Dexterka też bedzie mogła go przypilnować po zabiegu w schronie to nigdy nic nie wiadomo...

Posted

[quote name='wiewoira']Dodziu kastracja wskazana ale może lepiej to zrobić jak bedzie już u Dexterki po ogólnych badaniach.Wtedy wet bedzie mógł bez ryzyka przeprowadzić ciachanie ;) A Dexterka też bedzie mogła go przypilnować po zabiegu w schronie to nigdy nic nie wiadomo...[/QUOTE]

jestem podobnego zdania

Posted

[quote name='Doda_']Ja też chyba bym tak wolała, porozmawiam jeszcze z Pianką.[/QUOTE]
A może Pianka moglaby być moderatorem wydarzenia Fileta na Fb ? Może być też dwoch moderatorow, przy czym dobrze byloby żeby jednym byla osoba która zna pieska.

Posted

[quote name='Ada-jeje']tez, bede towarzyszyc Filetowi w drodze do hotelu a pozniej do DS.[/QUOTE]

dziekujemy ze jestes! :multi:

wydarzenie psiakowi zrobilam . .. chyba mi się udalo . . .:oops:

Posted

[quote name='barb']A może Pianka moglaby być moderatorem wydarzenia Fileta na Fb ? Może być też dwoch moderatorow, przy czym dobrze byloby żeby jednym byla osoba która zna pieska.[/QUOTE]
Nie chce być moderatorem, Doda bierze za niego odpowiedzialność, nie ja :D
Ja moge odpowiadać na pytania jak ktos bedzie o coś pytał, do tego nie musze byc moderatorem :)

Posted

[quote name='Doda_']dziekujemy ze jestes! :multi:

wydarzenie psiakowi zrobilam . .. chyba mi się udalo . . .:oops:[/QUOTE]
Sama zrobilaś ? Wkleisz link ?

Posted

[quote name='Pianka']Nie chce być moderatorem, Doda bierze za niego odpowiedzialność, nie ja :D
Ja moge odpowiadać na pytania jak ktos bedzie o coś pytał, do tego nie musze byc moderatorem :)[/QUOTE]

ja juz mu zrobilam wydarzenie
link: [url]https://www.facebook.com/events/664363863621138/[/url]

Posted

[quote name='Doda_']ja juz mu zrobilam wydarzenie
link: [URL]https://www.facebook.com/events/664363863621138/[/URL][/QUOTE]
Zdolna jesteś :lol: Dołączylam i udostępniłam.

Posted

[quote name='Doda_']ja juz mu zrobilam wydarzenie
link: [URL]https://www.facebook.com/events/664363863621138/[/URL][/QUOTE]

dołączyłam i zaprosiłam kilku znajomych

Posted

[quote name='Ada-jeje']Doda a czy zapoznalas sie juz w realu z Filetem?[/QUOTE]

Nie, jeszcze nie .. .
dostalam prywatną wiadomość na FB - kolega z pracy da mi jutro 10 zł na Fileta - [B]KRZYSZTOFIE P. DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!![/B]

a w schronie jest nocny dyżur ale to sa osoby np sprzątające..nie maja dostepu do leków. wiec nie wiem co z kastracją.

Posted

[quote name='Doda_']Nie, jeszcze nie .. .
dostalam prywatną wiadomość na FB - kolega z pracy da mi jutro 10 zł na Fileta - [B]KRZYSZTOFIE P. DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!![/B]

a w schronie jest nocny dyżur ale to sa osoby np sprzątające..nie maja dostepu do leków. wiec nie wiem co z kastracją.[/QUOTE]
jest jeszcze troche czasu do zastanowienia sie, mysle zeby doradzili Ci pracownicy schroniska, oni najlepiej znaja realia u siebie.

Posted

[quote name='Doda_']pisałam o tym z pianką, od lat kastrują i nie było problemu, z wyjątkiem jednego psa, który był uczulony . . .[/QUOTE]
to juz masz odpowiedz, jedna sprawa zalatwiona.

Posted

Cały czas trwa bazarek fantowo-cegielkowy Dody dla Fileta
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250736-NOWE-RZECZY!-Koc-świeczki-cegiełki-rolka-ręczniki-!-do-16-02-godz-16-00[/url]
jedna cegiełka - tylko 2 zł