Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocha się diabełki:)

Po powrocie w czwartek co prawda nie skakałem, ale za to wzruszyłem się bardzo. Aż mi się oczy zrobiły mokre. Niesamowite jest, jak w takiej małej psince może się mieścić tyle miłości.

Posted

Że niby kurz się wypłukuje metodą naturalną...? ;)

Poza tym jak się siedzi przy komputerze  to oko robi się suche, a to niezdrowo:)

Gajulka jest też rozbrajająca jak jest wieczorem śpiąca. Tak jak na wczorajszym zdjęciu

2jfwqbt.jpg

Posted

Gajula jest wyjątkowo gościnnym psiakiem. Bardzo lubi gdy przychodzą do nas goście. Dziś odwiedzili nas Asi rodzice i Gaja na ich widok oszalała :jumpie:

Zaczęła biegać po mieszkaniu z ogromną prędkością i głośnym szczekaniem ogłaszała swoją radość. A później standardowe psie zachowanie, czyli próba wysępienia czegoś smacznego. Najciekawsze było po wyjściu gości, ponieważ Gajula położyła się w przedpokoju i widać było że tęskni (pewnie za Asi mamą, za którą przepada).

Posted

Mój Elfik uwielbia moją siostrę. Niestety widuje ją tylko raz w roku. Ale ten czas kiedy ona przyjeżdża najchętniej spędziłby na jej rękach. Radości i całusom nie ma końca, łącznie ze spaniem z nią w łóżku. Gajcia pewnie jest bardzo emocjonalną dziewczynką z sercem na dłoni ( łapce ). Całuski dla ślicznotki :kiss_2:  

Posted

Gajcia pewnie jest bardzo emocjonalną dziewczynką z sercem na dłoni ( łapce ). Całuski dla ślicznotki :kiss_2:  

Czasem to aż za bardzo emocjonalną :laugh2_2:

Dziękujemy za całuski dla Gajulca.

Posted

Na bazarek zajrzałem, ale sprzedawany przedmiot ciut za duży jak na nasz metraż;)

Za to wkleję kolejne zdjęcie Gajulca. Gajula wie, że nie bardzo wolno jej szczekać na balkonie, ale czasem jest to silniejsze od niej. W poniedziałek Gaja siedziała sobie na balkonie i musiała zobaczyć jakiegoś psa, bo szczeknęła i od razu zorientowała się, że tak się nie robi:)

Po jednym szczeknięciu przybiegła do mnie, wskoczyła na sofę (co widać na zdjęciu) i siedziała patrząc w stronę balkonu (delikatnie burcząc). Taka to ta nasza Gaja.

fnsj8h.jpg

Posted

Na bazarek zajrzałem, ale sprzedawany przedmiot ciut za duży jak na nasz metraż ;)

Za to wkleję kolejne zdjęcie Gajulca. Gajula wie, że nie bardzo wolno jej szczekać na balkonie, ale czasem jest to silniejsze od niej. W poniedziałek Gaja siedziała sobie na balkonie i musiała zobaczyć jakiegoś psa, bo szczeknęła i od razu zorientowała się, że tak się nie robi:)

Po jednym szczeknięciu przybiegła do mnie, wskoczyła na sofę (co widać na zdjęciu) i siedziała patrząc w stronę balkonu (delikatnie burcząc). Taka to ta nasza Gaja.

fnsj8h.jpg

Na bazarek zajrzałem, ale sprzedawany przedmiot ciut za duży jak na nasz metraż ;)

To właśnie w 100% oddaje charakter Gaji:-) Wie, że nie wolno, ale czasami jest to silniejsze od niej :jumpie: