zmora0 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Jeśli ma ktoś zdjęcie pudla morelowego z BOG IX to byłabym stokrotnie wdzięczna. Poza tym szukam zdjęć stawki cavalierów, BOSów :) Quote
Asiaczek Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='netheter']Parking kosztuje 50zł za dzień. Wejście dla wystawców od 7, dla zwiedzajacych od 10. Pamiętajcie jeszcze o tym "genialnym" zapisie: [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]3. Wszystkie psy podlegają [U]obowiązkowej[/U] kontroli weterynaryjnej, która będzie miała miejsce w godz. od 7 do 11 przy wejściach do poszczególnych pawilonów. Kontrola weterynaryjna zostanie potwierdzona pieczątką na numerku startowym uprawniającą do wejścia na ring.[/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] Bzdura! Nikt na ringu (przynajmniej na naszym) nie sprawdza, czy pieczatka jest czy jej nie ma.... [quote name='netheter']Tak, ale trzeba się stawić do 11, a niektórzy na ring wchodzą o 14, bo inaczej nie zostaną dopuszczeni do oceny.[/QUOTE] Wszyscy zostali dopuszczenie do oceny i bez znaczenia bylo, czy mają pieczatke na numerku startowym czy tez nie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) Dla nas wystawa Poznańska wreszcie okazała sie pomyslna:) Oto nasze wyniki: [B]UPDATED JUBILEE DADDY Asiaczek FCI [/B]- [COLOR=#ff0000][B]w.o.1, Naj. Szczenię [/B][/COLOR] Niestety, z braku czasu, Dadik nie został zaprezentowany na BIS Szczenią...:( [B]Kanibaru FROMAJE FRAIS[/B] - [COLOR=#ff0000][B]dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, Zwycięzca Polski 2013, Cruft's Nom. 2014, na Grupie - pierwsza szóstka:)[/B][/COLOR] [B] TORNEY Asiaczek FCI[/B] - [COLOR=#ff0000][B]dosk.1, Zwyc. Młodzieży,. Naj. Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2013, Cruft's Nom. 2014!!!![/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Nowy Mł.Champion Polski:)[/B][/COLOR] Niestety, Młoda Torinka tez nie została zaprezentowana na BIS Juniorów, z tych samych powodów:( [B]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI[/B] - [B][COLOR=#ff0000]dosk. 4[/COLOR][/B] [B]RICH BOY Asiaczek FCI[/B] - [COLOR=#ff0000][B]dosk. 3[/B][/COLOR]. cieszymy sie bardzo z wyników, tym bardziej, że zgłoszono 21 basków, w tym7 spoza granic PL.... Pzdr. Edited October 28, 2013 by Asiaczek Quote
zmora0 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Asiaczek, nie, nie wszyscy ;) Sama widziałam i w tym i w zeszłym roku.. Pewnie nie każdy sędzia/asystent/sekretarz zwróci uwagę. Ale część zwraca. Gratulacje za wyniki! Quote
mrau Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 I ja się pochwalę bo pękam z dumy :)) Moja zakręcona dziewczynka Lola - Ch Saxonholme Eoa - dosk1, CWC, Zwycięzca, CACIB, Zwycięzca Polski, nominacja na Crufts i w porównaniu z psem BOB!! :)) [img]https://lh4.googleusercontent.com/-M_DIPs6rUSE/Um4_Jkkn3NI/AAAAAAAAJVg/BV5LQpf27rE/s400/lola%20poznan%20male.JPG[/img] Quote
Asiaczek Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='netheter']Asiaczek, nie, nie wszyscy ;) Sama widziałam i w tym i w zeszłym roku.. Pewnie nie każdy sędzia/asystent/sekretarz zwróci uwagę. Ale część zwraca. Gratulacje za wyniki![/QUOTE] OK, dzięki za info. Na naszym ringu "stolik sędziowski" był ciut zakręcony, zdarzały sie pomyłki. No, ale były szybko prostowane, o ile wystawca je wyłapał... [quote name='mrau']I ja się pochwalę bo pękam z dumy :)) Moja zakręcona dziewczynka Lola - Ch Saxonholme Eoa - dosk1, CWC, Zwycięzca, CACIB, Zwycięzca Polski, nominacja na Crufts i w porównaniu z psem BOB!! :)) [/QUOTE] No to tylko gratulowac:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [B]Mam duuuużą prośbę[/B] do tych osób, które widziały co nieco na BIS'ach w niedzielę. A mianowicie, chodzi mi o jakiekolwiek[SIZE=4][B] informacje nt. zwycięzców konkurencji (ale tylko z niedzieli!): - BIS 1 - BIS 1 Ras Polskich - BIS 1 Juniorów.[/B][/SIZE] Bardzo proszę o pomoc..... każda info, jaka mi tutaj podacie może doprowadzić mnie do ostatecznych ustalęń:) Z góry dziekuje! pzdr. Quote
mrau Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Asiaczek'] No to tylko gratulowac:smile:[/QUOTE] Dzięki :) Co prawda finałow nie widzialam ale, że to moi znajomi to wiem;) BIS Ras Polskich dla ogara ZBYSZKO Psia Cometa Quote
Okamia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.531633836929057.1073741827.173063896119388&type=1[/url] Zapraszmy do oglądania :) Quote
mesala Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Asiaczek'][B]Mam duuuużą prośbę[/B] do tych osób, które widziały co nieco na BIS'ach w niedzielę. A mianowicie, chodzi mi o jakiekolwiek[SIZE=4][B] informacje nt. zwycięzców konkurencji (ale tylko z niedzieli!): - BIS 1 - BIS 1 Ras Polskich - BIS 1 Juniorów.[/B][/SIZE] Bardzo proszę o pomoc..... każda info, jaka mi tutaj podacie może doprowadzić mnie do ostatecznych ustalęń:) Z góry dziekuje! pzdr.[/QUOTE] BIS JUNIOR to pies bulmastif pręgowany :D Quote
Asiaczek Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='mrau']Dzięki :) Co prawda finałow nie widzialam ale, że to moi znajomi to wiem;) BIS Ras Polskich dla ogara ZBYSZKO Psia Cometa[/QUOTE] Bardzo dziękuję:) [quote name='mesala']BIS JUNIOR to pies bulmastif pręgowany :D[/QUOTE] Bardzo dziękuję:) Pzdr. Quote
zmora0 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Moje wyniki tutaj: [url]https://www.facebook.com/sonia.handling[/url] :D Quote
Skyy Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Na wystawie w Poznaniu miałam przyjemność zaobserwować na żywo rasę, którą się interesuję i której przedstawiciela mam zamiar za rok importować - psa faraona. Miałam również możliwość porozmawiania z hodowcą z Danii, którą bardzo miło było mi poznać. Jestem zachwycona. :loveu: Quote
EndyZ Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Przepraszam, czy ktoś mógłby podać stawkę Gończych Polskich w sobotę? I Jamników Krótkowłosych Standardowych? Quote
FredziaFredzia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Skyy']Na wystawie w Poznaniu miałam przyjemność zaobserwować na żywo rasę, którą się interesuję i której przedstawiciela mam zamiar za rok importować - psa faraona. Miałam również możliwość porozmawiania z hodowcą z Danii, którą bardzo miło było mi poznać. Jestem zachwycona. :loveu:[/QUOTE] Był też cirneco! :loveu: Quote
Skyy Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Był też cirneco! :loveu:[/QUOTE] Tak, ale zdecydowanie bardziej moją uwagę przyciągnęły faraony. W sobotę były dwa - suka i pies a w niedzielę były dwie suki (z czego jedna mieszkająca w Polsce) oraz pies. W sobotę pies faraona stanął na trzecim miejscu na grupie! [IMG]http://i39.tinypic.com/2zi5w6b.jpg[/IMG] Sharqiya American All The Way Quote
Asiaczek Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, Poland Winner 2013, Cruft's Qualification 2014:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruObraz392a_zps408a48c6.jpg[/IMG] Torinka (TORNEY Asiaczek FCI) - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Naj.Junior, Młodziezowy Zwycięzca Polski 2013, Cruft's Qualification:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruObraz322_zpsd31951fe.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
MarSid Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Witam :) My również wróciliśmy z Poznania bardzo szczęśliwi :-) Nasz husky DeepGlacier DENVER, pierwszy raz wystawiany, BOB PUPPY i III BIS PUPPY :-) Macie może jakieś fotki z niedzieli, z finałów papików? Quote
paulaprzygoda Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Witam, to i ja się pochwalę: Cytra Żelazny Dwór (bernardyn krótkowłosy) CACIB, ZWYCIĘZCA POLSKI 2013, NOMINACJA NA CRUFTS 2014 :multi: Niestety w sobotnią wystawę nie poszło najlepiej - księżniczka nie chciała za Chiny ludowe pokazać zębów... Za to nieziela nam to wynagrodziła zwycięzkim tytułem :cool3: [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/4337/xyhu.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Czy to jest zdjecie z Poznania? Pzdr. Quote
paulaprzygoda Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 tak, zdjęcie z Poznania oczywiście :) hala 5a z tego co pamiętam. Quote
marcinzap Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 byłem na tej wystawie i musze powiedzieć że była na bardzo dobrym poziomie Quote
Recommended Posts