Romka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 No i pojechała :) To był ostatni spacer Maszki i Czestera w schronisku: ...zaraz potem Masza pojechała do domu: Troszkę była zaniepokojona,Czester zresztą też,kiedy zobaczył,że Masza zostaje.Ale kiedy ruszyli podróż przebiegła bardzo spokojnie i około 14 00 byli już na miejscu. Zadzwoniłam zaraz do domku i dowiedziałam się ,że Maszka biega od domu do ogrodu i szaleje z radości. "Ma adhd" jak powiedzieli jej nowi opiekunowie :) Z rezydentem przywitanie wypadło bardzo dobrze,choć nasza dziwewuszka próbuję przejąć inicjatywę w domu.Jest bardzo posłuszna,macha non stop ogonem i widać,że jest szczęśliwa. Także Grzegorz,który zawiózł nam Maszkę do domu powiedział,że była bardzo szczęśliwa z tego,że jest wolna i biega luzem. Dostałam już zdjęcia z domu Maszki: Quote
Romka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 i dalej: A tak zwykle ,także w schronisku cieszyła się Masza: Powodzenia kochanie,ty też nareszcie doczekałaś się domku... Quote
Romka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Bardzo żal mi Czestera,który był zżyty z Maszą i ,która pokazała mu,że spacerki poza teren schroniska są fajne.To dzięki wsparciu Maszy ,Czester zaufał wolontariuszkom i razem wyszli na spacerek.Rozstanie z Maszą będzie dla Czestera bardzo trudne...zostaje bez jej wsparcia w schronisku Quote
Romka Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Szczęśliwa Masza; Masza pilnuje domku i szczeka,aż echo niesie...a po pracy przychodzi się przytulać i chodzi za panią krok w krok A tu poniżej wypoczynek po długim spacerze w lesie; W lesie mieszka lis,którego Maszka usiłuje przegonić.Przypomnę,że Maszka ma własny las do dyspozycji :) Maszka z braciszkiem: Quote
Recommended Posts