Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak pisała Mortes wczoraj suni szukaliśmy do 23.30 w domu w którym była trzymana oraz nawet na moment byliśmy pod domem tego faceta, ale on spał- nie wiadomo co by było jakby nas tam w nocy zobaczył:( Wiadomo jacy są ludzie tacy jak on. Widły w łapę i na nas;(
Mortes wzięła psiaki nawet, żeby może potropiły ale niesstety nic;(
Szukaliśmy sladów krwi ale Bogu dzięki nie ma żadnych!!!!

Kochani baaaaardzo Wam dziękujemy za pomoc! Jeżeli sunia niestety się do soboty nie znajdzie, chcemy w sobote złapać szczeniaka i białą szczenną sunię! Załatwiam póki co dt! Musimy im pomóc, ale tej suni nie odpuścimy!!!!

Wieczorem wrzucę zdjęcia co sunia zrobiła z domem w desperacji;( Bo teraz niestety muszę wrócić do obowiązków;(

Dziękuję za tak wielkie wpłaty to nam baaardzo pomoże w transporcie reszty psiaków!:)

Posted

[quote name='Norkowa']Dzwoniłam do Makili i mamy dt dla białej suni!:) Możemy przywieźć kiedy chcemy!:) Już od dziś w sumie:D Także póki co mamy zabezpieczone całe 5 psów!:)

Makila i Hałabajówka dziękuję Wam kobiety jesteście Wielkie!!!!!:loveu:[/QUOTE]
Oj tak, kochane Kobiety:)

Posted

[quote name='malagos']Biała jest dziką sunią, wolała uciec - ale pewnie wróci do swego "domu".[/QUOTE]
Oby i oby ją dziewczyny zabrały...

Posted

[quote name='Julia84']Czy zostało złożone zawiadomienie o możliwości popełninia przestępstwa przeciwko temu zwyrodnialcowi?[/QUOTE]

Marzy mi się, żeby wreszcie zapadły wyroki bez zawieszenia i taki jeden z drugim odsiedział na państwowym wikcie:mad:.

Posted

Ciocie niestety nadal nic. Zrobiłam ogłoszenia, Mortes jutro wywiesi wszystko i wszędzie!;( Niestety Daisy niedługo urodzi;( Boże a już było tak dobrze!;(

Dziękuję za każdą wpłatę!:) Hałabajówka niedługo będzie szczepiła 4 marudki więc zapłacimy za szczepienie:) Oraz musimy dorzucić coś do karmy:)

Posted

[quote name='Julia84']Przychodzę z wątku Perusia.
Czy zostało złożone zawiadomienie o możliwości popełninia przestępstwa przeciwko temu zwyrodnialcowi?[/QUOTE]

Była tam policja, o wszystkim wie wójt i wicewójt- co do sprawy- musimy zabrać wszystkie psiaki żeby mu wytoczyć sprawę, bo facet ostatnio już pytał co by się stało jakby psa potrącił samochód?? Czy musiałby go pokazać że umarł czy nie?:( Tragedia to wsiok zdolny do wszystkiego!;(

Posted

[quote name='Radek']Marzy mi się, żeby wreszcie zapadły wyroki bez zawieszenia i taki jeden z drugim odsiedział na państwowym wikcie:mad:.[/QUOTE]

Niestety zanim to nastąpi miną lata jak nie wieki;( Polska nadal jest tak zaściankowa, a-zwierzęca, że aż mi niedobrze!;( A już tutaj to nasze świętokrzyskie to totalna tragedia. Tu zwierzolubów na palcach u jednej ręki się liczy;(

Szukając dt dla szczeniaków na dwa dni dacie wiarę nie było nawet jednego odzewu!??:placz:

Jesteśmy tym województwem w którym łatwiej dostać psi smalec niż dt dla psa;( I to mnie boli najbardziej!!!!

Posted

[quote name='Radek']Marzy mi się, żeby wreszcie zapadły wyroki bez zawieszenia i taki jeden z drugim odsiedział na państwowym wikcie:mad:.[/QUOTE]

A kiedy wyjdzie to na kim sie odegra ????????????? Biedne psiuty..............

Na czyim wikcie - na podatników, niestety............

Posted

A ja wcale nie chcę aby tacy zwyrodnialcy siedzieli w pierdlu za moje/nasze pieniądze. Tam mieliby za dobrze. Czysto, jedzenie podane na czas.
Taki co krzywdzi zwierzęta powinien odpracować wyrok pracując np. w schronisku przy szorowaniu kojców ( szczoteczką do zębów) i sprzątaniu psich kup i to pod ciągłym nadzorem, aby sprawował sie dobrze, od świtu do nocy o chlebie i wodzie. I na jego oczach zwierzęta powinny być głaskane, kochane i rozpieszczane, a taki drań poganiany batem do roboty. A po odpracowaniu nadzór policyjny do końca życia.
To byłaby słuszna kara.

Posted

[quote name='doris66']Taki co krzywdzi zwierzęta powinien odpracować wyrok pracując np. w schronisku przy szorowaniu kojców ( szczoteczką do zębów) i sprzątaniu psich kup i to pod ciągłym nadzorem, aby sprawował sie dobrze, od świtu do nocy o chlebie i wodzie. I na jego oczach zwierzęta powinny być głaskane, kochane i rozpieszczane, a taki drań poganiany batem do roboty. A po odpracowaniu nadzór policyjny do końca życia.
To byłaby słuszna kara.[/QUOTE]

Zgadzam się! I jeszcze niechby trochę posprzątali ulice i pokopali rowy albo budowali drogi! A najlepiej niech zbudują gdzieś porządne schronisko sami od zera, to im się szybko odechce takiego zachowania. A jak się nie odechce, to niech budują kolejne i kolejne.. aż do skutku...

Posted

[quote name='gluchypies']I jeszcze niechby trochę posprzątali ulice i pokopali rowy albo budowali drogi! [/QUOTE]

Ech, to by było zbyt piękne, żeby mogło się spełnić.

Posted

A ja tak z innej beczki - na interwencję jezdziła Mortes swoim własnym samochodem za swoje własne pieniadze. Nie uważacie, że należaloby jej za benzyne oddac? Pomagam Izie już od jakiegoś czasu i wiem ile pieniędzy wydaje na zwierzęta, którymi albo powinno zająć się państwo albo organizacje do tego powołane.

Posted

[quote name='gluchypies']Zgadzam się! I jeszcze niechby trochę posprzątali ulice i pokopali rowy albo budowali drogi! A najlepiej niech zbudują gdzieś porządne schronisko sami od zera, to im się szybko odechce takiego zachowania. A jak się nie odechce, to niech budują kolejne i kolejne.. aż do skutku...[/QUOTE]

Podpisuję się obiema rękami!
Więzienie w przypadku takich osób nic nie da, bo badania mówią, że osoby, które w więzieniu spędzają stosunkowo krótki czas, wychodzą jeszcze gorsze. Poza tym nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy ich utrzymywać. Niech wykonują prace społeczne!

[quote name='obiezyswiat75']A ja tak z innej beczki - na interwencję jezdziła Mortes swoim własnym samochodem za swoje własne pieniadze. Nie uważacie, że należaloby jej za benzyne oddac? Pomagam Izie już od jakiegoś czasu i wiem ile pieniędzy wydaje na zwierzęta, którymi albo powinno zająć się państwo albo organizacje do tego powołane.[/QUOTE]

U mnie teraz bida z nędzą, ale jak ktoś zapisze mnie na pierwszej stronie i przypomni w przyszłym miesiącu to wpłacę grosika :)

Posted

[COLOR=#000000]kochane zajrzyjcie proszę na bazarek bo straszne tam pustki [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247650-Tulipany-i-ciasteczka-na-hotelik-dla-pieseczka-9pazdziernik"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-9pazdziernik[/URL]