Agnieszka103 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Czy można zrobić ogłoszenia tym maluchom? Chętnie wykupie pakiety dla nich. Faktycznie przed wakacjami adopcja maluchów może być trudniejsza, ale z drugiej strony u nas w schronisku w sobotę 2 maluszki zostały adoptowane. Wierzę, że dla tych ślicznych maluchów też jest szansa. Quote
mestudio Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 [quote name='Agnieszka103']Czy można zrobić ogłoszenia tym maluchom? Chętnie wykupie pakiety dla nich. Faktycznie przed wakacjami adopcja maluchów może być trudniejsza, ale z drugiej strony u nas w schronisku w sobotę 2 maluszki zostały adoptowane. Wierzę, że dla tych ślicznych maluchów też jest szansa.[/QUOTE] Oczywiście, bardzo proszę, tylko musi to być na już :-(. Jedna z suń - czarna podpalana jedzie dziś do Lublina - zawozi ją pani Monika / adopcja dziewczyn z FB. Quote
Agnieszka103 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Pakiety wykupione [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253462-PROMOCJA-20-ogłoszeń-2-50zł!!!-dla-Tofika-i-bandy-mestudio-do-30-06?p=22206326#post22206326[/URL] Pytanie tylko, czy robić maluchom oddzielnie czy "grupowe" i czy dane kontaktowe mogą być podane Twoje mestudio? Na bazarku podałam informacje, że dane do ogłoszeń podam ja lub Ty mestudio Quote
Marysia R. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Sytuacja faktycznie fatalna:-( Ja niestety nie mam jak pomóc, wyjeżdżam w ostatnich dniach czerwca, nie będzie mnie w domu prawie cały miesiąc więc nie mam możliwości wzięcia teraz dodatkowego psa:shake: Quote
mestudio Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='Agnieszka103']Pakiety wykupione [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253462-PROMOCJA-20-ogłoszeń-2-50zł!!!-dla-Tofika-i-bandy-mestudio-do-30-06?p=22206326#post22206326[/URL] Pytanie tylko, czy robić maluchom oddzielnie czy "grupowe" i czy dane kontaktowe mogą być podane Twoje mestudio? Na bazarku podałam informacje, że dane do ogłoszeń podam ja lub Ty mestudio[/QUOTE] Agnieszko, wykorzystałam 3 pakiety - podzieliłam szczeniaki na 3 grupy. Czy mogę tez ogłosić Pręguskę z przytuliska? Quote
Agnieszka103 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Moja droga, wszystkie pakiety są Twoje. Szczeniaki mają już zrobione ogłoszenia na olx, gumtree, oglaszamy24, kupsprzedaj, lento i e-zwierzak. Reszta - czekamy na bazarkowe ogłoszenia Quote
mestudio Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='Agnieszka103']Moja droga, wszystkie pakiety są Twoje. Szczeniaki mają już zrobione ogłoszenia na olx, gumtree, oglaszamy24, kupsprzedaj, lento i e-zwierzak. Reszta - czekamy na bazarkowe ogłoszenia[/QUOTE] Bardzo dziękuję, a czy link do olx mogę prosić to gdyby ktoś zadzwonił będę wiedziała o jakiego psa chodzi jak będę miała podgląd bo ludzie często nie potrafią opisać :-). Quote
Agnieszka103 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Proszę bardzo: [url]http://olx.pl/oferta/male-bezowe-sunie-szczeniaki-ok-3-miesieczne-szukaja-domow-CID103-ID69I2r.html#39c2ca5ea5[/url] [url]http://olx.pl/oferta/malutka-ok-3-miesieczna-sunia-szuka-domku-CID103-ID69JeN.html#08463a48e3[/url] [url]http://olx.pl/oferta/male-laciate-sunie-szczeniaki-ok-3-miesieczne-szukaja-domow-CID103-ID69IS5.html#08463a48e3[/url] Oby były sensowne telefony i niech wszystkie maluchy trafią do dobrych domów.Takie moje malutkie marzenie... Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 zatem kciuki trzymamy za Bąble i nie tylko :) Quote
sleepingbyday Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 wieść niesie, że fb jest często pomocne w takich sytuacjach. nie mam niestety fb, ale na dogo jest sporo osób, ktore mają. Quote
mestudio Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='sleepingbyday']wieść niesie, że fb jest często pomocne w takich sytuacjach. nie mam niestety fb, ale na dogo jest sporo osób, ktore mają.[/QUOTE] Psiaki są na FB w albumiku i Psom na Pomoc je udostępnia. Quote
Olusia88 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 udostępniam i podrzucam [SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]maluchy , ja co prawda do 26 lipca jestem ale mam remont [/FONT][/COLOR][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri] mam skuwanie , koczujemy na pudłach a do tego burzenie piecastarego , drzwi otwierane zamykane wtakim rozgardiaszu boję się, ze szczeniakowi mogło by coś się stać albo wyszedł by sobie nie zauważony szczególnie ze ja w pracy a moja mama z doskoku u mnie [/FONT][/COLOR][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
mestudio Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='Olusia88']udostępniam i podrzucam [SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]maluchy , ja co prawda do 26 lipca jestem ale mam remont [/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri] mam skuwanie , koczujemy na pudłach a do tego burzenie piecastarego , drzwi otwierane zamykane wtakim rozgardiaszu boję się, ze szczeniakowi mogło by coś się stać albo wyszedł by sobie nie zauważony szczególnie ze ja w pracy a moja mama z doskoku u mnie [/FONT][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE] Pamiętam o remoncie :-). Dla jednej z suń szykuje się domek, organizuje wizytę pa. Niby to tylko jeden szczeniak, ale zawsze to jakiś postęp. Quote
Olusia88 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='mestudio']Pamiętam o remoncie :-). Dla jednej z suń szykuje się domek, organizuje wizytę pa. Niby to tylko jeden szczeniak, ale zawsze to jakiś postęp.[/QUOTE]To trzymam kciuki . Nie ukrywam , ze myślałam , że remont będzie szybciej i z mniejszym rozgardiaszem ale niestety jak po grudzie . Quote
sleepingbyday Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='mestudio']Psiaki są na FB w albumiku i Psom na Pomoc je udostępnia.[/QUOTE] oby zadziałało! zresztą niech zadziała cokolwiek. Quote
TZmestudio Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Pilnie potrzebny DT dla suczki ok. 10 kg po wypadku - złamana miednica, problemy z oddychaniem - opuchnięte płuca. Suczka wg wskazań przytuliska ma zostać uśpiona - w tej chwili przebywa w gabinecie weterynaryjnym i mamy 3-4 godziny maksymalnie do 16 na znalezienie jej lokum. 507-271-588[/FONT][/COLOR] Quote
Marysia R. Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='TZmestudio'][COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Pilnie potrzebny DT dla suczki ok. 10 kg po wypadku - złamana miednica, problemy z oddychaniem - opuchnięte płuca. Suczka wg wskazań przytuliska ma zostać uśpiona - w tej chwili przebywa w gabinecie weterynaryjnym i mamy 3-4 godziny maksymalnie do 16 na znalezienie jej lokum. 507-271-588[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Udało się coś znaleźć dla suni?:-( Quote
TZmestudio Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='Marysia O.']Udało się coś znaleźć dla suni?:-([/QUOTE] Nic, nigdzie, żadnego odzewu, a pies wcale nie kwalifikuje się do uśpienia po konsultacji w innym miejscu...............i co teraz zrobić? Quote
inka33 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Nie mam jak pomóc... Trzymam kciuki! Oby nie było za późno... Quote
mestudio Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='TZmestudio']Nic, nigdzie, żadnego odzewu, a pies wcale nie kwalifikuje się do uśpienia po konsultacji w innym miejscu...............i co teraz zrobić?[/QUOTE] To mój post tylko pisałam z laptopa TZ-a i zapomniałam, że on jest zalogowany............... Quote
mestudio Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Dziś rano pani Monika była w przytulisku i zastała kolejne martwe szczeniaki i inne ledwie trzymające się na nogach. Nie ma Dt, nie ma pomocy - nie jestem w stanie zabierać do siebie po kilka szczeniaków. Quote
Gusiaczek Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='mestudio']Dziś rano pani Monika była w przytulisku i zastała kolejne martwe szczeniaki i inne ledwie trzymające się na nogach. Nie ma Dt, nie ma pomocy - nie jestem w stanie zabierać do siebie po kilka szczeniaków.[/QUOTE] załamka ..........:( :angryy: Quote
asiuniab Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='mestudio']Dziś rano pani Monika była w przytulisku i zastała kolejne martwe szczeniaki i inne ledwie trzymające się na nogach. Nie ma Dt, nie ma pomocy - nie jestem w stanie zabierać do siebie po kilka szczeniaków.[/QUOTE] to naprawdę nie dziwne:( dorosłe psy często umierają w takich miejscach, a dla maluszków to jest zesłanie i niemal pewna śmierć:( Quote
inka33 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='mestudio']Dziś rano pani Monika była w przytulisku i zastała kolejne martwe szczeniaki i inne ledwie trzymające się na nogach. Nie ma Dt, nie ma pomocy - nie jestem w stanie zabierać do siebie po kilka szczeniaków.[/QUOTE] :angryy: Biedne maluszki... :placz: Czy nic się nie da z tym zrobić? Nie ma żadnych "środków"...? :hmmmm: Też mi "przytulanie", cholera... :sad: Quote
Agnieszka103 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 mestudio, jak wygląda sprawa ze szczeniakami z przytuliska? Chodzi mi o te, którym robiłam ogłoszenia. Pytam, bo widzę, że na olx zainteresowanie spore ("duża oglądalność"), ale nie wiem czy tylko na zainteresowaniu się kończy, czy jednak może maluchom udało się wygrać los na loterii i przynajmniej część trafiła do fajnych domów (bo, że wszystkie to nawet nie marzę... Poza tym z tego co wyczytałam to chyba nie wszystkie przeżyły :( ) Quote
Recommended Posts