sylwija Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 Dnia 21.10.2019 o 08:01, Livka napisał: Zapraszamy na bazarek : https://www.dogomania.com/forum/topic/350708-ciuszkowo-cz1-dla-fundacji-runa-sylwijado-0211godz2000/ dziękuję :) 1 Quote
Livka Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Dobry wieczór :) Zapraszam na kolejny bazarek dla Sylwiji : https://www.dogomania.com/forum/topic/350728-ciuszkowo-i-nie-tylko-cz2-dla-fundacji-runa-sylwija-do-0211-do-godz2000/ Można połączyć wysyłkę :) 2 Quote
Livka Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Zapraszam ponownie : https://www.dogomania.com/forum/topic/350787-wszystko-za-złotówkę-wyprzedażowo-dla-runy-do-1511-do-godz2000/ 1 Quote
Livka Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Dziękuję kochanej Poli za kolejną wpłatę :) Jak tylko ruszy mój bank zrobię przelew na konto Runy - 70 zł Moja i Poli deklaracja stała :) 1 Quote
Livka Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Zapraszam - czas poimprezować ;) Ktoś się skusi ? https://www.dogomania.com/forum/topic/350906-sylwestrowoweselnieimprezowo-piękna-suknia-dla-runy-do-3011-do-godz2000/ 1 Quote
Livka Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Wpłynęły na konto kotków pieniążki z bazarków na kwotę 435,54 zł oraz z deklaracji od poli53 i mojej na kwotę 70 zł. Przelewam na konto Runy 505,54 zł. 1 Quote
Livka Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Z bazarku wpłynęło 52,01 zł - przelałam na konto Runy :) 1 Quote
Livka Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Zapraszamy do pomocy - bazarek cegiełkowy https://www.dogomania.com/forum/topic/351125-postanowienia-noworoczne-bazarek-cegiełkowy-dla-runy-do-0601-do-godz-2000/ 1 Quote
Livka Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Dzień dobry :) Najpiękniej jak potrafię dziękuję za wpłatę stałej deklaracji poli53 :) Na konto kotków wpłynęła także moja deklaracja i pieniążki z bazarku z postanowieniami noworocznymi. pola53 = 20 zł Livka = 50 zł bazarek = 215 zł Całość czyli 285 zł przelewam na konto Runy. 1 Quote
Livka Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Stan konta na 18.02.2020r. : - 2 336,35zł Razem z polą53 samotnie walczymy z długiem kotków. Polu jestem Ci ogromnie wdzięczna, że nie zostawiasz mnie tu samej ... 1 Quote
pola53 Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Witajcie w ten świąteczny czas. Wszystkim przyjaciółkom i przyjaciołom zwierząt życzę zdrowia i spokoju, bo to najważniejsze. Jestem już po operacji. Udała się, jak mówi profesor. Świadomość, że nie będzie gorzej i że nie mam już tego czegoś w głowie pozwala mi żyć względnie normalnie. Guz zniszczył sporo, w tym błędnik, więc cały czas borykam się z zawrotami głowy, przykurczem ścięgien barkowych. Jak się tylko wybudziłam, sprawdzałam, czy głowa w porządku i na szczęście myślenie mi pozostało na takim samym poziomie. Dopóki będę mogła pracować, postaram się Was wspierać, bo wiem, jak ważną robotę robicie. Sama mam 7 kotów i psa i wiem, ile kosztuje ich utrzymanie, leczenie, obróżki itp. Gdybym mogła, pomogłabym więcej. Jeszcze raz wszystkiego dobrego :). Uściski dla zwierzaczków. 1 Quote
Livka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 1 minutę temu, pola53 napisał: Witajcie w ten świąteczny czas. Wszystkim przyjaciółkom i przyjaciołom zwierząt życzę zdrowia i spokoju, bo to najważniejsze. Jestem już po operacji. Udała się, jak mówi profesor. Świadomość, że nie będzie gorzej i że nie mam już tego czegoś w głowie pozwala mi żyć względnie normalnie. Guz zniszczył sporo, w tym błędnik, więc cały czas borykam się z zawrotami głowy, przykurczem ścięgien barkowych. Jak się tylko wybudziłam, sprawdzałam, czy głowa w porządku i na szczęście myślenie mi pozostało na takim samym poziomie. Dopóki będę mogła pracować, postaram się Was wspierać, bo wiem, jak ważną robotę robicie. Sama mam 7 kotów i psa i wiem, ile kosztuje ich utrzymanie, leczenie, obróżki itp. Gdybym mogła, pomogłabym więcej. Jeszcze raz wszystkiego dobrego :). Uściski dla zwierzaczków. Polu, nawet nie wiesz jaką radość sprawił mi Twój wpis :) Tak bardzo się cieszę, że operacja już za Tobą. Życzę szybkiego powrotu do normalności. Uff, jak dobrze, zaczynałam się martwić ... Spokoju i radości życzę Tobie i Twoim zwierzaczkom :) 2 Quote
Livka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Na konto Runy poleciały pieniążki - w marcu 70 zł i w kwietniu również 70 zł :) Ciekawe jak długo nam jeszcze zejdzie, liczę, że przy dobrych wiatrach 2,5 roku :( Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 4 godziny temu, pola53 napisał: Witajcie w ten świąteczny czas. Wszystkim przyjaciółkom i przyjaciołom zwierząt życzę zdrowia i spokoju, bo to najważniejsze. Jestem już po operacji. Udała się, jak mówi profesor. Świadomość, że nie będzie gorzej i że nie mam już tego czegoś w głowie pozwala mi żyć względnie normalnie. Guz zniszczył sporo, w tym błędnik, więc cały czas borykam się z zawrotami głowy, przykurczem ścięgien barkowych. Jak się tylko wybudziłam, sprawdzałam, czy głowa w porządku i na szczęście myślenie mi pozostało na takim samym poziomie. Dopóki będę mogła pracować, postaram się Was wspierać, bo wiem, jak ważną robotę robicie. Sama mam 7 kotów i psa i wiem, ile kosztuje ich utrzymanie, leczenie, obróżki itp. Gdybym mogła, pomogłabym więcej. Jeszcze raz wszystkiego dobrego :). Uściski dla zwierzaczków. Poluniu Jestes Kokana Jestes alez radosci w sercu pamietasz kochana jak rozmawialysmy lata temu na pw , ciagle i ciagle Polenko Sciskam tulinkam najmocniej na swiecie zeby Tobie i zwierzunkom bylo jak najspokojniej jak najlepiej od losu z wiara modle za Was kochane Serceza sile za walke za spokojnosci Badz Polenko Badz 1 Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Na konto Runy poleciały pieniążki - w marcu 70 zł i w kwietniu również 70 zł :) Ciekawe jak długo nam jeszcze zejdzie, liczę, że przy dobrych wiatrach 2,5 roku :( zapraszam serca Srebro,zabawki,roznosci tygryskom kotuniom naszej Sylwija Sercem do 30 .04 g. 22.00 na maluni kramik dla tygrysiow kotelkow maluni boc mam kramikow otwartych jeszcze kilka na biedunie 1 Quote
Nadziejka Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Wszelkiego spokojnego z wiara na kazdy nowy dzien miesiac aby byl lepszy nam wszystkim Ciocia Livka mnie nie zawolala na watus cudnego Bruniaczka Quote
Livka Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Nadziejko kochana nikogo nie wołałam - przyszła "grupa zamojska" :) Następnym razem będziesz pierwsza :) Quote
Nadziejka Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Dnia 13.04.2020 o 12:01, pola53 napisał: Witajcie w ten świąteczny czas. Wszystkim przyjaciółkom i przyjaciołom zwierząt życzę zdrowia i spokoju, bo to najważniejsze. Jestem już po operacji. Udała się, jak mówi profesor. Świadomość, że nie będzie gorzej i że nie mam już tego czegoś w głowie pozwala mi żyć względnie normalnie. Guz zniszczył sporo, w tym błędnik, więc cały czas borykam się z zawrotami głowy, przykurczem ścięgien barkowych. Jak się tylko wybudziłam, sprawdzałam, czy głowa w porządku i na szczęście myślenie mi pozostało na takim samym poziomie. Dopóki będę mogła pracować, postaram się Was wspierać, bo wiem, jak ważną robotę robicie. Sama mam 7 kotów i psa i wiem, ile kosztuje ich utrzymanie, leczenie, obróżki itp. Gdybym mogła, pomogłabym więcej. Jeszcze raz wszystkiego dobrego :). Uściski dla zwierzaczków. Dnia 14.04.2020 o 15:16, Livka napisał: Nadziejko kochana nikogo nie wołałam - przyszła "grupa zamojska" :) Następnym razem będziesz pierwsza :) Dnia 2.01.2020 o 16:49, sylwija napisał: Spokojnej nocy wszystkim Wam serduszka i wszystkim lapenkom Quote
Recommended Posts