Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wpłynęły na konto kotków pieniążki z bazarków na kwotę 435,54 zł oraz z deklaracji od poli53 i mojej na kwotę 70 zł.

Przelewam na konto Runy 505,54 zł.

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry :)

Najpiękniej jak potrafię dziękuję za wpłatę stałej deklaracji poli53 :)

Na konto kotków wpłynęła także moja deklaracja i pieniążki z bazarku z postanowieniami noworocznymi.

pola53 = 20 zł

Livka = 50 zł

bazarek = 215 zł

Całość czyli 285 zł przelewam na konto Runy.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Stan konta na 18.02.2020r. :  - 2 336,35zł

Razem z polą53 samotnie walczymy z długiem kotków.

Polu jestem Ci ogromnie wdzięczna, że nie zostawiasz mnie tu samej ...

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Witajcie w ten świąteczny czas. Wszystkim przyjaciółkom i przyjaciołom zwierząt życzę zdrowia i spokoju, bo to najważniejsze.

Jestem już po operacji. Udała się, jak mówi profesor. Świadomość, że nie będzie gorzej i że nie mam już tego czegoś w głowie pozwala mi żyć względnie normalnie. Guz zniszczył sporo, w tym błędnik, więc cały czas borykam się z zawrotami głowy, przykurczem ścięgien barkowych. Jak się tylko wybudziłam, sprawdzałam, czy głowa w porządku i na szczęście myślenie mi pozostało na takim samym poziomie. Dopóki będę mogła pracować, postaram się Was wspierać, bo wiem, jak ważną robotę robicie. Sama mam 7 kotów i psa i wiem, ile kosztuje ich utrzymanie, leczenie, obróżki itp. Gdybym mogła, pomogłabym więcej. 

Jeszcze raz wszystkiego dobrego :). Uściski dla zwierzaczków.

• Like 1
Posted
1 minutę temu, pola53 napisał:

Witajcie w ten świąteczny czas. Wszystkim przyjaciółkom i przyjaciołom zwierząt życzę zdrowia i spokoju, bo to najważniejsze.

Jestem już po operacji. Udała się, jak mówi profesor. Świadomość, że nie będzie gorzej i że nie mam już tego czegoś w głowie pozwala mi żyć względnie normalnie. Guz zniszczył sporo, w tym błędnik, więc cały czas borykam się z zawrotami głowy, przykurczem ścięgien barkowych. Jak się tylko wybudziłam, sprawdzałam, czy głowa w porządku i na szczęście myślenie mi pozostało na takim samym poziomie. Dopóki będę mogła pracować, postaram się Was wspierać, bo wiem, jak ważną robotę robicie. Sama mam 7 kotów i psa i wiem, ile kosztuje ich utrzymanie, leczenie, obróżki itp. Gdybym mogła, pomogłabym więcej. 

Polu, nawet nie wiesz jaką radość sprawił mi Twój wpis :)

Tak bardzo się cieszę, że operacja już za Tobą.

Życzę szybkiego powrotu do normalności.

Uff, jak dobrze, zaczynałam się martwić ...

Spokoju i radości życzę Tobie i Twoim zwierzaczkom :)

93322448_2493761320874382_4146276060788424704_n.jpg

• Like 2
Posted

Na konto Runy poleciały pieniążki - w marcu 70 zł i w kwietniu również 70 zł :)

Ciekawe jak długo nam jeszcze zejdzie, liczę, że przy dobrych wiatrach 2,5 roku :(

Posted
4 godziny temu, pola53 napisał:

2c5e23d0c429b85d035b03688e986c2e.jpg&key=8e3159be0ab03eeace9497d4c465ca9634f573d3449de5e412e9df5333b8d711              Poluniu Jestes Kokana Jestes

alez radosci w sercu 

pamietasz kochana jak rozmawialysmy lata temu

na pw  ,  ciagle i ciagle Polenko

Sciskam tulinkam najmocniej na swiecie 

zeby Tobie i zwierzunkom 

bylo jak najspokojniej 

jak najlepiej od losu

z wiara modle za Was kochane Serceza sile  za walke 

za spokojnosci 

Badz Polenko Badz 

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Livka napisał:

Na konto Runy poleciały pieniążki - w marcu 70 zł i w kwietniu również 70 zł :)

Ciekawe jak długo nam jeszcze zejdzie, liczę, że przy dobrych wiatrach 2,5 roku :(

zapraszam serca

Srebro,zabawki,roznosci tygryskom kotuniom naszej Sylwija Sercem do 30 .04 g. 22.00

na maluni kramik

dla tygrysiow kotelkow  

maluni boc mam kramikow otwartych jeszcze kilka 

na biedunie 

♥️Bunny w/Flowers around ears and a butterfly and wasp by #asho ...

• Like 1
Posted

Healing Power of Meditation – Kadampa Meditation Centre Fraser Valley         Wszelkiego spokojnego 

z wiara na kazdy nowy dzien miesiac 

aby byl lepszy nam wszystkim

Ciocia Livka mnie nie zawolala na watus cudnego Bruniaczka 

Posted
Dnia 13.04.2020 o 12:01, pola53 napisał:

Dnia 14.04.2020 o 15:16, Livka napisał:

Nadziejko kochana nikogo nie wołałam - przyszła "grupa zamojska" :)

Następnym razem będziesz pierwsza :)

Dnia 2.01.2020 o 16:49, sylwija napisał:

81540680_2890188894334057_48548981837649

Tatty Teddy … | Tatty teddy, Urso, Desenho de urso

Spokojnej nocy wszystkim Wam serduszka i wszystkim lapenkom