Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, TZmestudio napisał:

Będzie. w końcu trzeba jakoś ten minus załatać. Myślę że zrobię w przyszłym tygodniu. 

To będą dwa, bo i my szykujemy O!Volumen, zatem do zobaczenia :)

Posted
3 godziny temu, Gusiaczek napisał:

To będą dwa, bo i my szykujemy O!Volumen, zatem do zobaczenia :)

Wyzwanie?? Przecież wiadomo, że z Wami nie da się wygrać :-)

Dziękujemy bardzo za pomoc. 

Posted
Dnia 7.09.2018 o 10:42, TZmestudio napisał:

Wyzwanie?? Przecież wiadomo, że z Wami nie da się wygrać :-)

Dziękujemy bardzo za pomoc. 

Oj tam, sie nie da ;)
Niestety O!Volumen w czasie się przesunie -  nie ogarniam ... chyba już w piętkę gonię - wszystko ni za mną, ni przede mną, jak mawiała Babcia :(  

• 3 weeks later...
Posted

Mam prośbę - czy możecie potwierdzić mi wpłaty od kwietnia? Zmieniałam bank i zamiast spisać nr rachunku odgrzebywałam z poczty. Nie wiem czy aktualny :(

Posted
Dnia 4.10.2018 o 08:07, zuanna napisał:

Mam prośbę - czy możecie potwierdzić mi wpłaty od kwietnia? Zmieniałam bank i zamiast spisać nr rachunku odgrzebywałam z poczty. Nie wiem czy aktualny :(

Musimy poczekać na mestudio. Ja nie mam dostępu do jej konta. Zatem czekamy.....

Posted

Mamy dobrą i złą wiadomość. 

zła: Tuptuś którego znaleźliśmy i którego próbujemy unormalnić złamał nogę (ponownie). Tym razem kość poniżej wcześniejszego operowania. Lekarz stwierdził, że jego kości są kruche i podejrzewa krzywicę i zaniedbania w żywieniu matri i Tuptusia zaraz po urodzeniu. Jego kości są zwyczajnie kruche. 

A. ze on nie ma programu "chodzę", tylko biegnę to takie wydarzenie się zdarza. Wyjściem jest trzymanie go w klatce i wyprowadzanie na smyczy. 

Koszt zabiegu na którym właśnie go zawiozłem w chwili obecnej jeszcze nieznany.

dobra: dostaliśmy prezent od babcia Ania na szczepienia dla psów 200zł - bardzo dziękujemy.

Posted

Jasna ! Tuptuś, aleś natuptusiał! :(
W drodze dochód z bazarku O!Volumen 585 zł, co w tej sytuacji nie zeruje, ale zawszeć wspomoże.
Zatem cza szykować kolejny bazarek;)
Pozdrawiamy :)

Posted
10 minut temu, Gusiaczek napisał:

Jasna ! Tuptuś, aleś natuptusiał! :(
W drodze dochód z bazarku O!Volumen 585 zł, co w tej sytuacji nie zeruje, ale zawszeć wspomoże.
Zatem cza szykować kolejny bazarek;)
Pozdrawiamy :)

Bardzo dziękujemy. Jak wpłyna to potwierdzimy.

Swoją drogą bardzo ładny banerek masz w podpisie. :-D Jeden z ładniejszych jakie widziałem. 

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Aldrumka napisał:

kosztowny psiaczek, co zrobić aby nie było tak co chwilę

Zabrać od nas ze dwa psy i już resztę ogarniemy. 

Albo postawić szczelne ogrodzenie. 

Oba rozwiązania w chwili obecnej niewykonalne. 

Na oba rozwiązania potrzebne są pieniądze których nie ma. Jeśli nie można zzerować minusa przy opłacie za jedzenie, to jak jeszcze wygospodarować koszty ewentualnego hoteliku?

O kosztach ogrodzenia nawet nie wspomną. 

Posted

Uzupełniłem stan konta. Uwzględniłem Gusiaczka przychód z bazarku 585zł.

Nie uwzględniłem darowizny od babcia Ania, bo była ona celowa na szczepienie. W piątek zostaną zaszczepione i podam rozliczenie. 

Nasz stan na dziś to -657,19

Posted
Dnia 4.10.2018 o 08:07, zuanna napisał:

Zuzanna, wszystkie wpłaty są jak należy. Bardzo dziękujemy, wpisane są w poście na dole na pierwszej stronie. 

Dziękujemy też Agnieszka103 i Mattilu za ich wpłaty. Bardzo dziękujemy. 

Odliczaniem całej reszty i zbieraniem paragonów zajmuje się Tz,  ja już nie mam nawet odrobiny chęci czy zapału aby to kontynuować. Sytuacja nasza jest koszmarna i długo się nie zmieni. Nie mam pojęcia ile czasu mnie nie będzie. 

Nic więcej dodać nie mogę.

Posted

Dziś zaszczepiliśmy nasze psiaki. Koszt 120zł

Za odpchlenie wyszło 69,97zł.

W sumie 189,97zł z pieniędzy babia Ania. Pozostałymi 10,03zł zmniejszam minimalnie nasz minus.

Stan na dziś -524,19zł