malawaszka Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 hahah to tak jak mnie kocha Bella mojej siostry - jestem dla niej chyba suką alfa :roflt: Quote
WATACHA Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Może dlatego, że ja staram się ich nie pokochać :P, na przekór :). Ona chyba Bartka woli, chociaż trudno powiedzieć, bo ogólnie jest pieszczocha.Dzisiaj przyszły do mnie koleżanki i je też pokochała ha,ha,ha Quote
AnkaG Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Do mojego TZ-ta wsie psiaki lezą no nie wiem dlaczego ... no zupełnie tego nie rozumiem :P Quote
Saththa Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Do mojego TZ-ta wsie psiaki lezą no nie wiem dlaczego ... no zupełnie tego nie rozumiem :P jeden na niego naszczekał :evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Sandra za chwilę Tazzio by się kumplował :) Quote
Saththa Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Sandra za chwilę Tazzio by się kumplował :) ale naszczekał :D:D Quote
WATACHA Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Mnie absolutnie plotki i nie plotki nie przeszkadzają :) Quote
WATACHA Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Jak tam ta rozmowa telefoniczna? A to pisałam u Moniki.Pani ma się zastanowić. Malutka chyba podsłuchiwała, bo po tej rozmowie strasznie się do mnie łasi :P.Ale w pokoju to ktoś nasrał dzisiaj rano :P Quote
AnkaG Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pieski są na pewno niewinne to oszczerstwo :) Quote
malawaszka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pieski są na pewno niewinne to oszczerstwo :) mówisz, że to WATACHA albo Bartek??? :) Quote
AnkaG Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Jaaaa? No co ty ale czy KTOŚ widział ten czyn? Quote
WATACHA Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 No dobra, macie nas :).Buhahaha http://pl.wikipedia.org/wiki/Koprofilia Quote
WATACHA Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Jejku jaka ona jest śmieszna i pocieszna.Dzisiaj jak właziła do mnie pod kołdrę to istna komedia.Coraz więcej merda ogonkiem, czasem tylko patrzy na mnie i merduszka.No i najważniejsze :P , jak mi Bartek dziś dokuczał w łazience to leciała szybko go ugryźć w dupsko, ale nie zdążyła, bo się odwrócił i zaczął z nią wygłupiać.Potem podobna sytuacja, nawet z warczeniem i ten sam sposób na odwrócenie uwagi.Czyli wychodzi na to, że jak chce Cię dziabnąć masz wybór.Dziabek, albo zabawa :) Quote
ania0112 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Koprofilia - nawet nie wiedziałam, że jest na to słowo. Z opisu wydaje się super fajna. a ona sterylizowa jest ? jak ją wołacie? Bo nie mów ze dingula.... Quote
WATACHA Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Koprofilia - nawet nie wiedziałam, że jest na to słowo. Z opisu wydaje się super fajna. a ona sterylizowa jest ? jak ją wołacie? Bo nie mów ze dingula.... Też nie wiedziałam, ale znalazłam niechcący przy określeniu fetysz. Ogólnie to bardzo fajny pies.Jest troszkę czasem namolna.Pieszczocha straszna, dosyć spokojna, czasem nawet za.Jednak potrafi się wygłupiać, bawić kiedy jest okazja.Jedyne wady to bronienie, lekki lęk separacyjny i no i te nieszczęsne kupy i siki.Oprócz tego jest mało delikatna, dziś mi buzię podrapała.Poudawałam , że płaczę to mnie wycałowała :). Jest karna, ale nie boi się człowieka, wręcz przeciwnie lgnie do wszystkich. Quote
WATACHA Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Nie no Dingulia to by mi przez usta nie przeszło :). Ogólnie jakoś specjalnie jej nie nazywamy.Ja to raczej niunia, ciupka itp.Bartek ją nazwał Sura, ale też jakoś nie używa za często.Podobno sterylizowana. Quote
malawaszka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Koprofilia - nawet nie wiedziałam, że jest na to słowo. Z opisu wydaje się super fajna. buuuahaha tak mi się przeczytało i padłam hahahah 2 Quote
WATACHA Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Już nie jest fajna.Urąbała mnie dzisiaj :P. Quote
AnkaG Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 No dobra, macie nas :).Buhahaha http://pl.wikipedia.org/wiki/Koprofilia No ja tak daleko nie doszłam z podejrzeniami ha ha :) Quote
AnkaG Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Jest fajna Niunia :) - a rozumiem, że postraszyła :) Quote
ania0112 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 co jej watacha zrobialas? przyznaj się ;) Quote
WATACHA Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Dziabnęła, ale nie mocno.Przesunęłam ją na łóżku.Robiłam to wcześniej i później, więc nie wiem w czym był problem.Może dlatego, że po jedzeniu.Nacisnęłam gdzieś, nie wiem.Przed chwilą się zlała.W końcu będzie eksmisja :P. Quote
Recommended Posts