Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdążyłam pochwalić i już chrycha.Do tego nie chce jeść kaszki, ale mięsko rano to wp...la.A taka jest cwana, że idzie sprawdzić co chłopaki dostali.

Posted

Steryd to jednak cholerstwo jest w każdych ilościach. Ale trzeba jak nie ma innego wyjścia. Może dawaj jej siemię na tą śluzówkę?

I jak dzisiaj? 

lubi jabłka ale nie wszystkie odmiany? haha dobre, ale dzieli  je na kolory czy na kwasne, slodkie? 

No lubi. :) To widać, bo jak tylko jabłko wezmę w rękę to leci rozanielony, że może dostanie. A potem niektóre wypluwa. Najmniej mu smakują wczesne odmiany, kwaskowe. Ale szarą renetę już wcina, a też nie jest słodziutka przecież...

Posted

Ha, bo to jamnik - nos miał myśliwski. :) A z tym nosem Zibiego, to skołowana jestem. Raz wyczuwa takie niuanse, że o rany, jak Wiśnia prawie, a zaraz potem - cielak - smaczka tuż przy nodze nie czuje. Nie wiem co myśleć...

Posted

Dzisiaj kiepsko, bo leży cały dzień, jeść nie chce.Widać, że coś jej dolega.Pojutrze znowu steryd, ale ja bym kurde nie dawała, bo tak bardzo nie kaszle.Zobaczę najwyżej poproszę, żeby na razie nie dawał.

Posted

Dla mnie ma znaczenie każdy szczegół.Taki charakter.Nie patrzę na wiek i na stan tylko co mogę dla niej zrobić.Oczywiście z mojego punktu widzenia.

Posted

A o co, bo ja od paru dni robię nadgodziny w pracy i może nie kumam?

Mi chodzi o to przede wszystkim, że jak nie kaszle dużo to nie widzę konieczności podawania jej sterydu.Jeżeli naprawdę będzie potrzebowała, bo się męczy nawet sekundy nie będę się zastanawiać.Po dwóch dawkach zaczyna mi już łysieć :(