spike1975 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [URL]http://www.hifica.pl/[/URL] znalazłem ich w sieci i zastanawiam się czy warto to kupić. mają szelki, uprzęże, pasy biodrowe itd. wygląda to wszystko spoko, ceny są przyzwoite i firma polska. ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia? Quote
diabelkowa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ja mam szelki typu guard z poduchami, byly bardzo fajne dopuki moj pies nie byl tak gruby ze do nich nie wchodzil. wygodne dla psa problem jedyny byl taki, ze jak pies sie kapal w blocie to duzo brudu nawet po praniu zostawalo w tych szelkach w poduchach Quote
_Diesel_ Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Hifica to już mocno zasiedziała na rynku firma. Sprzęt produkuje.... no taki.... tani. Szelki jak szelki, wielkiej tu filozofii nie ma. Wyczynowe nie są ale do zwykłej rekreacji dadzą radę. Nie podobają mi się ich pasy bo są nieziemsko niefunkcjonalne. Amortyzatorów od groma, pies gdzieś tam daleeeeeeeko, człowiek splątany.... Po co takie udziwnienia? Zwłaszcza, że do pracy zalecają kolejny amortyzator na lince. Co nam łącznie daje 4amortyzatory :D No i wiele osób spotkałam, którym pomimo tego to wszystko strzeliło przy pociągnięciu. Spacerowo rzeczy dla psa dają radę. Rzeczy dla ludzi są moim zdaniem niewarte nawet tej niskiej ceny (pas jest potężny, wielki i wygląda, jakby go projektował i szył, uczeń gimnazjum). Można spokojnie znaleźć lepsze. Quote
AdamB/C-Dunajec Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='_Diesel_']Hifica to już mocno zasiedziała na rynku firma. Sprzęt produkuje.... no taki.... tani. Szelki jak szelki, wielkiej tu filozofii nie ma. Wyczynowe nie są ale do zwykłej rekreacji dadzą radę. Nie podobają mi się ich pasy bo są nieziemsko niefunkcjonalne. Amortyzatorów od groma, pies gdzieś tam daleeeeeeeko, człowiek splątany.... Po co takie udziwnienia? Zwłaszcza, że do pracy zalecają kolejny amortyzator na lince. Co nam łącznie daje 4amortyzatory :D No i wiele osób spotkałam, którym pomimo tego to wszystko strzeliło przy pociągnięciu. Spacerowo rzeczy dla psa dają radę. Rzeczy dla ludzi są moim zdaniem niewarte nawet tej niskiej ceny (pas jest potężny, wielki i wygląda, jakby go projektował i szył, uczeń gimnazjum). Można spokojnie znaleźć lepsze.[/QUOTE] Widać, że nawet dobrze nie obejrzałeś pasa tej firmy, bo brednie wypisujesz - z resztą cały post jest jakiś taki wątpliwy. U nas jedna dziewczyna parę lat temu kupiła pas Hificii właśnie ze względów finansowych - dziś większość sprzętu mamy z tej firmy, podobnie jak wielu naszych znajomych i może idealny nie jest, ale wszyscy są bardzo zadowoleni pod wieloma względami - także nie wiem skąd taka opinia... Pozdrawiam. Quote
Trebor Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Mam labradora kupiłem dla niego w firmie HIFICA uprząż Discover, linę amortyzacyjną i pas biodrowy. Polecam. Dobry kontakt ze sprzedawcą doradzili co będzie najlepsze (oferta tak bogata że można się zakręcić) na sugestię że pies lubi wodę zasugerowano żeby w miejsce gąbek wszyć piankę która mniej chłonie wodę . Sprzęt używany do biegania z psem , wędrówek po górach oraz głównie do jazdy na rowerze (uprząż i lina amortyzacyjna) . Quote
Recommended Posts