WATACHA Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Znaczy że jak rano zje i połazi p oswiezym powietrzu to jej lepiej? Dawaj filmiki :) Tak mi się wydaje. Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Dlaczego żadnego linku nie mogę wstawić wrrrrrrr? Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 od Wilczej się zaraziłam, dubelek Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Myślałby kto,że tak zarażam :eviltong: Quote
zerduszko Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Pitu pitu, a fot lub filmikow dalej nie ma! Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Pitu pitu, a fot lub filmikow dalej nie ma! Pytałam wyżej jak wstawić filmik?Zero odpowiedzi.To nie ma :( Może nie dosłownie pytałam, ale wstawić nie umiem. Quote
Saththa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Pytałam wyżej jak wstawić filmik?Zero odpowiedzi.To nie ma :( Może nie dosłownie pytałam, ale wstawić nie umiem. ja nie widziałam pytania jak ale nic dziwnego skoro go nie zadałaś :D Nie widze nigdzie dodania filmu... za to widze Twittera .... wtf? Sa jakies moje media ale cóż to....? :niewiem: Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 ja nie widziałam pytania jak ale nic dziwnego skoro go nie zadałaś :D Nie widze nigdzie dodania filmu... za to widze Twittera .... wtf? Sa jakies moje media ale cóż to....? :niewiem: No Tobie akurat wysłałam filmiki na prv, przynajmniej tak mi się wyświetla.Miałam nadzieję, że mi pomożesz a Ty nic nie wiesz :nonono2: Quote
Saththa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 No Tobie akurat wysłałam filmiki na prv, przynajmniej tak mi się wyświetla.Miałam nadzieję, że mi pomożesz a Ty nic nie wiesz :nonono2: Tak????? o zesz w du Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Tak????? o zesz w du Nie dostałaś :(? Quote
Saththa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Rzeczywiście mam.... w skrzynce były :D Quote
Saththa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Nie mam pojęcia jak się wstawia filmiki... jedyne co to linka... może? https://www.youtube.com/watch?v=s1Bjvk9oLew Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Nie mam pojęcia jak się wstawia filmiki... jedyne co to linka... może? https://www.youtube.com/watch?v=s1Bjvk9oLew A jak wstawiłas linka, bo ja nie moge i w tym problem? Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 a próbowałaś kopiuj-wklej Ja tylko tak potrafię :siara: Quote
Saththa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ja tylko tak potrafię :siara: jak masz okienko odpowiedzi i te rózne funkcje na górze typu rozmiar czcionka itd. to druga linijka 9 symbol :) ale mnie ciekawi jak toz robiłaś ze w wiadomosci jest normalnie nie link a okienko z filmem :D Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 jak masz okienko odpowiedzi i te rózne funkcje na górze typu rozmiar czcionka itd. to druga linijka 9 symbol :) ale mnie ciekawi jak toz robiłaś ze w wiadomosci jest normalnie nie link a okienko z filmem :D A kto to wie takie rzeczy :evil_lol: .Dobra, lecimy do wet, tzn szykujemy się :) 1 Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 ooooooooooo Sandra przyszła :).Już opowiadam :) Na początku muszę pochwalić Myszkę, że pięknie się wszędzie zachowywała.Pani doktor bardzo miła, rzeczowa, wszystko mi tłumaczyła.Super babeczka. Przejdźmy jednak do konkretów.Wszystko pani poopowiadałam, pokazałam badania, zrobiliśmy echo serca.No i serce nie jest aż tak bardzo chore i jej zdaniem przyczyny należy szukać w układzie oddechowym.Patrząc na wyniki krwi (stan zapalny), rtg (nacieki na płucach) i to gdy złapała ją za krtań wywołała to chrzakanie plus moje opowieści to wina leży ewidentnie tam.Oczywiście lek na serce mamy brać, no i wielki całus :iloveyou: dla Pani Garncarz za rabacik dla nas, o którym się dowiedziałam dopiero jak płaciłam w rejestracji :-? Quote
WATACHA Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 W nagrodę Myszka dostała nowe posłanie i już w nim grzeje dupkę :) 2 Quote
AnkaG Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 No ładnie wygląda Myszka Miki w nowym posłanku :) No i co dalej z tym chrząkaniem? Quote
Recommended Posts