Tyśka) Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Faktycznie grubcia, przydałaby się jej terapia odchudzająca :) Quote
Tyśka) Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ona jest przeczudona, bardzo mi się podoba :) Przypomina mi trochę corgi :) Quote
Murka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Shilka pozdrawia zimowo... wciąż bez domu:( Quote
Murka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Zgłosił się dom dla Shili, bardzo dobrze brzmiący... tylko daleko. Transport się zorganizuje, ale potrzebna wizyta: CHOCIANÓW k. Lubina i Legnicy... Quote
Murka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Wizyta była dziś, Shilka ma domek!:) To jest Pusio, który odszedł Pani Marii w 2015 roku w wieku 13 lat: Dziękuję serdecznie Bogusik za kontakt do osoby, która zgodziła się zrobić wizytę i wszystkim, którzy pomagali, szukali. Teraz kombinujemy transport. Do Katowic pojedzie TZ (będzie wiózł przy okazji psiaki ze schroniska z Zamościa do DT anecik), a dalej szukamy... jakbyście coś wiedzieli, kto mógłby podwieźć sunię ze Śląska na Dolny Śląsk to dajcie znać... może jeszcze jakiś psiak jest do przewiezienia to zmniejszyłyby się koszty Quote
Bogusik Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 3 godziny temu, Murka napisał: Wizyta była dziś, Shilka ma domek!:) To jest Pusio, który odszedł Pani Marii w 2015 roku w wieku 13 lat: Dziękuję serdecznie Bogusik za kontakt do osoby, która zgodziła się zrobić wizytę i wszystkim, którzy pomagali, szukali. Teraz kombinujemy transport. Do Katowic pojedzie TZ (będzie wiózł przy okazji psiaki ze schroniska z Zamościa do DT anecik), a dalej szukamy... jakbyście coś wiedzieli, kto mógłby podwieźć sunię ze Śląska na Dolny Śląsk to dajcie znać... może jeszcze jakiś psiak jest do przewiezienia to zmniejszyłyby się koszty Cieszę się,że wizyta wypadła pomyślnie :) Przejrzałam wątki transportowe na Fb ale nikt się nie ogłasza z transpotrem Katowice w kierunku Wrocławia.Napiszę tam zapytanie o transport tylko nic nie wiem o Shilce bo dopiero teraz trafiłam na wątek.... EOT. Już napisałam prośbę na 3 transportowych na Fb może akurat ktoś pomoże... Quote
Tyśka) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Bardzo się cieszę, że Shilla doczekała się domku! :) Jaki Pusio podobny do suni... Quote
pucka69 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Czyżby mała się doczekała domku? Byłoby świetnie! Quote
Murka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Cieszę się,że wizyta wypadła pomyślnie :) Przejrzałam wątki transportowe na Fb ale nikt się nie ogłasza z transpotrem Katowice w kierunku Wrocławia.Napiszę tam zapytanie o transport tylko nic nie wiem o Shilce bo dopiero teraz trafiłam na wątek.... EOT. Już napisałam prośbę na 3 transportowych na Fb może akurat ktoś pomoże... Serdecznie Ci dziękuję! Transport może być płatny oczywiście. Do Katowic koszty nie będą duże, bo już w tym momencie na tą trasę mamy w sumie 4 psy i kota. Shilka to sunia średnia, waży ok. 20 kg. Jest bardzo łagodna i spokojna. Quote
Bogusik Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 22 godziny temu, Murka napisał: Serdecznie Ci dziękuję! Transport może być płatny oczywiście. Do Katowic koszty nie będą duże, bo już w tym momencie na tą trasę mamy w sumie 4 psy i kota. Shilka to sunia średnia, waży ok. 20 kg. Jest bardzo łagodna i spokojna. Murko do tej pory nikt nie zaoferował pomocy na fb ale może ktoś jednak będzie jechał na trasie Katowice-Wrocław.Napisałam jeszcze prośbę na wątku Wrocławskim i więcej nie mam pomysłu gdzie pisać i prosić... Quote
Murka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 12 minut temu, Bogusik napisał: Murko do tej pory nikt nie zaoferował pomocy na fb ale może ktoś jednak będzie jechał na trasie Katowice-Wrocław.Napisałam jeszcze prośbę na wątku Wrocławskim i więcej nie mam pomysłu gdzie pisać i prosić... Dzięki wielkie za pomoc:) Ja jeszcze napisałam na transportowym. Na razie czekamy, może ktoś się zgłosi.. Quote
Murka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Shilka robi furorę na Dolnym Śląsku, miałam kilka telefonów wcześniej i dziś kolejny tel.: pan z Wrocławia, bardzo prosił o informację, gdyby pani z Chocianowa się rozmyśliła. Niestety nadal jest problem z transportem:( Quote
Murka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 W końcu się udało dograć transport. Wszystko dzięki werren, która zgodziła się przewieźć Shilę z Opola do Chocianowa (200 km w jedną stronę), za co jej serdecznie dziękujemy! Dziękuję także Anuli, która podała mi namiary na werren. Także w przyszłą sobotę 18.02 Shilka wyrusza w podróż do domu, TZ dowozi ją do Opola, tam przekazuje werren, która zawozi ją do DS. Quote
Bogusik Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 19 minut temu, Murka napisał: W końcu się udało dograć transport. Wszystko dzięki werren, która zgodziła się przewieźć Shilę z Opola do Chocianowa (200 km w jedną stronę), za co jej serdecznie dziękujemy! Dziękuję także Anuli, która podała mi namiary na werren. Także w przyszłą sobotę 18.02 Shilka wyrusza w podróż do domu, TZ dowozi ją do Opola, tam przekazuje werren, która zawozi ją do DS. Jejku ale się cieszę,że jakoś się udało z tym transportem :) Odcinek trasy Katowice w kierunku Wrocławia niby tak ruchliwy ale na Fb nie pamiętam kiedy widziałam wpis o pomocy na tej trasie.Taka trochę "czarna dziura" jak ja to nazywam... Quote
Murka Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 No i sunia już w DS:) Pani dzwoniła, że sunia jest super, że się przytula i jest taka kochana:) Dziękuję wszystkim za pomoc w organizacji wizyty PA i transportu - dziękujemy warren, że poświęciła sobotę na dowiezienie z suni z Opola:) 1 Quote
werenn Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 To kochana sunia. Cieszę się, że ją poznałam Quote
Recommended Posts