*zaba* Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) Dostalam wiadomosc, ze ktos mial psa - suke od szczeniaka w domu. [B]Pojawilo sie dziecko, wiec suka Nuka zostala wyrzucona. Pies domowy wyladowal na zlomowisku.[/B] Bylo to ok. 1,5 roku temu. Jak to na zlomowisku czesto bywa, o psa nikt nie dbal. Nuka chudla i chudla, podobno juz ledwo chodzi, a tu zima za pasem. Nuka jest najprawdopodobniej zaczipowana. Facet ze zlomu znany jest z ciezkiej reki... :( Sunia jest sredniej wielkosci, dlugowlosa, brazowa. Ten zlom jest w Sosnicy, przy ul.Poznanskiej. Jesli jest tu ktos, kto mieszka niedaleko i chcialby tam podejsc, sprawdzic, moge skontaktowac z osoba ktora mnie poinformowala o Nuce. Suka byla bardzo przyjazna i kochajaca. :-( Edited November 12, 2013 by *zaba* Quote
madziakato Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Podnoszę, bo ważne. Mam nadzieję, że uda się pomóc małej...:-( Quote
*zaba* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Dziekuje. Tak to wazne, Nuka ma dopiero ok 4 lat :( Quote
*zaba* Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 nie wierze, nie ma nikogo kto chcialby pomoc Nuce?? A ja tyle o dogomanii naopowiadalam tej znajomej.... Quote
madziakato Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Jak czynne jest to złomowisko, wiesz może? Quote
*zaba* Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 (edited) nie wiem ale spytalam, czekam na odp. szczerze powiem, ze myslalam, ze ktos z Gliwic sie odezwie :( Edited November 12, 2013 by *zaba* Quote
*zaba* Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 w dni powszednie podobno nawet do 19 Quote
*zaba* Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Przykre. Za malo medialna rzecz? Nieznana suka? Nie wyplynie sie na tym? Coz, poszukam gdzie indziej ludzi chcacych pomoc. Zrobilam tylko z geby dupe zachwalajac dogomanie jako miejsce, gdzie pomaga sie psom, ktore tej pomocy potrzebuja. Quote
Recommended Posts