Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Dziś mamy kiepski internet więc się wziąłem za zaległe sprawy i postanowiłem trochę się porozliczać.

Bardzo dziękujemy Aldrumce za przelanie 125zł z tego bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/349112-zakończony-czy-to-bajka-czy-nie-bajka-dla-tymczasów-mestudio-do-15-stycznia-godz-21/

W tym czasie )od ostatniego rozliczania) zdefraudowaliśmy na żarcie 112,07

Biorąc to pod uwagę i fakt że mieliśmy już +100,58,  w chwili obecnej mamy nadwyżkę 113,51zł

Bardzo dziękujemy

korekta zeznania:

Pominąłem Nakusiową cegiełkę w wysokosci 100zł, więc zatem mamy nadwyżkę 213,51zł W tym miejscu wyrażam swój czynny zal :-)

Posted
4 godziny temu, TZmestudio napisał:

Dziś mamy kiepski internet więc się wziąłem za zaległe sprawy i postanowiłem trochę się porozliczać.

Bardzo dziękujemy Aldrumce za przelanie 125zł z tego bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/349112-zakończony-czy-to-bajka-czy-nie-bajka-dla-tymczasów-mestudio-do-15-stycznia-godz-21/

W tym czasie )od ostatniego rozliczania) zdefraudowaliśmy na żarcie 112,07

Biorąc to pod uwagę i fakt że mieliśmy już +100,58,  w chwili obecnej mamy nadwyżkę 113,51zł

Bardzo dziękujemy

korekta zeznania:

Pominąłem Nakusiową cegiełkę w wysokosci 100zł, więc zatem mamy nadwyżkę 213,51zł W tym miejscu wyrażam swój czynny zal :-)

Niestety odnalazłem jeszcze kilka paragonów na kwotę 193,95zł, czyli wychodzi że jesteśmy na plusie 19,61zł

(Wynik końcowy się zmieni, bo jeden bazarek jest jeszcze w rozliczaniu)

• 3 weeks later...
Posted

Wszyscy żyjemy, a niektórzy nawet młodnieją jeśli chodzi o głupie pomysły i rozbrykanie. 

Zebrałem się w końcu i podliczyłem kupkę paragonów, które przekładałem z kąta w kat tak się do tego paliłem. I niestety uzbierało się tego 221,88zł.

Od jo37 w międzyczasie dostaliśmy 12zł

W związku z tym nasz stan na chwilę obecną wynosi --190,27zł

Bazarki pilnie potrzebne :-(

• 2 weeks later...
Posted

Żeby Ovka chciała spać na normalnym materacu, ale NIE! musi być podusia! Drogą kupna zakupiliśmy nowe posłanko z podusią, a jakże, ale NIE! to fabryczna ! śmierdzi, pierdzi - sama nie wiem, co przeszkadza .... zatem na nowe wrażona stara podusia ze starego posłanka i ... szału nie ma, ale "lubię cię, bo nie mam wyjścia" ;) 

Utarg wysłany, po zaksięgowaniu prosim o potwierdzenie i spadamy :)

• Like 1
Posted
18 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Żeby Ovka chciała spać na normalnym materacu, ale NIE! musi być podusia! Drogą kupna zakupiliśmy nowe posłanko z podusią, a jakże, ale NIE! to fabryczna ! śmierdzi, pierdzi - sama nie wiem, co przeszkadza .... zatem na nowe wrażona stara podusia ze starego posłanka i ... szału nie ma, ale "lubię cię, bo nie mam wyjścia" ;) 

Utarg wysłany, po zaksięgowaniu prosim o potwierdzenie i spadamy :)

Potwierdzam wpłyniecie pieniędzy na konto w kwocie 460zł Bardzo dziękujemy. 

Wieczorem uzupełnię rozliczenie o przelewy i paragony. 

Posted

Zeznanie podatkowe za bandę:

mieliśmy stan -203,47

Otrzymaliśmy z bazarku Gusiaczka 460zł

Otrzymaliśmy wpłatę od Aga76 na kwotę 40zł. 

Wydaliśmy (z paragonów z pierwszej kupki) 226,47zł

jutro sprawdzą drugą kupkę (kieszenie portwele i inne zakamarki w samochodzie - nic nie ginie)

Stan na dziś wynosi: +70.06zł

Posted

Pogłębiona paragonowa kwerenda samochodowo-kieszeniowa ujawniła dodatkowe 83,59zł wydane na utrzymanie bandy..

I mimo mojej radości z poprzedniego postu że jesteśmy w końcu na plusie niestety musimy płynnie przejść w stronę smutku. Nasz stan na dziś to -13,53zł