Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mestudio']Ale nie ma sensu dublować ogłoszeń bo są. Jak dostanę nowe zdjęcia z przytuliska to zaraz wyślę do ogłaszania.[/QUOTE]
Ok, czekam w takim razie.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Poszukuję osoby do wizyty przed adopcyjnej dla Fizi ul Nike28, Warszawa Włochy / niedaleko Dźwigowej / , proszę o pomoc[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Pani po głosie koło50 tki jej poprzednia sunia odeszła zestarości / była wysterylizowana / brakuje jej , była podobna do Fizi mieszka w domu z ogrodem[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Na każdym piętrze mieszka inna osoba z rodziny ze swoimpsiakiem / jest sunia i piesek co prawdanie kastrowany ale wg słow Pani nie mam problemu z separacją bo każdepiętro to osobne mieszkanie . Brzmiałasympatycznie ale wiadomo różne bywa więc i koniecznie trzeba ją też osobiście przepytać[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Przy okazji chciałam dodać , ze ponieważ remont się u mnieprzesunął Fizia może zostac dłużej u mnie na dt więc jeśli ten dom odpadnie niema powodu [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]do stresu , c a sama Fizia wczoraj miała drugie szczepieniepróbowała zjeść panią weterynarz, kochana , żywa ale i charakterna [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted (edited)

Olusia, własnie się zastanawiałam wczoraj co dalej bo termin się kończy :-). Zaraz spróbuję kogoś poszukać na wizytę.

edit: wysłałam zapytanie i czekam

Edited by mestudio
Posted

[quote name='mestudio']Olusia, własnie się zastanawiałam wczoraj co dalej bo termin się kończy :-). Zaraz spróbuję kogoś poszukać na wizytę.[/QUOTE]

Warszawa Włochy to dorcia44 - ona głównie na miau ale na dogo też jest
ale może zna kogoś ze swoich okolic kto mogłby zrobić wizytę

i jeszcze na pewno ktoś ale za chiny sobie przypomniec nie moge

Posted

[quote name='mestudio']Olusia, własnie się zastanawiałam wczoraj co dalej bo termin się kończy :-). Zaraz spróbuję kogoś poszukać na wizytę.[/QUOTE] Dziękuję ja z tamtych okolic osoby doświadczonej nie znam .Termin się przesunął co najmniej o 3 tygodnie więc nie ma stresu wiadomo najważniejsze , żeby Fizia znalazła najlepszy domek / bo większość telefonów i maili w sprawie adopcji beznadziejna /

Posted

[quote name='mysza 1']Mnie też jakoś ten ursus z nikim się nie kojarzy, kiedyś jeździłam sama ale teraz jestem zarobiona jak jasny gwint i nie mam na nic czasu :([/QUOTE]

mi jeszcze swita bea100 ale nic sobie za to uciąć nie dam

Posted

dane poszły , pani przez telefon sympatyczna , tylko za pierwszym razem jak rozmawiałam z jej siostrzeńcem to prosił żeby osoba, która będzie robiła wizytę mogła się chociaż jakiś dokumentem wylegitymować bo w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożnym - teraz mi się przypomniało ale Pani nic o tym nie wspominała a dziś z nią jeszcze rozmawiałam

Posted

[quote name='mestudio']Jest już osoba do wizyty pa, także poproszę na pw namiary :-)[/QUOTE]

[quote name='Olusia88']dane poszły , pani przez telefon sympatyczna , tylko za pierwszym razem jak rozmawiałam z jej siostrzeńcem to prosił żeby osoba, która będzie robiła wizytę mogła się chociaż jakiś dokumentem wylegitymować bo w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożnym - teraz mi się przypomniało ale Pani nic o tym nie wspominała a dziś z nią jeszcze rozmawiałam[/QUOTE]

Trzymam kciuki !:)

Posted

W sprawie wizyty w Warszawie Włochy jutro będą się panie dogadywały.

Nowe - od poniedziałku 25 lutego.

owczarek, miły, kontaktowy, nie umie chodzić na smyczy, 4-5 lat
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-HHNmnd7S2YM/Uw56_f2JjrI/AAAAAAAAZOI/EerPkKNwy-c/s595/%2521cid_38FCF09A-57B3-40D4-AB37-80F907C1F5DE%2540Home.jpg[/img]

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-dnvxJfI0Qi0/Uw57BctUWJI/AAAAAAAAZPA/oTmFcih5dIE/s552/%2521cid_D2F59254-45B8-45A5-964A-FB3E4208AB3F%2540Home.jpg[/img]

pies, około 2 lata, nie umie chodzić na smyczy
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-gE_4qdQWUKQ/Uw57ADWHEiI/AAAAAAAAZOg/LOI5JCg9ic4/s603/%2521cid_A01FF303-541E-426E-B510-5551755F9B80%2540Home.jpg[/img]

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-9DXr0i6N1hw/Uw56_qVLELI/AAAAAAAAZO4/ZELo6vh2Hfk/s640/%2521cid_4FB42D35-30E6-42C4-88BD-8D8A127B1216%2540Home.jpg[/img]

Posted

suka około 1,5 roku z czterema szczeniakami - same sunie
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-5gbJqJP6SGc/Uw57AjsxOeI/AAAAAAAAZOo/5u2CPLLVQc4/s640/%2521cid_A90F0FC2-245B-44A0-A50F-C96E63A1BDEF%2540Home.jpg[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-d0XOKV3E8UA/Uw56_sPBY3I/AAAAAAAAZOQ/w0WwkcPZvTg/s616/%2521cid_604B11A9-C26A-405A-B744-8151046536E8%2540Home.jpg[/img]

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-ziqrpTIuNeg/Uw57A7NV65I/AAAAAAAAZOw/510_2U0WIC8/s640/%2521cid_BBCF70F8-D209-41C8-B72F-90688E329346%2540Home.jpg[/img]

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-T1edYVdszNM/Uw57BtnQ4TI/AAAAAAAAZPE/eZOdcqPiWJk/s640/%2521cid_E6095BA5-D415-464F-8A33-62FDF831F640%2540Home.jpg[/img]

Posted

pies około 1 rok, miły, waga ok. 10 kg (wykastrowany, zaczipowany, ale nie wiem czy taki odłowiony czy u nas już oporządzony)
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-O-jfEHLwsxQ/Uw56_9yrGJI/AAAAAAAAZOY/KmnSprysOOw/s640/%2521cid_7AB480D2-3DE9-4926-8B3B-C06A9CA1469F%2540Home.jpg[/img]

Posted

Dzwoniła do mnie pani w sprawie Fizi , bardzo sympatyczna z tym , że ze Skierniewic , mieszka sama w dużym domu , miała już psiaki . Szuka szczeniaka raczej suczki , która nie będzie duża . Pytała czy jeśli Fizia pojedzie do domku mogę jej dać namiar na jakieś inne szczeniorki bo chce adoptować jakiegoś malucha w potrzebie Mam namiar do Pani mogę wysłać na PW . Fizia jeszcze nie adoptowana ale dla mnie Skierniewice daleko ale domek wydałby się fajny i może warto Pani jeszcze jakieś szczeniorki podesłać ?

Posted

[quote name='Olusia88']Dzwoniła do mnie pani w sprawie Fizi , bardzo sympatyczna z tym , że ze Skierniewic , mieszka sama w dużym domu , miała już psiaki . Szuka szczeniaka raczej suczki , która nie będzie duża . Pytała czy jeśli Fizia pojedzie do domku mogę jej dać namiar na jakieś inne szczeniorki bo chce adoptować jakiegoś malucha w potrzebie Mam namiar do Pani mogę wysłać na PW . Fizia jeszcze nie adoptowana ale dla mnie Skierniewice daleko ale domek wydałby się fajny i może warto Pani jeszcze jakieś szczeniorki podesłać ?[/QUOTE]

Proszę tej pani nie polecać żadnego psa. Do mnie dzwoniła i wypytałam ją o różności udając głupią.
Pies ma mieszkać w jakimś pomieszczeniu gospodarczym gdzie są (jak się wyraziła) czyste kocyki, sterylizacja - nie chce bo miała psy i pilnowała, a czasami jak chcieli to rozmnożyli i były na sprzedaż. Pani miała jorka i dała go w prezencie jakiemuś dziecku bo jej żal było dziecka. Pani wydzwania do wszystkich, ale nie wszystkim opowiada o takich sprawach. Początek telefonu 698 - Krystyna....mam wszystkie namiary.
Jeśli telefon się zgadza to błagam nie wydawajcie tej kobiecie żadnego szczeniaka - uparcie chce sukę szczeniaka.

Posted

[quote name='mestudio']Proszę tej pani nie polecać żadnego psa. Do mnie dzwoniła i wypytałam ją o różności udając głupią.
Pies ma mieszkać w jakimś pomieszczeniu gospodarczym gdzie są (jak się wyraziła) czyste kocyki, sterylizacja - nie chce bo miała psy i pilnowała, a czasami jak chcieli to rozmnożyli i były na sprzedaż. Pani miała jorka i dała go w prezencie jakiemuś dziecku bo jej żal było dziecka. Pani wydzwania do wszystkich, ale nie wszystkim opowiada o takich sprawach. Początek telefonu 698 - Krystyna....mam wszystkie namiary.
Jeśli telefon się zgadza to błagam nie wydawajcie tej kobiecie żadnego szczeniaka - uparcie chce sukę szczeniaka.[/QUOTE]
No to telefonicznie mnie nabrała :angryy: to ta sama , już widzę tylko , że nie wspominała o pomieszczeniu gospodarczym ani o sterylizacji . Ja jej żadnego namiaru nie dałam i dobrze ostrzec przed nią gdzie się da . Jak widać rozmowa telefoniczna to mało i łatwo dać się oszukać

Posted

Nie tylko Ciebie nabrała, ale ktoś musiał już ją opierniczyć, ja ją wysłuchałam i tylko przytakiwałam - zadawałam pytania i odpowiadała - więc dalej wydzwania, nawet do różnych organizacji żeby jej pomogli psa znaleźć. Uczy się i coraz mniej o sobie mówi.