Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='natie']Filet ogłoszenia ma..... tutaj na wątku piszemy kto i gdzie ogłasza danego psa - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-Śląskiej-Duzo-psów-do-adopcji-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu/page2[/URL]
tutaj post z Filetem [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-Śląskiej-Duzo-psów-do-adopcji-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu?p=6562756#post6562756[/URL][/QUOTE]
Szkoda, że nie ma ani jednego linka do jego ogłoszeń.

Edited by barb
Posted

coś nie tak z dogomanią . . .cytowałam i napisałam, ale widzę tylko swój cytat . . .

ogłoszen nie zauwazylam :oops: zadnego telefonu w jego sprawie?

Posted

[quote name='Doda_']coś nie tak z dogomanią . . .cytowałam i napisałam, ale widzę tylko swój cytat . . .

ogłoszen nie zauwazylam :oops: zadnego telefonu w jego sprawie?[/QUOTE]
Masz rację w moim poście też jest tylko cytat.

Posted

Nikt o niego nie dzwonił ani razu.
Z gryzieniem to zawsze bywało raz gorzej raz lepiej. Ale jakoś sobie radzi.

A to Filmik o Filecie
[url]https://www.youtube.com/watch?v=BxTzLtL8FR0[/url]

Posted

[quote name='barb']Edytowalam swoj post (nr 51) i t dalej nic nie widać. Pisałam, że szkoda, ze nie ma żadnego linka do ogłoszeń.[/QUOTE]

np. [B][url]http://tablica.pl/oferta/kto-da-dom-zwyklemu-psu-przygarnij-filecika-CID103-ID2dbkD.html#a0006375ee[/url]
:)
[/B]

Posted

Doda ja mogę zrobić wydarzenie Filetowi na fb nie ma problemu tylko potrzeba mi do tego osoby która zna Fileta,wtedy zrobie ją moderatorem i w razie pytań czy info będzie działać.
Wiadome że potrzba też zdj i dokładnego opisu który mogła bym wstawić,więc jak co to proszę pisz ;)

Posted

[quote name='Pianka']Nikt o niego nie dzwonił ani razu.
Z gryzieniem to zawsze bywało raz gorzej raz lepiej. Ale jakoś sobie radzi.

A to Filmik o Filecie
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=BxTzLtL8FR0[/URL][/QUOTE]

Pianko jakiej wielkości jest Filecik? Na filmiku wygląda na całkiem sporego:)

Posted

[quote name='Pianka']no tak wielkości labka mniej więcej[/QUOTE]

No to się nie dogadałyśmy z Dodą co do wielkości. Niestety na chwilę obecną do domu mogę przyjąć tylko małego psiaka ,ze względu na brak miejsca:( Mogę jedynie poratować kojcem zewnętrznym. W najbliższych planach mamy zamiar rozbudować hotel o boksy wewnętrzne, ale to raczej początkiem wiosny.

Posted

Myslalam ze Filet jest sredniej wielkosci :oops: przepraszam dexterko!
wiec...
rozmawialysmy, miałaby miejsce dla Fileta w kojcu, psy w kojcach tylko spia a prawie caly dzien biegaja
cena 350 zl z karmą
co uwazacie, cioteczki?? Ja jestem ZA , psinek będzie mial u niej super. Jest to osoba o wielkim sercu :)

Posted

[quote name='natie']np. [B][URL]http://tablica.pl/oferta/kto-da-dom-zwyklemu-psu-przygarnij-filecika-CID103-ID2dbkD.html#a0006375ee[/URL]
:)
[/B][/QUOTE]
Bardzo fajne ogloszenie, ładne zdjęcia i tekst. Filet jest bardzo sympatycznym psem.:lol:

[quote name='wiewoira']Doda ja mogę zrobić wydarzenie Filetowi na fb nie ma problemu tylko potrzeba mi do tego osoby która zna Fileta,wtedy zrobie ją moderatorem i w razie pytań czy info będzie działać.
Wiadome że potrzba też zdj i dokładnego opisu który mogła bym wstawić,więc jak co to proszę pisz ;)[/QUOTE]
Kto jest w stanie poprowadzić wydarzenia Fileta na Fb ?

Posted

Doduniu doloze jakies pieniazki do hoteliku dla niunia :buzi: tlko nie w tej chwilce jescz ...bo ja znow totalnie bez pieniędzy :-( ale doloze kochana cosik do Twego bazareczku :bye: ...na fb to ja kompletna klapa ...

Posted

[quote name='Doda_']Myslalam ze Filet jest sredniej wielkosci :oops: przepraszam dexterko!
wiec...
rozmawialysmy, miałaby miejsce dla Fileta w kojcu, psy w kojcach tylko spia a prawie caly dzien biegaja
cena 350 zl z karmą
co uwazacie, cioteczki?? Ja jestem ZA , psinek będzie mial u niej super. Jest to osoba o wielkim sercu :)[/QUOTE]

Dodziu nie przepraszaj , bo nie masz za co. Mnie też jest przykro,że tak wyszło. Niestety muszę dbać o komfort psiaków już mieszkających w domu. Może uda Wam się znaleźć w jakimś innym hoteliku miejsce domowe. A jak nie to może u mnie zamieszkać na zewnątrz z wstępem do domu, bo ja się domyślam Filecik może wcale domowego wnętrza nie znać i trzeba będzie go do wszystkiego przyzwyczajać .

Tak jak Dada_ wyżej pisała psiaki dogadujące się z innymi mają do dyspozycji ogród przez cały dzień plus oczywiście spacery poza posesję. Do kojca idą spać oraz na siestę poposiłkową :)

Posted

[quote name='ewa gonzales']Doduniu doloze jakies pieniazki do hoteliku dla niunia :buzi: tlko nie w tej chwilce jescz ...bo ja znow totalnie bez pieniędzy :-( ale doloze kochana cosik do Twego bazareczku :bye: ...na fb to ja kompletna klapa ...[/QUOTE]

Dziekuje , jestes zawsze u kazdego zwierzaka w potrzebie :)

[quote name='barb']Bardzo fajne ogloszenie, ładne zdjęcia i tekst. Filet jest bardzo sympatycznym psem.:lol:

Kto jest w stanie poprowadzić wydarzenia Fileta na Fb ?[/QUOTE]

Ja nie jestem w stanie...nie znam sie na FB tak dobrze. . .
może wiewióra ? ale lepiej zeby byly nowsze zdjecia z hoteliku , na to musimy poczekac .

[quote name='dexterka']Dodziu nie przepraszaj , bo nie masz za co. Mnie też jest przykro,że tak wyszło. Niestety muszę dbać o komfort psiaków już mieszkających w domu. Może uda Wam się znaleźć w jakimś innym hoteliku miejsce domowe. A jak nie to może u mnie zamieszkać na zewnątrz z wstępem do domu, bo ja się domyślam Filecik może wcale domowego wnętrza nie znać i trzeba będzie go do wszystkiego przyzwyczajać .

Tak jak Dada_ wyżej pisała psiaki dogadujące się z innymi mają do dyspozycji ogród przez cały dzień plus oczywiście spacery poza posesję. Do kojca idą spać oraz na siestę poposiłkową :)[/QUOTE]

Dexterko, ja jestem za tym zeby psiurek byl u Ciebie w kojcu, myśle ze inne cioteczki tez beda za :)

dzisiaj bede robila bazarek dla niego
zaproszenia rozeslalam chyba z 100-150 . ...