Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może być bezpośrednio na konto fundacji dla mnie bez różnicy. Zestawienie wpłat robię raz w miesiącu na koniec miesiąca.

Ewab czy ten transport dla niego będzie aktualny o którym wspominałaś?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Może być bezpośrednio na konto fundacji dla mnie bez różnicy. Zestawienie wpłat robię raz w miesiącu na koniec miesiąca.

Ewab czy ten transport dla niego będzie aktualny o którym wspominałaś?[/QUOTE]
to ja proszę na pw nr tego konta, zaraz po wypłacie wpłacę swoją deklarację dla Stiviego

Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Strzelec 8
78-200 Białogard [/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]
w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][/COLOR][B]darowizna dla Stiwiego i nick z dogo[/B]

Posted

Nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji, a ja nie dam rady go na swoje barki wziąć więc proszę się wstrzymać jeszcze z wpłatami bo z konta fundacyjnego nie będę mogła zrobić żadnego zwrotu,

Posted

[quote name='Hałabajówka']Nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji, a ja nie dam rady go na swoje barki wziąć więc proszę się wstrzymać jeszcze z wpłatami bo z konta fundacyjnego nie będę mogła zrobić żadnego zwrotu,[/QUOTE]

A Ty żeby go przyjąć potrzebujesz komplet deklaracji, czy np gwarancje opłaty na pierwsze 2 czy 3 m-ce? Bo widzę, że część dziewczyn też chce z góry zapłacić.

Posted

[quote name='natie']przeanalizowałam swoje finanse i zamiast 5 mogę dać 10 stałej.. zawsze to 5 zł do przodu...[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy, to już tylko 75 zł :)

Stivi chłopcze - szczęśliwe zakończenie coraz bliżej :)