BIANKA1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='trolka']U mnie DT dalej aktualne. Wolałabym chłopaków na DT, ale jak nie ma, to trudno. Będę 29.02. w Warszawie na 1 dzień i mogę odebrać moje sztuki, ewentualnie jeszcze dla kogoś z Wrocławia lub okolic- tak, żeby zmieściło mi się do autobusu :P. Nie wiem jeszcze której wracam do Wrocka, bo "wycieczka" nie jest organizowana przeze mnie, dlatego prosiłabym o ścisłą współprace z Warszawiakami :). Ogólnie przez większą część czasu będę przebywać w BUW- Biblioteka Uniwersytecka, ul. Dobra 56/66 na francuskich dniach kariery i około 16-17 będziemy wracać, więc wtedy najlepiej byłoby dać mi te świneczki. Nie wiem czy będziemy mieli coś w rodzaju wolnego czasu , więc jakby ktoś był tak miły i podskoczył w okolice tych targów to by było super :)[/quote] No...........jeszcze do mnie :cool3:Tylko czy będą w Warszawie ? One są chyba w Katowicach .A do mnie mają w sobotę lub niedzielę przyjechać z Wodzisławia śląskiego po szczylka . ULV szuka też transportu dla Kongi od Met . Coś trzeba pokombinować . Albo Pucka może zechce znowu nas odwiedzić ?:lol: Quote
Bajon Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='invictus hilaritas']do kogo sie zamowienia skladalo ? :D po ile byla klatka 100 cm ?? a 120 ?? musze puchatym na wakacje kupic :) bylabym wdzieczna za informacje o cenie :)[/quote] Invi mój TZ obiecał kupować wszystko jeśli cena będzie odpowiednia, nie co tydzień klatki są , częściej kuwety dla kotów, transporterki itp. ale znam zapotrzebowanie i trzymam ręke na pulsie;) pzdr Quote
Zytka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 trolka ja moge podjechać pod Bibliotekę Uniwersytecka. Tylko 10 minut autobusem i jestem. Prosiaczki z tego co wiem maja być 24 w niedziele. Quote
pucka69 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 no tak - ale tylko 4 - w tym 2 dla neriska Quote
seledynek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Proponuję, żeby trolka wzięła chłopaków tak jak chciała - weźmie labosamczyków, które teraz się pojawią. A samiczki damy quizi na tymczas zamiast laboświnek. Co wy na to? Quote
Neris Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Skąd wiadomo, że Neris juz teraz dostanie? A macie dla tego niedobrego Nerisa takie pokudlacone z dlugimi włochami? On wredny jest, chce takie kudłate. I może w razie jakichkolwiek klopotów na DT wziąć więcej, tak tak... Na zdjęciu patrzyło jedno kudlate i jedno co musi do weta bo dziwną ma skórkę. I widać nózie jakiegoś rudo-kudłatego z białym śliniaczkiem. Tak, tak... Quote
kataryna18 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Bajon jak będzie coś dla fretek to ja też poprosze:cool3:czyli dla mnie dwa transporterki na 100% z czego jeden jak by był większy to by było fajnie;). Quote
trolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='seledynek']Proponuję, żeby trolka wzięła chłopaków tak jak chciała - weźmie labosamczyków, które teraz się pojawią. A samiczki damy quizi na tymczas zamiast laboświnek. Co wy na to?[/quote] Mogę wziąć labochłopaków, nie ma problemu, tylko nie wiem jak z tymi ropniami- czy to nie będzie przeciwwskazanie do tak długiej podróży? Zytko, jakbyś mogła podjechać ze świneczkami byłoby super :) Quote
Zytka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Zaden problem tylko dobrze byłoby gdybym mogła wziaść prosiaczki dzień wczesniej. Została jakaś swinka ( z 20-stki) bez DT ? Quote
kimera Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czy ktoś chciałby napisać artykuł o adopcjach i ratowaniu świnek morskich dla powstającego pisma o gryzoniach "Leming"? [url]http://www.leming.fora.pl/[/url] Quote
Elurin Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Kimero - wpiszę się tam i zobaczymy, co odpowiedzą. Chce ktoś prośka prawie himalayana? W Reducie jest samczyk roczny z wyprawką... Śliczny maluch :lol: Szkoda mi go, mieszka samotnie. Albinos, czarne ma nosek i uszy, łapek nie widziałem, tylko prawą tylną - biała jest. Quote
Neris Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dawaj go, BAzyli go przeciągnie po klatce, chlopak nie ma rozrywek bo Rupert i Prążek się poddali... Quote
kataryna18 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 na pewno jest śliczny:loveu: a ja nie moge doczekac się tych fotek .szczegulnie albinoska i aguiti bo to moje dwa marzenia były jeśli chodzi o umaszczenie .wiec fottki prosze prosiąt:cool3: Quote
Elurin Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Neris - Ty poważnie? Jeśli tak, to mogę delikwenta jutro wykupić i przechować do weekendu, oddasz mi przy okazji przekazania poczochrańców. Aha, maluch ma też taki "wicherek" na grzbiecie, jakby niepełną rozetkę. Quote
pucka69 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 neris - a te dwa od weza? tez bierzesz? Quote
Neris Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ni ni NIIIIIIIII To durny żart był, wybacz... czekam na te pohodowlane, nie chcę się obudzić z 20 prośkami. Quote
Elurin Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Uff, bo myślałem, że świnie ci się na mózg rzuciły:evil_lol: Bez emotikonek ciężko się połapać. Quote
Neris Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No bo mi się z lekka rzuciły... i ciągle marzę o długowłosym poczochranym, a himalayan taki NIE JEST. Quote
Elurin Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 No poczochraniec toto nie jest... Ale może ktoś się zainteresuje? Szkoda go, to już jak na sklep starszy świn. Quote
Ayia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Neris to widzisz.. Speedy moj taki byl maly poczochrany w kazda strone chlopak :evil_lol: Quote
seledynek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='trolka']Mogę wziąć labochłopaków, nie ma problemu, tylko nie wiem jak z tymi ropniami- czy to nie będzie przeciwwskazanie do tak długiej podróży? Zytko, jakbyś mogła podjechać ze świneczkami byłoby super :)[/quote] Trolko my poza Warszawę nie wysyłamy chorych laboświnek... Dostałabyś te co nie mają ropni, albo są już po leczeniu. Quote
BIANKA1 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 To w końcu dostanę te świnie , czy nie :mad: Ja chcę dziewczyny . [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img239.imageshack.us/img239/379/imag0198nk8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Evelin Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bianka a co potrzebujesz zabaweczek dla kociuszka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie,niech się kociak nie nudzi..... A o świniach pewnie wiesz , jest 19 dziewczyn od gadziarza.... Z pewnościa jakieś zawitają do Ciebie... Quote
BIANKA1 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Evelin']Bianka a co potrzebujesz zabaweczek dla kociuszka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie,niech się kociak nie nudzi..... A o świniach pewnie wiesz , jest 19 dziewczyn od gadziarza.... Z pewnościa jakieś zawitają do Ciebie...[/quote]On nawet wchodzi do klatek jak nie zamknę . I wcale nie boi się o swój ogon :diabloti:To taki głupi kot , i świnie też teego ...no.......:evil_lol: Właśnie chodzi mi o świnki od gadziarza :cool3: Quote
Neris Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A moje koty wyżerają świnkom sianko... ciągną za źdźbła i z lubością konsumują. Quote
Recommended Posts