Mattilu Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jak to?! tylko Gajulka oszalała przy powitaniu? Pańcio żadnych skoków nie wykonał, tylko po cichutku zdał sobie sprawę, że pieseczka kocha? :evil_lol: Quote
inka33 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Diabełki kocha się najbardziej, co nie? ;) Quote
Radek Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Kocha się diabełki:) Po powrocie w czwartek co prawda nie skakałem, ale za to wzruszyłem się bardzo. Aż mi się oczy zrobiły mokre. Niesamowite jest, jak w takiej małej psince może się mieścić tyle miłości. Quote
inka33 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Dobra, idę stąd (chwilowo), bo tu oczy moczą...! :mad: ;) Quote
inka33 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Takie moczenie oczu jest pozytywne ;-) Że niby kurz się wypłukuje metodą naturalną...? ;) Quote
Ellig Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Gajulka, to od początku, kiedy do nas przyjechala byla rozbrajajaca psinką i nic sie nie zmienilo :) Quote
Radek Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Że niby kurz się wypłukuje metodą naturalną...? ;) Poza tym jak się siedzi przy komputerze to oko robi się suche, a to niezdrowo:) Gajulka jest też rozbrajająca jak jest wieczorem śpiąca. Tak jak na wczorajszym zdjęciu Quote
inka33 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Dobra, jak mi się oczy zmęcza od kompa, to przylezę do Gajuli po oczyszczającą porcję zdrowotnych wzruszeń! ;) Quote
Radek Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Postaramy się (z Gajulą oczywiście) o kolejne pozytywne wzruszenia. Quote
Radek Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Gajula jest wyjątkowo gościnnym psiakiem. Bardzo lubi gdy przychodzą do nas goście. Dziś odwiedzili nas Asi rodzice i Gaja na ich widok oszalała :jumpie: Zaczęła biegać po mieszkaniu z ogromną prędkością i głośnym szczekaniem ogłaszała swoją radość. A później standardowe psie zachowanie, czyli próba wysępienia czegoś smacznego. Najciekawsze było po wyjściu gości, ponieważ Gajula położyła się w przedpokoju i widać było że tęskni (pewnie za Asi mamą, za którą przepada). Quote
elficzkowa Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Mój Elfik uwielbia moją siostrę. Niestety widuje ją tylko raz w roku. Ale ten czas kiedy ona przyjeżdża najchętniej spędziłby na jej rękach. Radości i całusom nie ma końca, łącznie ze spaniem z nią w łóżku. Gajcia pewnie jest bardzo emocjonalną dziewczynką z sercem na dłoni ( łapce ). Całuski dla ślicznotki :kiss_2: Quote
inka33 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Takie wybuchy psiej radości z miłości są rozczulające. Idę sobie stąd. :bigcry: ;) Quote
Radek Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Gajcia pewnie jest bardzo emocjonalną dziewczynką z sercem na dłoni ( łapce ). Całuski dla ślicznotki :kiss_2: Czasem to aż za bardzo emocjonalną :laugh2_2: Dziękujemy za całuski dla Gajulca. Quote
Ellig Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Zapraszam na bazarek dla naszych podopiecznych, sciskam Gajową Rodzinkę:) http://www.dogomania.com/forum/topic/143925-b%C5%82yskawiczny-bazarek-dla-cia%C5%82a-i-duchado-22112014-r/ Quote
Radek Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Na bazarek zajrzałem, ale sprzedawany przedmiot ciut za duży jak na nasz metraż;) Za to wkleję kolejne zdjęcie Gajulca. Gajula wie, że nie bardzo wolno jej szczekać na balkonie, ale czasem jest to silniejsze od niej. W poniedziałek Gaja siedziała sobie na balkonie i musiała zobaczyć jakiegoś psa, bo szczeknęła i od razu zorientowała się, że tak się nie robi:) Po jednym szczeknięciu przybiegła do mnie, wskoczyła na sofę (co widać na zdjęciu) i siedziała patrząc w stronę balkonu (delikatnie burcząc). Taka to ta nasza Gaja. Quote
inka33 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Grzeczniutka dziewczynka, a tu się z niej śmieją...! :mad: :D Quote
Mattilu Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Zajrzyjcie do newej tymczaski u pani Ani, pod opiekunczymi skrzydlami Ewy i Eli: Pati wydaje mi sie taka podobna do Gajeczki: http://www.dogomania.com/forum/topic/143290-szkieleciki-wiki-i-milka-pati-z-przepukliną-na-brzuszku-wiki-już-w-ds-milka-i-pati-szukają-ds/ Quote
Radek Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Psinka faktycznie na zdjęciach podobna do naszej małej mordki :iloveyou: Quote
inka33 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Psinka faktycznie na zdjęciach podobna do naszej małej mordki :iloveyou: Kompletujecie...? :diabloti: Quote
Radek Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Chyba jeden wulkan energii w domu wystarczy :laugh2_2: Quote
inka33 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Skoro co dwie głowy, to nie jedna, to może też co dwa wulkany, to nie jeden...? :megagrin: Quote
Radek Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Oj nie wiem. A co będzie jak z nadmiaru psich emocji trafię do szpitala dla nerwowo chorych, kto się będzie zwierzami zajmował:) Quote
inka33 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 No tak - nadmiar emocji facetom nie służy... ;) Quote
Ewa Marta Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Na bazarek zajrzałem, ale sprzedawany przedmiot ciut za duży jak na nasz metraż ;) Za to wkleję kolejne zdjęcie Gajulca. Gajula wie, że nie bardzo wolno jej szczekać na balkonie, ale czasem jest to silniejsze od niej. W poniedziałek Gaja siedziała sobie na balkonie i musiała zobaczyć jakiegoś psa, bo szczeknęła i od razu zorientowała się, że tak się nie robi:) Po jednym szczeknięciu przybiegła do mnie, wskoczyła na sofę (co widać na zdjęciu) i siedziała patrząc w stronę balkonu (delikatnie burcząc). Taka to ta nasza Gaja. Na bazarek zajrzałem, ale sprzedawany przedmiot ciut za duży jak na nasz metraż ;) Za to wkleję kolejne zdjęcie Gajulca. Gajula wie, że nie bardzo wolno jej szczekać na balkonie, ale czasem jest to silniejsze od niej. W poniedziałek Gaja siedziała sobie na balkonie i musiała zobaczyć jakiegoś psa, bo szczeknęła i od razu zorientowała się, że tak się nie robi:) Po jednym szczeknięciu przybiegła do mnie, wskoczyła na sofę (co widać na zdjęciu) i siedziała patrząc w stronę balkonu (delikatnie burcząc). Taka to ta nasza Gaja. To właśnie w 100% oddaje charakter Gaji:-) Wie, że nie wolno, ale czasami jest to silniejsze od niej :jumpie: Quote
Recommended Posts