Canid Kraków Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [B]Centrum Kynologiczne Canid[/B] powstało z myślą o wszystkich właścicielach i miłośnikach psów, dla których dobry kontakt z psem to ważna część codziennego życia. Szkolimy metodą klikerową, wykorzystując odpowiednie nagradzanie. Nie stosujemy żadnych form przymusu, siły i karania. W ramach oferty szkoleniowej prowadzimy zajęcia: - [I][B]psie przedszkole[/B][/I] [I]( w każdy poniedziałek i środę o godz. 17:30)[/I] - [I][B]podstawowe posłuszeństwo[/B][/I] [I](w każdy poniedziałek i środę oraz wtorek i czwartek)[/I] - [I][B]zajęcia rally-o[/B][/I] [I](w każdą sobotę o godz. 8:00.)[/I] - [I][B]kompleksowy program szkoleń z zakresu dogoterapii[/B][/I] - [B][I]zajęcia weekendowe[/I][/B] (w każdą sobotę i niedzielę) - wykłady, warsztaty, spacery integracyjne, - Otwarty Program Szkolenia Instruktorów składający się z dwóch kursów: - [B]Kurs Instruktorski stopień I - Trener Canid[/B] [I][B](rozpoczęcie kolejnej edycji – 01.02.14r.)[/B][/I] [B]- Kurs Instruktorski stopień II - Instruktor Szkolenia Psów Canid[/B] Szczegóły: [URL="http://canid.pl"]http://www.canid.pl[/URL] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel. 512 318 388 ul. Olszanicka 85 30 - 241 Kraków Quote
maciekcz Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Szkolenie psów Kraków serdecznie zapraszamy na zajęcia indywidualne lub grupowe. Masz problem z wychowaniem swojego psa? Zadzwoń teraz i umów się na spotkanie! tel. 575 667 336 Więcej informacji na stronie piesprzyjaciel.pl. Quote
dorota34 Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Ja uczęszczałam na psie przedszkole z moją amstaffką do szkoły psi ekspert, którą mogę wszystkim polecić. Lula nauczyła się wielu przydatnych komend, budowania zaufania do właściciela i to wszystko metodami pozytywnymi. Trenerka bardzo fajna, ma dużo cierpliwości zarówno do psów jak i ludzi. Quote
Recommended Posts