Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']dam 5zł stałej od stycznia, możecie podesłać konto, to wpłacę za pół roku[/QUOTE]

[quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie...... wiek i kolor. Mhy czarne psiaki maja duzo gorzej. Jednorazowo jak przyjmiecie maly grosik wplace......[/QUOTE]

Bardzo, bardzo dziekuje !!!! :)
Ja juz zaraz wyślę pw z numerem konta.

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']a dokąd chcecie go przenieść?[/QUOTE]

Do Dexterki, k. Opola

[quote name='Hope2']melduję się na zaproszenie, deklaracji dać nie mogę...ale moge mu zrobic bazarek cegiełkowy...przepraszam,że tylko tyle :oops:[/QUOTE]

Tak jak pisałam, każda pomoc jest wielka !!! :) dziekujemy przeogromnie !!!

pozostalym - za przyjęcie zaproszeni i wpychanie [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]również DZIEKUJE![/B][/SIZE][/COLOR]:evil_lol:

Chcę, żeby w lutym Filet opuścil schron . . .może się uda uzbierać . . .. :(
Cioteczki,prosimy . . .

Posted

Mam za duże obłożenie zwierzakami żeby coś zadeklarować....:(

Kurcze 9 lat przeżył w schronie to wydawało by się ,że jest dobrze przystosowany do takich warunków(bo innych nie miał)...coś się stało że nagle psy go zaczeły gryżć? Bo chyba nie gryzą go od 9 lat bo już by nie żył.. Takie sytuacje najczęściej dotyczą chyba psów które trafiły do schronu z domu i nie mogą się w nim zaadaptować do życia w takim zamknięciu.

Posted

[quote name='Norel']Mam za duże obłożenie zwierzakami żeby coś zadeklarować....:(

Kurcze 9 lat przeżył w schronie to wydawało by się ,że jest dobrze przystosowany do takich warunków(bo innych nie miał)...coś się stało że nagle psy go zaczeły gryżć? Bo chyba nie gryzą go od 9 lat bo już by nie żył.. Takie sytuacje najczęściej dotyczą chyba psów które trafiły do schronu z domu i nie mogą się w nim zaadaptować do życia w takim zamknięciu.[/QUOTE]

Tu lepiej się wypowie Pianka, wiem że jest 9 lat w schronie
wiesz ze jak w oczach mocnych psów pojawia się słabszy, to atakują . . on moze od 9 lat jest ulegly . .

[quote name='wiewoira']A czy chlopak ma wydarzenie na fb? tam tez warto zbierac.
Filciu ciotka cieplutko pozdrawia i mysle ze sie poznamy blizej ;)[/QUOTE]

Nie ma wydarzeń, ani ogłoszeń. Ogłoszenia zrobimy jak bedzie juz u dexterki . . ja na FB jestem zielona,wiec wydarzenia nie zrobię . .

[quote name='asikowska']dyszka ode mnie stałej deklaracji[/QUOTE]

dziekujemy bardzo!! :loveu:

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']a jakie warunki są w hotelu?
proszę o zdjęcia, cenę?
Kto będzie odpowiedzialny za psa?
Czy i w jakiej formie będą przekazywane informacje z hotelu?[/QUOTE]

Filet pojedzie do [B]dexterki , [/B]która udziela sie na tym forum , byłam już tam w hoteliku.
Cena to 330 zł za kojec, 360 zł domowy hotelik ale Filet musiałby się zgodzić z pozostałymi psami które w domu są.
Chyba że coś sie zmienilo, bo podała mi cene przed załozeniem wątku (dexterko, jaka ostateczna cena? psiak mysle ze jest sredniej wielkosci tak jak na zdjeciu widac)
informacje z hotelu bedzie przekazywała dexterka , ja wyciągam psa na wlasna odpowiedzialnosc

Posted

Filet ogłoszenia ma..... tutaj na wątku piszemy kto i gdzie ogłasza danego psa - [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-%C5%9Al%C4%85skiej-Duzo-ps%C3%B3w-do-adopcji-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu/page2[/url]
tutaj post z Filetem [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-%C5%9Al%C4%85skiej-Duzo-ps%C3%B3w-do-adopcji-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu?p=6562756#post6562756[/URL]

Posted

[quote name='natie']Filet ogłoszenia ma..... tutaj na wątku piszemy kto i gdzie ogłasza danego psa - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-Śląskiej-Duzo-psów-do-adopcji-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu/page2[/URL]
tutaj post z Filetem [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-Śląskiej-Duzo-psów-do-adopcji-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu?p=6562756#post6562756[/URL][/QUOTE]

nie zauwazylam :oops: i ani jednego telefonu . . ?

[quote name='Jota67']Jestem u Fileta bez zaproszenia:) Biedaczysko- całe życie w schronie...Ja obiecuję coś skromnego przesłać, ale pod koniec drugiego tygodnia....:([/QUOTE]

bardzo dziekuje !! :) kazda zlotowka zawsze jest na wage zlota . . .. .