Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy naprwde wierzycie w to ze akita nie podłega ułożeniu?? Nagram w koncu film z moja prawie 4 letnią żeby pokazać że akita jest podatna na każdą komendę nawet na tą z kielasa przy lapach :P

Posted

[quote name='Bagira']Czy naprwde wierzycie w to ze akita nie podłega ułożeniu?? Nagram w koncu film z moja prawie 4 letnią żeby pokazać że akita jest podatna na każdą komendę nawet na tą z kielasa przy lapach :P[/QUOTE]

Ogladalam kiedys na grupie Akita World filmik jak amakita wykonuje komendy.Nawet 'death' potrafila :)Przewracala sie i udawala,ze nie zyje :)

Guest Parysek
Posted

Również widziałem na filmiku jak akita wykonuje różne komendy, więc to nie jest do końca tak że jest niereformowalna. :)

Posted

Może i niektórym psiakom załapanie komend idzie szybciej, a niektórym trochę wolniej ale osoba które chce ułożyć Akitę i będzie poświęcała jej odpowiednią ilość czasu to na pewno jej się to uda.

Posted

Każdego psa da się ułożyć, tylko nie z każdym jest to tak samo proste lub tak samo trudne ;) Jedne psy uczą się szybciej, inne wolniej, ale ważna jest konsekwencja i systematyczność ;)

Posted

[quote name='Bagira']Wiecie jak akita kocha jeśc.. Moja tutaj [URL]http://www.youtube.com/watch?v=DvRzpPKXye4[/URL]
Reszt z czasem :P[/QUOTE]

Ha ha ha... jakbym widziała Huntera:-) tak samo sie zachowuje.... nauczony jest również kulturalnego jedzenia.. otóż po nasypaniu karmy do miski będzie stał w jej pobliżu i ślinił się jak bernardyn i wpatrywał we mnie do póki nie powiem " proszę jedz" jest to zabawne jak czasem w pośpiechu nasypie mu jedzenie do miski i wyjde z kuchni do pokoju i zapomne powiedzieć komendy wtedy biedny stoi w kałuży śliny i czeka i usłysze tylko jego wzdychanie, że on tam nadal stoi i czeka:-)....

Posted

[quote name='Zosia-Samosia']O nieeee parowkaaaa :eviltong:
Z parowa to juz wyzszy poziom takze gratulacje :):):)
Cudna ta Twoja Kitka![/QUOTE]
Dziękuję alk nie wiem czy z ryba by to przeszlo bo moja dostaje szału jak czuje rybę. Jaki własciciel taki pies, obydwie kochamy rybki, nie tylko te w akwarium :d Muszę sprawdzić.