Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obejrzałam wszystkie  :). Ale tam u Kasi psiaki mają dobrze  :) Wzruszające, jak czule i pięknie Kasia (chyba to Kasia) o nich opowiada

Posted

Obejrzałam wszystkie  :). Ale tam u Kasi psiaki mają dobrze  :) Wzruszające, jak czule i pięknie Kasia (chyba to Kasia) o nich opowiada

Na filmikach mówi Iwonka, nawet nie wiem, kiedy ona to wszystko nakręcała:)

A zmiany o których pisała wcześniej Iwonka, to nasza piękna Kruszynka, która przyjechała tydzień temu a juz za kilka dni , do drogi będzie szykowała się kolejna babcia - nasiedziała się biedna od 2005.

Potem moze wkleje Kruszynke a póki co zapraszam na bazarek, wystawiony przez Elizę na rzecz naszego zwierzyńca

http://www.dogomania.com/forum/topic/147770-dla-maluszk%C3%B3w-starszak%C3%B3w-i-doros%C5%82ych-ciuchy-i-zabawki-do-30-lipca/

Posted

A ja w oóle nie slysze nic na tych filmach :) pewnie mam wyłaczone i nie umiem ustawić .

Bazarek smakowity  - ladne rzeczy na awatarku to chyba zdjęcie Łacicy? :)

Posted

A ja w oóle nie slysze nic na tych filmach :) pewnie mam wyłaczone i nie umiem ustawić .

Bazarek smakowity  - ladne rzeczy na awatarku to chybazdjęcie Łacicy? :)

Łacicy, Łacicy, Elizy ulubienicy :)

Posted

Sluchajcie - mam spory problem - zniknął mi pzregląd postów i założonych przez mnie tematów - do kogo sie zwrócić na dogo żeby przywrócil mi ustawienia?

Posted

Sluchajcie - mam spory problem - zniknął mi pzregląd postów i założonych przez mnie tematów - do kogo sie zwrócić na dogo żeby przywrócil mi ustawienia?

nie wiem czy jest taka możliwość;

też się chętnie dowiem

Posted

Ktoś polecał na innym wątku tak odzyskać:

Należy wejść po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ.

Potem z boku, po lewej stronie należy wybrać funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.

I zaznaczyć okres, z jakiego ma być ta zawartość. Np. rok.

To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.

Potem już wchodzić sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ.

(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartość stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich wątków).

Mnie się dzięki tej instrukcji udało. Powodzenia
Posted

Ktoś polecał na innym wątku tak odzyskać:

Należy wejść po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ.

Potem z boku, po lewej stronie należy wybrać funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.

I zaznaczyć okres, z jakiego ma być ta zawartość. Np. rok.

To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.

Potem już wchodzić sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ.

(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartość stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich wątków).

Mnie się dzięki tej instrukcji udało. Powodzenia

Moze sprobuje :)