malawaszka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 haha ja wczoraj weszłam w siuśki Vikulowe... super, że mała czuje się lepiej - steryd działa i to sikanie też po nim, ale już lepsze sikanie niż kaszel Quote
AnkaG Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ech jak żyła Nusia to notorycznie gdzieś było sioo i koo ... Quote
ania0112 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Powiem tylko tyle, ze faktycznie dobrze, ze kochasz :P Quote
WATACHA Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Zdążyłam pochwalić i już chrycha.Do tego nie chce jeść kaszki, ale mięsko rano to wp...la.A taka jest cwana, że idzie sprawdzić co chłopaki dostali. Quote
Saththa Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Jak Was pocieszy Fix mi się w czwartek tydzień temu zlał w łóżku :roll: Mówi się trudno, kocha się dalej :mdleje: Quote
WATACHA Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 W łóżeczko :evil_lol: ?Uuuuuuuuuuuuuuu Quote
Saththa Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 W łóżeczko :evil_lol: ?Uuuuuuuuuuuuuuu no w łożeczko łożeczko... na kołdre, materac, i tak dalej.... Quote
WATACHA Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 no w łożeczko łożeczko... na kołdre, materac, i tak dalej.... Ja bym go zamordowała :niedowia: Quote
ania0112 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 inke muli jak wylize figi miske po galastopie... zarzygała mi całe łóżko 3 dni temu.... czasami się zastanawiam co my widzimy w tych pieskach :niedowia: Quote
zerduszko Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ja bym go zamordowała :niedowia: Swiat sie nie konczy jesli pies Ci sie zeszcza... Quote
Saththa Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ja bym go zamordowała :niedowia: Tak Ci się tylko wydaje :evil_lol: Ja już dawno powinnam go zamordować :D i dalej łazi i nic mu nie jest :lol: Quote
AnkaG Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Bo kocha się nie za zalety ale pomimo wad :) :P Quote
WATACHA Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Odkąd przyszłam do domu to nie kaszle, ale żeby nie było nudno to oprócz szczania w ilościach hurtowych doszła biegunka. Quote
ulana Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Steryd to jednak cholerstwo jest w każdych ilościach. Ale trzeba jak nie ma innego wyjścia. Może dawaj jej siemię na tą śluzówkę? I jak dzisiaj? lubi jabłka ale nie wszystkie odmiany? haha dobre, ale dzieli je na kolory czy na kwasne, slodkie? No lubi. :) To widać, bo jak tylko jabłko wezmę w rękę to leci rozanielony, że może dostanie. A potem niektóre wypluwa. Najmniej mu smakują wczesne odmiany, kwaskowe. Ale szarą renetę już wcina, a też nie jest słodziutka przecież... Quote
Margi Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ulana mój jamnik był taki sam tylko on wąchał jabłka przekrojone i już wiedział czy będzie jadł czy nie. Quote
ulana Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ha, bo to jamnik - nos miał myśliwski. :) A z tym nosem Zibiego, to skołowana jestem. Raz wyczuwa takie niuanse, że o rany, jak Wiśnia prawie, a zaraz potem - cielak - smaczka tuż przy nodze nie czuje. Nie wiem co myśleć... Quote
WATACHA Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Dzisiaj kiepsko, bo leży cały dzień, jeść nie chce.Widać, że coś jej dolega.Pojutrze znowu steryd, ale ja bym kurde nie dawała, bo tak bardzo nie kaszle.Zobaczę najwyżej poproszę, żeby na razie nie dawał. Quote
zerduszko Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 WAACHA w jej wieku i stanie ma to az takie znaczenie? Quote
WATACHA Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Dla mnie ma znaczenie każdy szczegół.Taki charakter.Nie patrzę na wiek i na stan tylko co mogę dla niej zrobić.Oczywiście z mojego punktu widzenia. Quote
WATACHA Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 A o co, bo ja od paru dni robię nadgodziny w pracy i może nie kumam? Mi chodzi o to przede wszystkim, że jak nie kaszle dużo to nie widzę konieczności podawania jej sterydu.Jeżeli naprawdę będzie potrzebowała, bo się męczy nawet sekundy nie będę się zastanawiać.Po dwóch dawkach zaczyna mi już łysieć :( Quote
Margi Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Być może przestaje kszleć właśnie dzięki sterydom. Ja też nie jestem zwolennikiem sterydów ale czasem nie ma innego wyjścia. Quote
malawaszka Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 a to nie wiedziałam chyba że po sterydach się łysieje Quote
Margi Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Nie jestem przekona co do tego łysienia,bo przecież łysienie plackowate leczy się właśnie sterydami. Quote
Recommended Posts