Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy właśnie zastanawiałam się nad jedną kobitką, ale doszłam do wniosku, że sobie nie poradzi.

mar.gajko - emotka mi nie weszła.

Dzięki, szukaj dalej, Rozi, wszelkie  DOBRE pomysły są wyczekiwane :)  

Posted

i wielka szkoda... też chciałabym raz na jakiś czas uzyskiwać informacje o psie, na którego płacę... co prawda niewiele, ale zawsze to jakaś deklaracja...

Posted

Dzięki Faith :)

wczoraj Halabajówka byla na swoim wątku...powstawiała kilka zdjęć  psów, w tym Stiviego! i tyle...tu nie zajrzała, bo po co!

a wkleiłabyś linka do tego wątku?? dziękuję....

Posted

Ja rezygnuje z placenia na Stiviego. Nie mam pewności, ze pies zyje i dostaje moje pieniazki na zycie. A tak wogole, to jestem nowa szata graficzna dogomani rozczarowana. Mam dosyć szukania watkow!

Posted

Sytuacja patowa. Idzie zima. Nie wiadomo czy pies żyje i w jakich jest warunkach. Można by ewentualnie go zabrać do domowego hotelu, ale czy Hałabajóka wyda psa? Tego nie wiadomo. Mimo kilkakrotnych zapytań - żadnej odpowiedzi.

Posted

Zaraz się okaże że habałajówka zakopuje psy za płotem. Ludzie, opanujcie się!!

Fakt że sytuacja jest niejasna bo to fundacja a działa jak hotel - płaćcie ale nie wymagajcie bo to nasze psy i wara.

Ale nie wymyślajcie ciotki złej opieki czy zaraz uśmiercania psów. Ktoś ma dowody na złe traktowanie?

Jak komuś nie pasuje to zabiera psa i przenosi go gdzie indziej.