Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trolka']U mnie DT dalej aktualne. Wolałabym chłopaków na DT, ale jak nie ma, to trudno. Będę 29.02. w Warszawie na 1 dzień i mogę odebrać moje sztuki, ewentualnie jeszcze dla kogoś z Wrocławia lub okolic- tak, żeby zmieściło mi się do autobusu :P. Nie wiem jeszcze której wracam do Wrocka, bo "wycieczka" nie jest organizowana przeze mnie, dlatego prosiłabym o ścisłą współprace z Warszawiakami :). Ogólnie przez większą część czasu będę przebywać w BUW- Biblioteka Uniwersytecka, ul. Dobra 56/66 na francuskich dniach kariery i około 16-17 będziemy wracać, więc wtedy najlepiej byłoby dać mi te świneczki. Nie wiem czy będziemy mieli coś w rodzaju wolnego czasu , więc jakby ktoś był tak miły i podskoczył w okolice tych targów to by było super :)[/quote]
No...........jeszcze do mnie :cool3:Tylko czy będą w Warszawie ? One są chyba w Katowicach .A do mnie mają w sobotę lub niedzielę przyjechać z Wodzisławia śląskiego po szczylka . ULV szuka też transportu dla Kongi od Met . Coś trzeba pokombinować . Albo Pucka może zechce znowu nas odwiedzić ?:lol:

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='invictus hilaritas']do kogo sie zamowienia skladalo ? :D po ile byla klatka 100 cm ?? a 120 ?? musze puchatym na wakacje kupic :) bylabym wdzieczna za informacje o cenie :)[/quote]

Invi mój TZ obiecał kupować wszystko jeśli cena będzie odpowiednia, nie co tydzień klatki są , częściej kuwety dla kotów, transporterki itp.
ale znam zapotrzebowanie i trzymam ręke na pulsie;)
pzdr

Posted

Skąd wiadomo, że Neris juz teraz dostanie?
A macie dla tego niedobrego Nerisa takie pokudlacone z dlugimi włochami? On wredny jest, chce takie kudłate. I może w razie jakichkolwiek klopotów na DT wziąć więcej, tak tak...

Na zdjęciu patrzyło jedno kudlate i jedno co musi do weta bo dziwną ma skórkę. I widać nózie jakiegoś rudo-kudłatego z białym śliniaczkiem. Tak, tak...

Posted

[quote name='seledynek']Proponuję, żeby trolka wzięła chłopaków tak jak chciała - weźmie labosamczyków, które teraz się pojawią. A samiczki damy quizi na tymczas zamiast laboświnek. Co wy na to?[/quote] Mogę wziąć labochłopaków, nie ma problemu, tylko nie wiem jak z tymi ropniami- czy to nie będzie przeciwwskazanie do tak długiej podróży?

Zytko, jakbyś mogła podjechać ze świneczkami byłoby super :)

Posted

Czy ktoś chciałby napisać artykuł o adopcjach i ratowaniu świnek morskich dla powstającego pisma o gryzoniach "Leming"? [url]http://www.leming.fora.pl/[/url]

Posted

Kimero - wpiszę się tam i zobaczymy, co odpowiedzą.
Chce ktoś prośka prawie himalayana? W Reducie jest samczyk roczny z wyprawką... Śliczny maluch :lol: Szkoda mi go, mieszka samotnie.
Albinos, czarne ma nosek i uszy, łapek nie widziałem, tylko prawą tylną - biała jest.

Posted

na pewno jest śliczny:loveu:

a ja nie moge doczekac się tych fotek .szczegulnie albinoska i aguiti bo to moje dwa marzenia były jeśli chodzi o umaszczenie .wiec fottki prosze prosiąt:cool3:

Posted

Neris - Ty poważnie? Jeśli tak, to mogę delikwenta jutro wykupić i przechować do weekendu, oddasz mi przy okazji przekazania poczochrańców.
Aha, maluch ma też taki "wicherek" na grzbiecie, jakby niepełną rozetkę.

Posted

[quote name='trolka']Mogę wziąć labochłopaków, nie ma problemu, tylko nie wiem jak z tymi ropniami- czy to nie będzie przeciwwskazanie do tak długiej podróży?

Zytko, jakbyś mogła podjechać ze świneczkami byłoby super :)[/quote]

Trolko my poza Warszawę nie wysyłamy chorych laboświnek... Dostałabyś te co nie mają ropni, albo są już po leczeniu.

Posted

Bianka a co potrzebujesz zabaweczek dla kociuszka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pewnie,niech się kociak nie nudzi.....
A o świniach pewnie wiesz , jest 19 dziewczyn od gadziarza....
Z pewnościa jakieś zawitają do Ciebie...

Posted

[quote name='Evelin']Bianka a co potrzebujesz zabaweczek dla kociuszka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pewnie,niech się kociak nie nudzi.....
A o świniach pewnie wiesz , jest 19 dziewczyn od gadziarza....
Z pewnościa jakieś zawitają do Ciebie...[/quote]On nawet wchodzi do klatek jak nie zamknę . I wcale nie boi się o swój ogon :diabloti:To taki głupi kot , i świnie też teego ...no.......:evil_lol:
Właśnie chodzi mi o świnki od gadziarza :cool3: