scorpio133 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 opadają ręce, że są na świecie tak bardzo nieodpowiedzialni ludzie Quote
zerojeden Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Sunieczki zaczęły gadać sobie dość głośno i dosadnie właśnie ;) Szczeniaki jedzą wszystko co się im da normalnie i pija litry wody. Quote
ewu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Hałabajówka']Sunieczki zaczęły gadać sobie dość głośno i dosadnie właśnie ;) Szczeniaki jedzą wszystko co się im da normalnie i pija litry wody.[/QUOTE] Jak dobrze,że są bezpieczne:) Quote
Mazowszanka13 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jesteście Wielcy :Rose: :Rose: Szkoda, że nie wszyscy tak myślą. Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Fakt, akcja na medal! Chyba gorzej być nie mogło... Quote
Norkowa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Dzwoniłam do Makili i mamy dt dla białej suni!:) Możemy przywieźć kiedy chcemy!:) Już od dziś w sumie:D Także póki co mamy zabezpieczone całe 5 psów!:) Makila i Hałabajówka dziękuję Wam kobiety jesteście Wielkie!!!!!:loveu: Quote
zerojeden Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jeden szczeniak własnie śpi smacznie przytulony do misia ;) No to szukajmy dt/ds dla kolejnej sunieczki tak po kolei może uda się wyciągnąć je zanim się szczeniaki porodzą. Quote
Norkowa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Hałabajówka']Jeden szczeniak własnie śpi smacznie przytulony do misia ;) No to szukajmy dt/ds dla kolejnej sunieczki tak po kolei może uda się wyciągnąć je zanim się szczeniaki porodzą.[/QUOTE] Mam nadzieję, że się uda bo jak się któraś rozłoży to już klapa bo kolejne trzeba będzie zabrać szczeniory;( Quote
zerojeden Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/3559/reke.jpg[/IMG] Quote
edek Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Wreszcie się szczeniak troszkę wyluzował :multi: Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jeszcze na luzaczka nie wygląda całkiem, ale idzie ku dobremu, to fakt:) Ufff, psinek bezpieczny:) Quote
Norkowa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Mam złą wiadomość niestety. Daisy uciekła. Nie wiem jak to zrobiła- drzwi były zasłonięte stołem do góry nogami, drzwi stare ciężkie i co najgorsze wyskoczyla górną szybą okna. Wybiła szybę i niestety jej nie ma;( Jesteśmy załamane... Tak żałuję, że te psiska nie wiedzą i nie rozumieją że my chcemy dobrze;( Ona jest szczenna jeżeli urodzi gdzieś w lesie czy polu to już będzie tragedia...Miała właśnie dziś mieć sterylkę... Druga wiadomość ciut lepsza Pani Wet Małgosia jedzie na spotkanie z wójtem i chce negocjować by gmina zakupiła 3 klatki i wtedy na dwie tury Pani doktor zrobi po 3 sterylki pozostałym suniom... DAISY WRÓĆ DOBRY DT JUŻ PRZECIEŻ KOCHANIE CZEKA!;( Quote
zerojeden Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Oooo to chociaż jedna dobra wiadomość oby się udało, trzymam kciuki bardzo mocno za te steylki bo to teraz mega priorytet. Quote
Mortes Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Cały czas jeżdzi po okolicy pani Doktor ...była juz 2 razy u tych ludzi ...całe szczęście jest to ok. kilometra od miejsca gdzie przetrzymywaliśmy Dejzi...może bidulka usłyszy znajome glosy psiaków i pójdzie w tamtą stronę ... Ci ludzie juz wiedza że jak tylko Dejzi się pojawi to maja do mnie dzwonić ... Zyję tą nadzieją że wróci w jedyne miejsce jakie zna...do " domu" choćby i tak beznadziejnego jaki miała ... szkoda że nie zrozumiała że chcemy jej dać szansę na lepsze życie ...:( Strasznie mi smutno... Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Mortes nie martw się, sunia wróci, mądra głowa z niej! Dokładnie pewnie do "domu" wróci, oby tylko ci potwornie nieodpowiedzialni ludzi dali znać!! Głowa do góry, tyle już zrobiłyście, musi się udać!!! Quote
doris66 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Oby tylko sie nie pokaleczyła o rozbita szybę wyskakując oknem. Trzymam kciki aby wróciła do starych śmieci. Quote
Mortes Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Właśnie wróciliśmy z poszukiwań ...niestety nic z tego ...Norkowa ma zdjęcia co zrobiła z oknem Dejzi ...:( Pojechaliśmy też do tego buroka ale tam za bardzo się nie kręciłam bo cała wies już spała ... Zmierzyłam drogę z miejsca ucieczki do " domu " Dejzi i po drodze jest to 1 km 500 metrów , myślę że przez pola to góra kilometr... może bidula tam dojdzie ...w końcu tylko taki dom zna ...:( Panna Marple ślicznie dziękuję za pieniązki ;) Norkowa wszystko zanotuje :) Quote
Radek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Kiepsko, że się nie udało znaleźć suni. Musiała być w stresie jak uciekała. Smutne, że psiaki nie wiedzą że chce się im pomóc. Quote
Nadziejka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) Zagladam z nadzieja :eggface::modla:bidulinka ech ....... a maluszek cudny , sciskamy mocno za wszystkie serdunka:iloveyou:...bazarus trwa jeszcze , zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247698-Srebrna-z-bursztynkami-na-ratunek-psiakczkom-z-koszmaru-prawdziwego-6-10-14-10-g-22[/URL] Edited October 8, 2013 by ewa gonzales Quote
Recommended Posts