Blow Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 z mlecznych przetworów mój Qndzio ubóstwia najzwyklejszy żółty ser:loveu:dla niego jest to najlepsiejsza nagroda za komende:D nak był malutki,taki tyci tyci;)i zimą się szkoliliśmy na dworze,kostki sera wysypały mi się w bardzo głębokim śniegu....Fado to w niczym nie przeszkadzało:loveu:rzucił się w zaspę trzy razy taką wysoką jak on i dzielnie ją penetrował w poszukiwaniu zgubionych kostek smaku;);););):cool3::cool3::cool3: Quote
Martens Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja też mam koneserkę serów :cool1: biały, żółty, topiony - ale tylko biały dostaje w większej ilości. Za mlekiem też przepada, no i nie ma po nim żadnych sensacji, więc czasem trochę dostanie. Quote
Macho Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 moja sunia lubi Activie ;) ale z umiarem oczywscie :) po mleku, jogurtach- sensacji nie stwierdzono ;) sery tez uwielbia :) Quote
Blow Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 biały ser jest czasem wręcz wskazany dla psów jednakowoż musimy uważać z dawkowaniem bo jak zjedliśmy od razu sporą porcję,to fiuuuu!!!!!sraliśmy dalej niż oko sokole sięgnęło;) Quote
Lawinka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Blow']biały ser jest czasem wręcz wskazany dla psów jednakowoż musimy uważać z dawkowaniem bo jak zjedliśmy od razu sporą porcję,to fiuuuu!!!!!sraliśmy dalej niż oko sokole sięgnęło;)[/quote] Dokladnie mam tak samo, dlatego juz w ogole nie daje bialego sera ani nawet jogurtu bo biegunka meczy je wtedy straszna :-( Quote
agaciaaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ja daję mojej Sarze troche białego sera raz w tygodniu. A teraz to chyba spróbuje jogurt albo kefir dać, ciekawe czy będzie jej smakować. Chociaż ona wszystko lubi, więc pewnie tak:) a to nie będzie już za dużo nabiału- raz w tygodniu biały ser + raz w tygodniu jogurt lub kefir? Quote
Modlishka. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A czy jogurty można dawać tylko naturalne? Mój pies zawsze dostaję jogurt naturalny albo kefir i zastanawiam się czy można by dawać np. takie pitne jogurty z owocami? Np. banan-brzoskwinia.... Quote
filodendron Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Chyba raczej nie powinno się dawać owocowych. Są dosmaczane cukrem/slodzikami. Nawet jeśli nie ma go wymienionego w składzie, to tak naprawdę nie wiadomo, co dokładnie kryje się pod pojęciem "wsad owocowy". Różnicę w smaku można poczuć miksując rozmrożone truskawki/poziomki/maliny z jogurtem naturalnym - nigdy nie wyjdzie tak słodki jak te sklepowe. Quote
Martens Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Czy ktoś z barfujących spotkał się z takim "problemem"? [url]http://www.dogomania.pl/threads/188442-Ulewanie-wymioty-po-nabiale?p=14966439#post14966439[/url] Quote
Recommended Posts