Tyśka) Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 O ja cie... orzechy :) mój pies zawsze nam podkradał i się zajadał. Quote
Aldrumka Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 4 godziny temu, TZmestudio napisał: I jeszcze niespodzianka. Już pojawiły się .... a dużo ? będzie bazarek ? Quote
TZmestudio Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 4 minuty temu, Aldrumka napisał: a dużo ? będzie bazarek ? Będzie. w końcu trzeba jakoś ten minus załatać. Myślę że zrobię w przyszłym tygodniu. 1 Quote
Gusiaczek Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 7 godzin temu, TZmestudio napisał: Będzie. w końcu trzeba jakoś ten minus załatać. Myślę że zrobię w przyszłym tygodniu. To będą dwa, bo i my szykujemy O!Volumen, zatem do zobaczenia :) Quote
TZmestudio Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 3 godziny temu, Gusiaczek napisał: To będą dwa, bo i my szykujemy O!Volumen, zatem do zobaczenia :) Wyzwanie?? Przecież wiadomo, że z Wami nie da się wygrać :-) Dziękujemy bardzo za pomoc. Quote
Gusiaczek Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Dnia 7.09.2018 o 10:42, TZmestudio napisał: Wyzwanie?? Przecież wiadomo, że z Wami nie da się wygrać :-) Dziękujemy bardzo za pomoc. Oj tam, sie nie da ;) Niestety O!Volumen w czasie się przesunie - nie ogarniam ... chyba już w piętkę gonię - wszystko ni za mną, ni przede mną, jak mawiała Babcia :( Quote
Gusiaczek Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Zapraszamy na kolejną odsłonę bazarku O!Volumen dla Bandy ;)http://www.dogomania.com/forum/topic/347396-ovolumen-do-2809-godz-2000/ Quote
TZmestudio Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Zapraszamy na bazarek. Może ktoś się skusi..... Quote
zuanna Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Mam prośbę - czy możecie potwierdzić mi wpłaty od kwietnia? Zmieniałam bank i zamiast spisać nr rachunku odgrzebywałam z poczty. Nie wiem czy aktualny :( Quote
TZmestudio Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Dnia 4.10.2018 o 08:07, zuanna napisał: Mam prośbę - czy możecie potwierdzić mi wpłaty od kwietnia? Zmieniałam bank i zamiast spisać nr rachunku odgrzebywałam z poczty. Nie wiem czy aktualny :( Musimy poczekać na mestudio. Ja nie mam dostępu do jej konta. Zatem czekamy..... Quote
TZmestudio Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Mamy dobrą i złą wiadomość. zła: Tuptuś którego znaleźliśmy i którego próbujemy unormalnić złamał nogę (ponownie). Tym razem kość poniżej wcześniejszego operowania. Lekarz stwierdził, że jego kości są kruche i podejrzewa krzywicę i zaniedbania w żywieniu matri i Tuptusia zaraz po urodzeniu. Jego kości są zwyczajnie kruche. A. ze on nie ma programu "chodzę", tylko biegnę to takie wydarzenie się zdarza. Wyjściem jest trzymanie go w klatce i wyprowadzanie na smyczy. Koszt zabiegu na którym właśnie go zawiozłem w chwili obecnej jeszcze nieznany. dobra: dostaliśmy prezent od babcia Ania na szczepienia dla psów 200zł - bardzo dziękujemy. Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Jasna ! Tuptuś, aleś natuptusiał! :( W drodze dochód z bazarku O!Volumen 585 zł, co w tej sytuacji nie zeruje, ale zawszeć wspomoże. Zatem cza szykować kolejny bazarek;) Pozdrawiamy :) Quote
TZmestudio Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 10 minut temu, Gusiaczek napisał: Jasna ! Tuptuś, aleś natuptusiał! :( W drodze dochód z bazarku O!Volumen 585 zł, co w tej sytuacji nie zeruje, ale zawszeć wspomoże. Zatem cza szykować kolejny bazarek;) Pozdrawiamy :) Bardzo dziękujemy. Jak wpłyna to potwierdzimy. Swoją drogą bardzo ładny banerek masz w podpisie. :-D Jeden z ładniejszych jakie widziałem. 1 Quote
TZmestudio Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Koszt złamania nogi Tuptusia to 540zł. Nawet nie chce mi się komentować.... Quote
Aldrumka Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 37 minut temu, TZmestudio napisał: Koszt złamania nogi Tuptusia to 540zł. Nawet nie chce mi się komentować.... kosztowny psiaczek, co zrobić aby nie było tak co chwilę Quote
TZmestudio Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 12 godzin temu, Aldrumka napisał: kosztowny psiaczek, co zrobić aby nie było tak co chwilę Zabrać od nas ze dwa psy i już resztę ogarniemy. Albo postawić szczelne ogrodzenie. Oba rozwiązania w chwili obecnej niewykonalne. Na oba rozwiązania potrzebne są pieniądze których nie ma. Jeśli nie można zzerować minusa przy opłacie za jedzenie, to jak jeszcze wygospodarować koszty ewentualnego hoteliku? O kosztach ogrodzenia nawet nie wspomną. Quote
TZmestudio Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Na chwilę obecną mogę tylko bardziej uważać i starać się bardziej pilnować. Quote
TZmestudio Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Uzupełniłem stan konta. Uwzględniłem Gusiaczka przychód z bazarku 585zł. Nie uwzględniłem darowizny od babcia Ania, bo była ona celowa na szczepienie. W piątek zostaną zaszczepione i podam rozliczenie. Nasz stan na dziś to -657,19 Quote
mestudio Posted October 16, 2018 Author Posted October 16, 2018 Dnia 4.10.2018 o 08:07, zuanna napisał: Mam prośbę - czy możecie potwierdzić mi wpłaty od kwietnia? Zmieniałam bank i zamiast spisać nr rachunku odgrzebywałam z poczty. Nie wiem czy aktualny :( Zuzanna, wszystkie wpłaty są jak należy. Bardzo dziękujemy, wpisane są w poście na dole na pierwszej stronie. Dziękujemy też Agnieszka103 i Mattilu za ich wpłaty. Bardzo dziękujemy. Odliczaniem całej reszty i zbieraniem paragonów zajmuje się Tz, ja już nie mam nawet odrobiny chęci czy zapału aby to kontynuować. Sytuacja nasza jest koszmarna i długo się nie zmieni. Nie mam pojęcia ile czasu mnie nie będzie. Nic więcej dodać nie mogę. Quote
TZmestudio Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Kupiliśmy za pieniądze babci Ani Fiprex i Oticlear płyn do uszu. Psiaki popryskane na pchły. Zapłaciłem 69,97zł. Jutro szczepienia na wściekliznę. I się rozliczę :-) Quote
zuanna Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Dziękuję za potwierdzenie wpłat :) Niestety jestem ostatnio tak rozkojarzona, że zdarza mi się mylić konta, albo dwa razy opłacić ten sam rachunek... Quote
TZmestudio Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Dziś zaszczepiliśmy nasze psiaki. Koszt 120zł Za odpchlenie wyszło 69,97zł. W sumie 189,97zł z pieniędzy babia Ania. Pozostałymi 10,03zł zmniejszam minimalnie nasz minus. Stan na dziś -524,19zł Quote
Recommended Posts