inka33 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='mestudio']pies około 1 rok, miły, waga ok. 10 kg (wykastrowany, zaczipowany, ale nie wiem czy taki odłowiony czy u nas już oporządzony) [URL="https://lh5.googleusercontent.com/-O-jfEHLwsxQ/Uw56_9yrGJI/AAAAAAAAZOY/KmnSprysOOw/s640/%2521cid_7AB480D2-3DE9-4926-8B3B-C06A9CA1469F%2540Home.jpg"]https://lh5.googleusercontent.com/-O-jfEHLwsxQ/Uw56_9yrGJI/AAAAAAAAZOY/KmnSprysOOw/s640/%2521cid_7AB480D2-3DE9-4926-8B3B-C06A9CA1469F%2540Home.jpg[/URL] [/QUOTE] A to nie jest Dropik...? :hmmmm: Jak nie, to chyba bardzo podobny? Quote
mestudio Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Tak to Dropik tylko w ogóle nie porównałam w nocy:-) i nawet nie skojarzyłam. Quote
inka33 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='mestudio']Tak to Dropik tylko w ogóle nie porównałam w nocy:-) i nawet nie skojarzyłam.[/QUOTE] Ja też właśnie w nocy już nie porównywałam... tylko skojarzyłam. :p Quote
Olusia88 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [B]Mestudio [/B]czy wiesz coś więcej w sprawie wizyty p/a w Ursusie ? tak tylko podpytuję Quote
mestudio Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='Olusia88'][B]Mestudio [/B]czy wiesz coś więcej w sprawie wizyty p/a w Ursusie ? tak tylko podpytuję[/QUOTE] Dziś ma być wizyta pa. Quote
Ellig Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='mestudio']Dziś ma być wizyta pa.[/QUOTE] Powodzenia! :) Quote
mestudio Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Wizyta wypadła bdb i już Olusia umówiła wszystko z panią :-). Olusia bardzo Ci dziękuje, że dałaś szansę temu szkrabikowi. Quote
Ellig Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='mestudio']Wizyta wypadła bdb i już Olusia umówiła wszystko z panią :-). Olusia bardzo Ci dziękuje, że dałaś szansę temu szkrabikowi.[/QUOTE] Huraaaaaaaaaaaaaa!!!!!:) Quote
mestudio Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='malagos']Mestudio, a masz moze numer czipa Vanilki?[/QUOTE] Jest dołączony do szczepienia - na odwrocie. Quote
inka33 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Malutka Fi, wszystkiego NaAJlePsiego! :happy1: Quote
Olusia88 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [QUOTE]Wizyta wypadła bdb i już Olusia umówiła wszystko z panią :smile:. Olusia bardzo Ci dziękuje, że dałaś szansę temu szkrabikowi. [/QUOTE]Nie ma za co dziękować , podziękowania należą się Tobie [B]Mestudio[/B] za to wszystko co robisz dla tych psiaków. Jutro Pani ma potwierdzić o której w sobotę będzie po Fizię , wszystkim nam będzie smutno , poza Fridem on ucieka głownie przed Fizią Quote
Olusia88 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [IMG][URL="http://postimage.org/"][IMG]http://s23.postimg.org/ffp34rokr/Fizia1.jpg[/IMG][/URL][/IMG] a to 3 XF, Frido , Fizia i fotel.Fizia jakaś duża na tym zdjęciu bo w naturze jest malutka Quote
mestudio Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Cudna jest, jakie uchole fantastyczne. Kochana maleńka dziewczynka :-) Quote
Olusia88 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 i stało się Fizia pojechała do DS, jeszcze z żadnym z psiaków nie było mi tak ciężko się rozstać:shake: , Pani spokojna i taka normalna [quote name='mestudio']Cudna jest, jakie uchole fantastyczne. Kochana maleńka dziewczynka :-)[/QUOTE] tak cudna ale chyba wyczuła moje zdenerwowanie i wyszło z niej małe diablątko nie dość , że obszczekała syna / a on w wieku moich dziewczyn / to jeszcze samą Panią Kasię. Do tej pory tylko mężczyźni jej się nie podobali ewentualnie u weterynarza rozrabiała. Do tego jeszcze doszło moje " mądre " dziecko które zaczęło się z nią żegnać popłakując / mimo , że prosiłam żeby tego nie robiła / i Fizia uznała pewno , ze to koniec świata - nie pozwoliła się Pani nawet pogłaskać , szelki musiałam ja jej założyć bo próbowała gryźć jak szalona . Jej nowa Pani mimo wszystko była nią zachwycona - , że urocza i charakter powiedziała, ze rozumie , że Fizia potrzebuje czasu i teraz jest zestresowana . Dobrze , ze przyjechali samochodem bo komunikacją chyba bym ich nie puściła- chociaż Fizia na ulicy idąc na smyczy jest bardzo grzeczna . Mam dzwonić wieczorem do Pani Kasi . Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 ojejuuuuuuuuu, ależ emocje - dobrze że w sumie pozytywne. Wszystkiego NAJ :) będzie dobrze Quote
malagos Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Że te psy wyczuwają, że idą do nowego domu - nasze prawie wszystkie w ostatnim momencie przed odjazdem nie chciały do mnie podejść, zapiać smyczy, uciekały, zachowywały się wariacko! Zobaczymy, jak jutro zachowa się Vanilka. Quote
mestudio Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Uprzedzałam, że Fizia jest fiźnięta :-) tak jak nasza Fiźka :-). Quote
TZmestudio Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='betkak']W razie potrzeby mam wolne miejsca;)[/QUOTE] darmowe? ;-) Quote
betkak Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Prawie, 200 zł/miesiąc w tym jedzonko i opieka weterynarza;) Quote
Recommended Posts