malagos Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 31 minut temu, Jo37 napisał: Wreszcie suńka doczekała się. No własnie :) Dobra robota :) Quote
pucka69 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Czyli co? Uznajemy że Grubasińska się przyjęła i następna przyjeżdża? Evelin? Gdzie się znowu podziałaś? ;) Quote
Evelin Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 koko.... Pucka jakaś niezdecydowna , tyle czasu wybierała...nosem kręciła :) Quote
pucka69 Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nie no ja ją po prostu uduszę kiedyś! Ja? nosem kręciłam? Ja? Natychmiast to odwołaj kobieto ze świnkami! Quote
Murka Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Bardzo lubi dzieci. W tym tygodniu postaram się porobić jej fotki pod ogłoszenia. Quote
pucka69 Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 No z takim wzrokiem to ona zaraz dom znajdzie :) Quote
Murka Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Koko nie bardzo chciała pozować na kanapie, wolała pilnować żarcia:) Quote
Evelin Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 Cóś jakby trochę corgie na za długich nogach, pyszczek jakiś nie taki, słowem- owczarek szuwarowo-bagienny MADE IN..........Podlasie.... Quote
Murka Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Pipi stwierdziła, że ktoś ją kupił jako ratlerka, ale urosła trochę większa i już mniej tego ratlerka przypomina;) chyba coś w tym jest. Zwłaszcza charakter Koko ma pinczerkowy - wszędzie jej pełno, jest ciekawska, pełna energii i szczekliwa. Jest bardzo przyjazna wobec innych psów, kotów i dzieci. Pipi mówiła, że potrafi jak kot po siatce przechodzić - faktycznie jest skoczna i nie ryzykujemy na razie tylko wyprowadzamy sunię na smyczy. Tylna łapka jest po starym złamaniu - często ją podnosi lekko od góry (nie umniejsza jej to w ogóle aktywności;) ). Quote
Murka Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Koko pozdrawia - czy ona ma ogłoszenia? Bo totalna cisza w jej sprawie:( Quote
Murka Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 12 godzin temu, werenn napisał: A od Shili były jakieś wieści? Tak, pani dzwoniła z miesiąc temu z pytaniem czy Shila boi się burzy (tak orientacyjnie). Przy okazji zapytałam jak się sprawuje i pani powiedziała, że super się wtopiła w rodzinę, wszyscy ją uwielbiają, jest głaskana. I podobno nieco schudła:) Quote
Recommended Posts