WATACHA Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Nie mamy niestety dobrych wiadomości.Myszka ma nowotwór płuc. Quote
Margi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 O matko,znowu złe wieści. Watacha :calus: Quote
ulana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Biedna Myszeczka. Ściskam Was mocno. :calus: Quote
Saththa Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 a jakie rokowania? :( tak mi smutno :( Ona jest taka urocza.... ehhh :( Quote
WATACHA Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Rokowania kiepskie, guz jest duży.O tyle dobrze, że w "dogodnym"miejscu.Wdrażamy leczenie paliatywne-sterydy.Pożyje bardziej parę miesięcy niż parę tygodni.Ojej idę spać, bo oczywiście "latałam" po necie i czytałam.Ja to zawsze mam najpierw histerię, a potem "daję sobie w ryj" i szukam rozwiązań. Zobaczymy jak będzie.Dziś już jestem zmęczona i idę spać.Dobrej nocy. Quote
AnkaG Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ech.... smutno .... Trzymajcie się i niech będzie jak najdłużej... Quote
WATACHA Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Zawsze jest nadzieja, że to guz jakiś tam (nie pamiętam) pozapalny.Jednak to może z 1%, bo za szybko urósł w ciągu 3 miesięcy.Nie chce skłamać, bo mam papiery w samochodzie, ale chyba jakieś 4 na 6 cm.No na pewno tak łatwo się nie poddamy :). Quote
ania0112 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 ojejku..... a skąd taka diagnoza? w sensie co za badanie robiliscie ze teraz się okazało ze to guz? Trzymajcie się! wytarmoś Myszkę za ucholamii :) Quote
malawaszka Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 ojejku..... a skąd taka diagnoza? w sensie co za badanie robiliscie ze teraz się okazało ze to guz? Trzymajcie się! wytarmoś Myszkę za ucholamii :) na RTG wyszło :( nas też to czeka - Was z Figusią, a mnie z Tiną... ja umieram ze strachu już się dziś pobeczałam Quote
WATACHA Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Tak, wyszło na RTG.Wcześniej też było, tylko malutkie (albo nie od tej strony zrobione) i nacieki, a zostało to wtedy olane.Ważniejsze było , że serce jest powiększone.A radiolog sugerował jeszcze jednego RTG.Wczoraj pan doktor zaczął od RTG i po 10 minutach było wszystko jasne. Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: Quote
WATACHA Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Myszka puszcza głośne, śmierdzące bączki, ale przynajmniej nie kaszle, prawie . Quote
WATACHA Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Chwilo trwaj :modla: ...Troszkę pokasłuje, ale to takie pojedyncze.Humor jej dopisuje.Przyszła do mnie rano i "jęczała", aż miło.Żryć jej się chciało.Właśnie pojadła i sobie łapki myje.Matko jaki to jest słodki, mały ryj, koooooooooocham ją :loveu: 1 Quote
AnkaG Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 To całuj ryjoka kochanego :) I drap za uszkami :) 1 Quote
WATACHA Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Ciągle ją całuję :loveu: .W ogóle dziś jestem pozytywnie nastawiona :grins: i zaczynam działać :sweetCyb: .Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem :smokin: 1 Quote
WATACHA Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 i zaczniesz palić? :eek2: Mam nadzieję, że nigdy w życiu nie wrócę do tego :nono: 1 Quote
ulana Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A jaki jest plan? Dobrze, że obie macie dobre humory. :) 1 Quote
WATACHA Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 A jaki jest plan? Dobrze, że obie macie dobre humory. :) Plan jest taki, żeby "zamordować dziada" i tego się trzymajmy. Tak naprawdę jeżeli to jest nowotwór to to wszystko zmienia.Inna dieta, inne suplementy, inne zioła.I rodzaj (czytaj miejsce) nowotworu też jest ważny.Tak ja to widzę, a jak będzie to też nie wiem.Tak szczerze to to gówno mogło urosnąć tak szybko właśnie od naświetlania, teraz było drugie, więc to też nie jest dobrze. Quote
Recommended Posts