Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pitu pitu, a fot lub filmikow dalej nie ma!

Pytałam wyżej jak wstawić filmik?Zero odpowiedzi.To nie ma :(

Może nie dosłownie pytałam, ale wstawić nie umiem.

Posted

Pytałam wyżej jak wstawić filmik?Zero odpowiedzi.To nie ma :(

Może nie dosłownie pytałam, ale wstawić nie umiem.

ja nie widziałam pytania jak ale nic dziwnego skoro go nie zadałaś :D

Nie widze nigdzie dodania filmu... za to widze Twittera .... wtf?

Sa jakies moje media ale cóż to....? :niewiem:

Posted

ja nie widziałam pytania jak ale nic dziwnego skoro go nie zadałaś :D

Nie widze nigdzie dodania filmu... za to widze Twittera .... wtf?

Sa jakies moje media ale cóż to....? :niewiem:

No Tobie akurat wysłałam filmiki na prv, przynajmniej tak mi się wyświetla.Miałam nadzieję, że mi pomożesz a Ty nic nie wiesz :nonono2:

Posted

Ja tylko tak potrafię :siara:

jak masz okienko odpowiedzi i te rózne funkcje na górze typu rozmiar czcionka itd.

to druga linijka 9 symbol :)

ale mnie ciekawi jak toz robiłaś ze w wiadomosci jest normalnie nie link a okienko z filmem :D

Posted

jak masz okienko odpowiedzi i te rózne funkcje na górze typu rozmiar czcionka itd.

to druga linijka 9 symbol :)

ale mnie ciekawi jak toz robiłaś ze w wiadomosci jest normalnie nie link a okienko z filmem :D

A kto to wie takie rzeczy :evil_lol: .Dobra, lecimy do wet, tzn szykujemy się :)

• Upvote 1
Posted

ooooooooooo Sandra przyszła :).Już opowiadam :)

Na początku muszę pochwalić Myszkę, że pięknie się wszędzie zachowywała.Pani doktor bardzo miła, rzeczowa, wszystko mi tłumaczyła.Super babeczka.

Przejdźmy jednak do konkretów.Wszystko pani poopowiadałam, pokazałam badania, zrobiliśmy echo serca.No i serce nie jest aż tak bardzo chore i jej zdaniem przyczyny należy szukać w układzie oddechowym.Patrząc na wyniki krwi (stan zapalny), rtg (nacieki na płucach) i to gdy złapała ją za krtań wywołała to chrzakanie plus moje opowieści to wina leży ewidentnie tam.Oczywiście lek na serce mamy brać, no i wielki całus :iloveyou:  dla Pani Garncarz za rabacik dla nas, o którym się dowiedziałam dopiero jak płaciłam w rejestracji :-?