Frytela Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 O kurde jak moje corgi w przyszłosci zdechną to ich ciała schowam zeby taka kopia tego gościa ich nie pożarła ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 eh... co sie dzieje z tym swiatem.... :/ Quote
MARS Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='lewkonia'][SIZE=2], książę Filip zatłukł na śmierć upolowanego lisa. [/SIZE][/quote] Zastanawia mnie jak można zatłuc na śmierć zwierzaka który z racji upolowania juz nie żyje... Quote
Frytela Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 mógł być ustrzelony np w noge, ale jeszcze żył Quote
volontariuszka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :placz: och, wstrętni ludzie, wstrętny książę. :-( Quote
BlackSheWolf Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Helga_psiaki']jak tak można:( no ludzie no![/quote] nie wiem... i powiem ci jedno... my (psiarze) nigdy tego nie zrozumiemy :shake: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='BlackSheWolf']nie wiem... i powiem ci jedno... my (psiarze) nigdy tego nie zrozumiemy :shake:[/QUOTE] dokładnie, niektórzy ludzie to potwory! Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Odebrało mi mowę, kiedy to przeczytałam, no po prostu to jest nie do skomentowania. Jak mu psy smakują, to niech się do Chin przeprowadzi, tam niestety nadal jest to przysmak:roll: Nie wiem jak można tym sposobem protestować przeciwko złemu traktowaniu zwierząt, jak mu tak zależało, to mógł znaleść jakoś dowody i zgłosić to do tamtejszego "TOZu". Teraz pewnie on jest uważany za jakiegoś przestępcę, trochę pomyślunku by się przydało:roll: Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 w Chinach kiedyś jedzono 9 miesięczne, specjalnie hodowane Chow Chow, był to wyśmienity przysmak:shake: Quote
wix Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Wielbicielka psów']Jezu!!!Okropne!!!!Psie klopsy!!!???Ja bym nie mogła!!!![/quote]] "Jezu okropne", a świńskie/krowie klopsy jesz? [quote name='Morris']Jedzenie psów na świecie nie jest niczym nadzwyczajnym :cool1: .[/quote] [quote name='ANKA_89']o co tyle krzyku? pies zmarł naturalnie, facet zjadł tylko troche aby zwrócić uwagę na problem, co innego gdyby specjalnie zabił psa aby go zjeść:shake:[/quote] no wlasnie.. ;) Quote
Onomato-Peja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='wix']] no wlasnie.. ;)[/quote] No niby tak ale chodzi o to w polsce psiaż psa nie zje a krowe tak w indiach nie zjesz krowy... ale w chinach zjesz psa a pozatym osoba która kocha psy nie zje ich a osoba która kocha konie nie tknie kabanosa!:razz: Quote
bonsai_88 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='psiara1996'] a pozatym osoba która kocha psy nie zje ich a osoba która kocha konie nie tknie kabanosa! :razz:[/quote] O przepraszam... kocham kabanosy prawie równie mocno jak konie :diabloti:.... chociaż fakt, że kabanosy w Polsce obok konia nawet nie leżały [uwielbiam napis "kabanos drobiowy" :lol:] Quote
Onomato-Peja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='bonsai_88']O przepraszam... kocham kabanosy prawie równie mocno jak konie :diabloti:.... chociaż fakt, że kabanosy w Polsce obok konia nawet nie leżały [uwielbiam napis "kabanos drobiowy" :lol:][/quote] no tak ale mi chodzi o te z konia które w polsce to jednak unikaty (naszczęście) podałam przykład kabanosa bo jestem koniarą (jeżdże konno) i ja bym z konia nie zjadła ale drobiowe też uwielbiam :cool3: Quote
shangri_la Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='psiara1996'] i ja bym z konia nie zjadła ale drobiowe też uwielbiam :cool3:[/quote] jak bys byla glodna to i z psa bys zjadla :diabloti: no a wracajac do tematu to nie widze nic okropnego w tym incydencie, owszem jakby specjalnie psa zabil to tak ale zmrlego naturalnie... pozdrawiam Quote
anusia.wawa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mój pierwszy post i odrazu takie obrzydlistwo :( jak mozna coś takiego robić,wielkie mi gwiazdy :-o:-o:crazyeye::crazyeye: :/ Quote
Onomato-Peja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='anusia.wawa']mój pierwszy post i odrazu takie obrzydlistwo :( jak mozna coś takiego robić,wielkie mi gwiazdy :-o:-o:crazyeye::crazyeye:[/quote] Powtarzam że[B][COLOR=Red] PIES ZMARł śMIERCIą NATURALNą [/COLOR][/B] Quote
anusia.wawa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 wiem, alei tak jest to dla mnie obrzydliwe :/ Quote
Onomato-Peja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='anusia.wawa']wiem, alei tak jest to dla mnie obrzydliwe :/[/quote] wiesz sama też bym nawet nie powąchała ale on chciał dobrze ( NAWET JEśLI SIE MU NIE UDAłO) :p Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 o jacie.. ja bym nie zjadła załóżmy kabanosa z osła czy konia, sarniny, dziczyzny ani nic takiego, choćby mi ktoś za to zapłacił, a dopiero co psa :placz::placz: ok zmarł śmiercią naturalną, więc niby to nic strasznego, ale ja bym nie mogła.. Quote
Recommended Posts