Skibka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Aten@']wiem, że stare, ale może komuś się przyda. Ruda Śląska, Kilińskiego (boczna Orzegowskiej) - dr Kocot. Świetny wet, a co najważniejsze, nie zdziera![/QUOTE] My już mamy swojego upatrzonego weta znajduje się w Rudzie niewiem co to za ulica, jest bardzo fajny i też nie zdziera pieniędzy. Jak kiedyś byłam u fryzjerki psiej to powiedziała, że prawie jej psa w Brynowie wykończyli pojechała na Rudę do tego i uratował go i to nie była jedna osoba. Więc mamy zaufanie do tego weta.:evil_lol: Quote
3kropka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Skibka. Mnie też by psa wykończyli w Brynowie. Patrzą na kasę. Choć operacje podobno im dobrze wychodzą... . Quote
kredka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='MartynaP']Dla małego Aresika [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66387]Aresik Przegrał Walke Ze Smiercia..odszedł Za Tm - Dogomania Forum[/url] poszukuję dobrego weta na śląsku-mieszkam w Będzinie więc "Śląsk" tutaj ma dosć zawężone granice. Kogo byście polecili bo ja dotychczas ograniczałam się do swojego miasta Będe wdzieczna jesli podacie tez fakt (w tym wypadku majacy ogromne znaczenie) jak polecany przez was wet "stoi" z cenami.:roll: Dziekuje[/quote] z chęcią bym pomogła...ale nie znam żadnego weta ze śląska:eviltong: Quote
Skibka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='3kropka']Skibka. Mnie też by psa wykończyli w Brynowie. Patrzą na kasę. Choć operacje podobno im dobrze wychodzą... .[/QUOTE] Wiem, kasę to oni bez opamiętania biorą.. Mnie też 2 lata temu psa wykończyli, tak długo ją na nic nie leczyli aż w końcu okazało się że operacja jest konieczna ale już było za późno pies padł w dzień operacji..:sad: Quote
Asti Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Wandalka17'] Jak ją spuszczam ze smyczy to biega bardzo szybko , nie wiem skoro sama sobie dawkuje ruch . Nie bede jej cały czas na smyczy prowadzic , ale czy to jej może zaszkodzić ??[/quote] Jeśli jest niewybiegana to sobie potem pozwala :) W jakim wieku jest Twoja suczka? Z całego serca życzę Wam, żeby to nie była dysplazja. W prypadku tej choroby najlepszych chód dla psa to kłus. Długie kłusowanie wzmacnia mięśnie, które potem lepiej trzymają stawy itd. Quote
Mysia_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Skibka']Wiem, kasę to oni bez opamiętania biorą.. Mnie też 2 lata temu psa wykończyli, tak długo ją na nic nie leczyli aż w końcu okazało się że operacja jest konieczna ale już było za późno pies padł w dzień operacji..:sad:[/quote] też niestety słyszałam wiele złych opini o Brynowie :roll: Quote
calineczkaaa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja moge z czystym sumieniem polecic klinike w Zbrosławicach, stosunkowo "nowa", przyjmuje tam 3 wetów, wszyscy trzej maja super podejscie do psiaków, ceny tez bardzo przystępne :) Quote
lena_zet Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Anetta podesłała mi linka. Gierek, Gierek, Gierek i jeszcze raz Gierek! Oddaję dwie ręce, nogi, głowę i w ogóle całą siebie za najlepszą na Śląsku opiekę i wiedzę w zakresie dysplazji własnie przez Pana doktora Gierka! Wiem co piszę i zawsze będę przekonywać, że Gierek jest mistrzem tematu dysplazji, ufam mu absolutnie w 100% a uwierz, że wetów przeszłam całe mnóstwo... Quote
ANETTTA Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [B]a ja popieram Lenę ...[/B] na brynowie uratowali mi psa ale to było prawie 5 lat temu ..wiec wszystko sie mogło zmienic [B]Lena u Gierka bywa co chwilę wiec wie co mówi i pisze [/B] Quote
3kropka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja też polecam Gierka. Niezwykle kompetentny weterynarz, który postawił mojego psa na nogi. ... i pieniądze nie są dla niego priorytetem. Quote
Taghar Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A wiecie coś o lecznicachw Żywcu? Podobno pojawiła się jakaś nowa lecznica blisko rynku...:-oMoże ktos w końcu zacznie badać w Żywcu zwierzęta zanim poda leki:mad: Quote
AjriszZona Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 czy może ktoś mi polecić dobrego weterynarza jeżel ichodzi o układ pokarmowy? konieczne jest leczenie psa, który może mieć uszkodzoną trzustkę Quote
Cameo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Czy dr. Gierek jest zwierzęcym okulistą? bo słyszałam że raczej ludzkim :shake: Quote
Talagia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Cameo']Czy dr. Gierek jest zwierzęcym okulistą? bo słyszałam że raczej ludzkim :shake:[/QUOTE] dr. Aleksander Gierek (o ktorym tu rozmawiamy) jest chirurgiem-ortopeda i oczywiscie lekarzem weterynarii ;) A Swoja droga nazwisko ma pelne prawo kojarzyc sie z klinika okulistyczna mieszczaca sie na przeciwko tej przychodni weterynaryjnej ;) Quote
katik Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='calineczkaaa']Ja moge z czystym sumieniem polecic klinike w Zbrosławicach, stosunkowo "nowa", przyjmuje tam 3 wetów, wszyscy trzej maja super podejscie do psiaków, ceny tez bardzo przystępne :)[/quote] Słyszałam same dobre opinie o tej klinice. Quote
hekate811 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 potrzebuję namiary na lekarza onkologa/ hematologa na śląsku, sprawa bardzo pilna, chodzi o zrobienie badań w tym kierunki, pies od 3 tyg prawie nie je, jest po szeregu badań, które nic nie wykazały Quote
nalina Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Poszukuje dla znajomej dobrego weta,ktory przede wszystkim zna sie doskonale na Molosach.Gliwice-lub okolice Gliwic!! Quote
Bartiśkowa_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witam wszystkich ;) czeka nas operacja u Bartleja gdyż została stwierdzona u niego osteochondroza stawu łokciowego i chciałam sie zapytac czy miał ktoś doczynienia z chirurgiem Januszem Grzebinogą ?? chcę aby zrobiła tą operacje zprawdzona osoba :razz: Quote
AjriszZona Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [B]Bartiśkowa[/B] Irish miała kiedyś podejrzenie o osteochondrozę wtedy dr Fabisz wysłał nas na operację do dr Bieżyńskiego we Wrocławiu i tylko u niego polecał ją wykonać. nas zczęście okazało się, że to nie jest to. wie ktoś moze jak dojechać do Fabisza z centrum Katowic, autobusem lub tramwajem? zawsze jeździłam nam samochodem, teraz szukam połączeń i nie wiem gdzie tam wysiąść. Quote
Jasza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jeżeli chodzi Ci o klinikę w Chorzowie Batorym (doktora Fabisza i doktora Stefanka) to z Katowic najlepiej jechać autobusem numer 7 lub 23. Trzeba wysiąść na przystanku przy dworcu w Chorzowie Batorym, i stamtąd już pieszo. Ja tak zawsze robię. Jak zapytasz o weterynarza, albo o Dom Kultury ( boklinika jest naprzeciw niego), to Cię wszyscy skierują. W każdym razie trzeba wejść pod most. Pięć minut i jesteście na miejscu. Pozdrawiam. Quote
AjriszZona Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 tak, dokładnie o tą mi chodziło. Dziękuję bardzo za informację, wtedy znalazłam transport ale jutro jedziemy więc się przyda bo wyszukałam dłuższe połączenia a to jest lepsze, dziękuję Quote
EFMAN Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Witam wszystkich Mam pytanie na CITO,czy ktoś leczył psa u dr.Aleksiewicza z podejrzeniem o uszkodzenie wiązadła krzyżowego(jak to wygląda i z jakim skutkiem) Właśnie do niego się wybieram. Quote
AjriszZona Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 czy masz na myśli dr Aleksiewicza z provetu w siemianowicach śląskich? Quote
EFMAN Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='tina i irish']czy masz na myśli dr Aleksiewicza z provetu w siemianowicach śląskich?[/quote] Tak,tak Tina! Pomimo że nóżka już w gipsie nadal jestem zainteresowana opiniami o tym weterynarzu. Quote
AjriszZona Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 co prawda takiego urazu nie leczyłam u niego ale przeczytaj ten mój post [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f351/najlepszy-wet-na-slasku-70356/index4.html#post9662292[/URL] to nie był błąd lekarza ale rażące zaniedbanie a nawet nie wiem jak to nazwać więc nie poszłabym do niego nawet na szczepienie. Kot na szczęście żyje do dzisiaj. Quote
Recommended Posts