Jump to content
Dogomania

Jurand widzi... sercem. Pomózmy, inaczej nie przetrwa zimy w schronisku

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam tu wpłaty które do mnie dotarły by pomóc Jurcikowi z bazarku cegiełkowego Ewci ;)
-brzośka- 10 zł
-Alla Chrzanowska- 20 zł
-yucca- 10 zł
-Karolina Oźka K- 8 zł
Jest to stan na dzień 02.12.2013 godz 20.00

Bardzo bym prosiła bele51 o naniesienie wpłat w odpowiednim poście ;)

Posted

Wieoreczko :multi::multi::multi: to ja wkleje te wplaty a bazarenku a Ty potwierdz :multi:[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serce6.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ewa gonzales']Wieoreczko :multi::multi::multi: to ja wkleje te wplaty a bazarenku a Ty potwierdz :multi:[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce6.gif[/IMG][/QUOTE]

Kochana Ewuniu tam też już je napisałam ;)

Posted

[quote name='bela51']Wykaz wpłat zamiescilam w pierwszym poscie. Jak bedzie aktualizacja, to prosze mi dac znac, bo moge przegapic.:lol:[/QUOTE]

Gdybyś nie dostrzegła na pewno dam Ci droga ciociu znać :loveu:

Posted

Zgłaszam się ze SKARPETY OWCZARKOWEJ na wezwanie beli51:)
Miło mi powiadomić, że decyzją Rady owczarkowej przyznaliśmy Jurandowi wsparcie finansowe w wysokości 200 zł :multi:
Proszę o informację na co bardziej są Jurandowi potrzebne te pieniądze
Jeśli na leczenie, to będziemy potrzebować rachunku wystawionego na SMON (dane podam na PW).
Jeśli na hotelowanie to rachunek nie będzie konieczny, choć jeśli wystawienie jest możliwe to chętnie przyjmiemy
Trzymamy mocno kciuki za Juranda :thumbs:

Posted

W piątek będę u Juranda, może wpadna jakieś fotografie... W sobotę rano wyjeżdżam na miesiąc i mam nadzieję, że gdy wrócę, będzie grzał te swoje kosteczki na miękkim materacyku w nowym domu...