Martika&Aischa Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 oj tak sama tu zaglądam z nadzieją że chłopak już w drodze po nowe lepsze jutro ...... Jurandziku jeszcze chwilka kochany psiaku. Quote
Nadziejka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 :modla: :modla: :modla::calus::calus: scskamy ile sil Quote
wiewoira Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dziękuję serduszka że jesteście ze mną w walce i Juranda :loveu: Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jak będzie tekst to zrobię Jurandkowi ogłoszenia;) Quote
wiewoira Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dodam tu wpłaty które do mnie dotarły by pomóc Jurcikowi z bazarku cegiełkowego Ewci ;) -brzośka- 10 zł -Alla Chrzanowska- 20 zł -yucca- 10 zł -Karolina Oźka K- 8 zł Jest to stan na dzień 02.12.2013 godz 20.00 Bardzo bym prosiła bele51 o naniesienie wpłat w odpowiednim poście ;) Quote
Nadziejka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Wieoreczko :multi::multi::multi: to ja wkleje te wplaty a bazarenku a Ty potwierdz :multi:[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serce6.gif[/IMG] Quote
wiewoira Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='ewa gonzales']Wieoreczko :multi::multi::multi: to ja wkleje te wplaty a bazarenku a Ty potwierdz :multi:[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce6.gif[/IMG][/QUOTE] Kochana Ewuniu tam też już je napisałam ;) Quote
bela51 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Wykaz wpłat zamiescilam w pierwszym poscie. Jak bedzie aktualizacja, to prosze mi dac znac, bo moge przegapic.:lol: Quote
wiewoira Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='bela51']Wykaz wpłat zamiescilam w pierwszym poscie. Jak bedzie aktualizacja, to prosze mi dac znac, bo moge przegapic.:lol:[/QUOTE] Gdybyś nie dostrzegła na pewno dam Ci droga ciociu znać :loveu: Quote
DONnka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Zgłaszam się ze SKARPETY OWCZARKOWEJ na wezwanie beli51:) Miło mi powiadomić, że decyzją Rady owczarkowej przyznaliśmy Jurandowi wsparcie finansowe w wysokości 200 zł :multi: Proszę o informację na co bardziej są Jurandowi potrzebne te pieniądze Jeśli na leczenie, to będziemy potrzebować rachunku wystawionego na SMON (dane podam na PW). Jeśli na hotelowanie to rachunek nie będzie konieczny, choć jeśli wystawienie jest możliwe to chętnie przyjmiemy Trzymamy mocno kciuki za Juranda :thumbs: Quote
bela51 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Jak miewa sie dziadeczek ? Noce juz takie zimne... Quote
malvaaa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 zaglądam i ja :) jak wpadnie mi jakiś grosz to przeleje przystojniakowi... Quote
ewunian Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 W piątek będę u Juranda, może wpadna jakieś fotografie... W sobotę rano wyjeżdżam na miesiąc i mam nadzieję, że gdy wrócę, będzie grzał te swoje kosteczki na miękkim materacyku w nowym domu... Quote
dusje Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Kochana Psino:-( Ewunia Gonzales i juz wszystko wiadomo :lol: Chetnie doloze grosik dla cudownego Juranda :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 i ja zaglądam do Jurandzika z nadzieją że tu zobaczę tę długo wyczekiwaną wiadomość :) oby chłopak jak najszybciej opuścił mury schroniska bo zimno strasznie :( Quote
wiewoira Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jeśli nic sie nie pogmatwa znowu :( to w sobote osobiście zawioze Jurcia na ciepły fotelik do Dexterki :) Quote
ewunian Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Wiewoira, czyli nie wypaliło to, o czym rozmawiałyśmy ostatnio przez FB? Quote
wiewoira Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='ewunian']Wiewoira, czyli nie wypaliło to, o czym rozmawiałyśmy ostatnio przez FB?[/QUOTE] Na to wygląda,w sobote ostatecznie sie wyjaśni. Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='wiewoira']Jeśli nic sie nie pogmatwa znowu :( to w sobote osobiście zawioze Jurcia na ciepły fotelik do Dexterki :)[/QUOTE] no to trzymam z całych sił oby się tylko udało !!!!!!!!:lol: Quote
wiewoira Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='phase']Zapisuje...[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mari23 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='wiewoira']Jeśli nic sie nie pogmatwa znowu :( to w sobote osobiście zawioze Jurcia na ciepły fotelik do Dexterki :)[/QUOTE] Hurrraaaa !!!! :) Quote
Recommended Posts