iwna5702 Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Wklejam znowu troche fotek - Bibi na jesiennym spacerze w jesiennym płaszczyku :) 1 Quote
iwna5702 Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Bibi troszke schudla Wermut niestety nie - apetyt dopisuje idzie zima trzeba uzbierac troszke tluszczyku :) Quote
iwna5702 Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Wrocily stare awatarki - znowu cos zmienione na dogo ? Quote
iwna5702 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Bardzo, Bardzo dziękujemy :) Nie wiem na jakie psie potrzeby Kasia rozdzieli i wyda podarowane piniadze Jak tylko da mi wiadomość, zaraz zdam relacje. Quote
iwna5702 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Bardzo, Bardzo dziękujemy :) Nie wiem na jakie psie potrzeby Kasia rozdzieli i wyda podarowane pieniadze Jak tylko da mi wiadomość, zaraz zdam relacje. Quote
iwna5702 Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 Czy ktoś może mi podać instrukcję jak usunąć te nieaktualne juz awatarki? :( Quote
iwna5702 Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Mam ostatnio jakieś trudności z domowym laptopem - musiałam skorzystać z pomocy w zainstalowaniu nowej przegladarki i coś kiepsko mi to wszystko chodzi. U naszych dzaideczków bez wiekszych zmian - na szczęście. Na razie poszedła w obroty Wermucik - została przebadany i dostał trochę leków wspomagających. Cały czas trzyma swoją sporą wagę - to sparwia, że ciężko mu sie podnieść i chodzić , a jeszcze w taką pogodę nie chce opuszczać ciepłej miejscówki w domku. Trochę nowych fotek naszego weterana :) Quote
iwna5702 Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 przed Swietami Bibi pojechala na badania - psinka jest b chuda - ale we krwi nic nieopokojacego nie znaleziono poza tym osluchali - pluca i serce brzmią dobrze , zrobili usg- żadnych nowotworów nie odnotowano, więc Bibi taki sucharek z racji wieku najprawdopodobniej. Na zdjęciach Bibi w gabinecie weterynaryjnym i ze swoim towarzyszem Wermucikiem :) Quote
iwna5702 Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 U nas po Swiętach - bez większych zmian, zimno wszędzie u psiakow domek podgrzewany , tak przytulnie , że z trudem daja się wyciągną na spacer :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Kochani Seniorzy!!!! Mieli to szczęście, że trafili w jesieni swojego życia pod skrzydła Kasi.... Bibi jest prze-u-ro-cza, cudowna - taka kruchutka Pani Seniorka, Wermucik za to wygląda na męskiego Seniora w pełni sił!!! Zostawiam dla Wszystkich przytulaski, ale też, a może przede wszystkim życzenia zdróweczka i jak najmniej wizyt lekarskich na cały Nowy Rok, a dla Kasi duuużo sił!!! Quote
Perełka1 Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Mamy dla Was mini-ratkę na poczatek Nowego Roku. Proszę o nr konta Quote
iwna5702 Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Kochani dziękuję bardzo ze jestescie z nami. Jesli chodzi o mnie zla passa nie odpuszcza tydzien temu zlamalam prawa reke w nadgarstku. Pisze z telefonu komp mi sie zawiesil a mam do wklejenia nowe zdjecia i wpis Kasi. Z telefonu nie dam rady tego zrobic jak tylko sie odwiesi powklejam wszystko i podam Perelce konto Kasi a moze Perelko znalazlabys w swoich przelewach? Strasznie mi ciezko teraz operowc jedna reka Quote
Perełka1 Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 14 minut temu, iwna5702 napisał: Kochani dziękuję bardzo ze jestescie z nami. Jesli chodzi o mnie zla passa nie odpuszcza tydzien temu zlamalam prawa reke w nadgarstku. Pisze z telefonu komp mi sie zawiesil a mam do wklejenia nowe zdjecia i wpis Kasi. Z telefonu nie dam rady tego zrobic jak tylko sie odwiesi powklejam wszystko i podam Perelce konto Kasi a moze Perelko znalazlabys w swoich przelewach? Strasznie mi ciezko teraz operowc jedna reka szukałam wcześniej, ale może robiłam na poczcie Quote
iwna5702 Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 W takim razie postaram sie niebawem przeslac :) bardzo bardzo dziekujemy. Kasia caly czas dogrzewa w psim domku - kazdy grosz aie przyda :) Quote
iwna5702 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Kasia napisala :) Zimowe zaległości - Lenusia i Wermut, dla którego "karą za zbrodnie" jest wychodzenie na dwór a zwłaszcza jak pogoda taka nie staruszkowa :) . A więc Wermutowy spacer niezmiennie wygląda tak samo -pies stoi jak zamurowany i wpatruje się w zamknięte drzwi jakby chciał je zaczarowac - a nóż się uda i się otworzą :) . Lenka jak na psa, który od roku żyje z nowotworem wątroby większym niż ona sama, ma się całkiem nieźle. Drepcze na spacerze,apetyt dopisuje, większość czasu przesypia jak to psia babcia,ale jeśli już się uaktywnia, to zawsze ma dużo do powiedzenia i ustawia wszystkich po kątach, niezależnie od rozmiaru. Bibunia -babcia nasza poczciwa, życie mocno zwolnilo w niej tempo ....Bibi niewiele wychodzi na zewnątrz ,wynoszę ją na chwilę i nawet to dla niej za dużo, jeszcze dobrze nie złapie równowagi na łapach a już chce wracać. Przesypia większość doby,chociaż nawet jak nie śpi, to ciężko jej dzwignąć do góry zesztywniale kości. Wyniki Bibi ma dobre,krew w porządku prócz parametru watrobowego -ale ten podwyzszony był zawsze ,ogólnie babcia zdrowa, tyle że upływający czas i przybywające lata nadgryzły boleśnie jej ogromną wole życia. Quote
iwna5702 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Suncia pojechala na badania - oplacone z bazarku - 50,- zl od perelka1 Niestety badania potwierdzily rozlegly nowotwor watroby Quote
iwna5702 Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Bibi nie zyje - odeszla 29.01.2017 -byla u Kasi trzy lata, trzy najlepsze lata w jej zyciu... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Bardzo mi przykro... Bibi[*], ufam i mam nadzieję, że kiedyś będzie dane nam się spotkać... Do zobaczenia.... 1 Quote
iwna5702 Posted February 21, 2017 Author Posted February 21, 2017 Bibi juz nie ma teraz pod opieka Kasi został Wermut. Prawdopodobnie na początku marca dołączy do niego Szeri sunia ktora od 2005 roku przebywa w schronisku. U Wermuta niezbyt dobrze. Przypaprała mu się jakaś rana na łapce. Ma zrobioną biobsję. Czekamy z niepokojem na wynik :( Quote
iwna5702 Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 Dziś wielki dzień dla Szeri.sunia po 12 latach opuszcza schronisko i jedzie do Kasi.:) Szeri otworzy nowy wątek, ktorego link tu wkleję żeby moźna bylo nas łatwo znaleźć :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Odwiedzam senioreczkowo odwiedzam z pozdrowionkami bylam na tamtym wateczku bede odwiedzac serduszka Pale lampenke dla t6ych lapeczek ktore juz za Mostkiem Teczowem a tu na Ziemi naszej mialy zycie dobruskie dzieki Kasi 1 Quote
Perełka1 Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Proszę nr konta, kończymy rozliczać bazarek:) 1 Quote
Recommended Posts