Bagira Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Czy naprwde wierzycie w to ze akita nie podłega ułożeniu?? Nagram w koncu film z moja prawie 4 letnią żeby pokazać że akita jest podatna na każdą komendę nawet na tą z kielasa przy lapach :P Quote
Zosia-Samosia Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Bagira']Czy naprwde wierzycie w to ze akita nie podłega ułożeniu?? Nagram w koncu film z moja prawie 4 letnią żeby pokazać że akita jest podatna na każdą komendę nawet na tą z kielasa przy lapach :P[/QUOTE] Ogladalam kiedys na grupie Akita World filmik jak amakita wykonuje komendy.Nawet 'death' potrafila :)Przewracala sie i udawala,ze nie zyje :) Quote
Guest Parysek Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Również widziałem na filmiku jak akita wykonuje różne komendy, więc to nie jest do końca tak że jest niereformowalna. :) Quote
paulina_96 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Może i niektórym psiakom załapanie komend idzie szybciej, a niektórym trochę wolniej ale osoba które chce ułożyć Akitę i będzie poświęcała jej odpowiednią ilość czasu to na pewno jej się to uda. Quote
Paulina94 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Każdego psa da się ułożyć, tylko nie z każdym jest to tak samo proste lub tak samo trudne ;) Jedne psy uczą się szybciej, inne wolniej, ale ważna jest konsekwencja i systematyczność ;) Quote
Bagira Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Wiecie jak akita kocha jeśc.. Moja tutaj [url]http://www.youtube.com/watch?v=DvRzpPKXye4[/url] Reszt z czasem :P Quote
Agata A. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Bagira']Wiecie jak akita kocha jeśc.. Moja tutaj [URL]http://www.youtube.com/watch?v=DvRzpPKXye4[/URL] Reszt z czasem :P[/QUOTE] Ha ha ha... jakbym widziała Huntera:-) tak samo sie zachowuje.... nauczony jest również kulturalnego jedzenia.. otóż po nasypaniu karmy do miski będzie stał w jej pobliżu i ślinił się jak bernardyn i wpatrywał we mnie do póki nie powiem " proszę jedz" jest to zabawne jak czasem w pośpiechu nasypie mu jedzenie do miski i wyjde z kuchni do pokoju i zapomne powiedzieć komendy wtedy biedny stoi w kałuży śliny i czeka i usłysze tylko jego wzdychanie, że on tam nadal stoi i czeka:-).... Quote
Zosia-Samosia Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 O nieeee parowkaaaa :eviltong: Z parowa to juz wyzszy poziom takze gratulacje :):):) Cudna ta Twoja Kitka! Quote
paulina_96 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 No proszę jak wyuczona :P Ja tam ćwiczę z Demi (beaglem) ciężko było na początku ale mała z czasem załapała o co chodzi :) Quote
Bagira Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Zosia-Samosia']O nieeee parowkaaaa :eviltong: Z parowa to juz wyzszy poziom takze gratulacje :):):) Cudna ta Twoja Kitka![/QUOTE] Dziękuję alk nie wiem czy z ryba by to przeszlo bo moja dostaje szału jak czuje rybę. Jaki własciciel taki pies, obydwie kochamy rybki, nie tylko te w akwarium :d Muszę sprawdzić. Quote
Recommended Posts