Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa wystawa psów rasowych - Poznań 2013 (26.10 - 27.10)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Skyy']Wiadomo, kiedy można spodziewać się wykazu zgłoszonych psów?[/QUOTE]

Myślę, że do końca przyszłego tygodnia będzie już wykaz :)
A na dniach powinny przyjść numerki ;)

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Skyy']To cierpliwie czekamy! ;)[/QUOTE]

No to czekamy razem - w kupie siła :)
Ja spoglądam na stronę oddziału w każdej wolnej chwili, z nadzieją na wcześniejsze informacje. Chciałabym już zobaczyć ten wykaz ;)

Posted

Do nas też doszedł numerek ;)

Czy wiadomo czy w tym roku oddzial Rzeszow organzuje busa na tą wystawę?

Ewentualnie - szukam transportu dla siebie i jednego małego pieska, jestem z Rzeszowa. Jadę na niedzielę, ale mam tam nocleg więc data wyjazdu jest mi obojętna, prosze o pw.

Posted

Proponują zapoznać się z planem remontów w Poznaniu. Nie ukrywam, ze pół miasta jest rozkopane. Największe utrudnienia są w pobliżu MPT- miejsca, gdzie będzie sie odbywać wystawa. [URL]http://www.zdm.poznan.pl/issues.php[/URL]

Posted

Witam, szukam transportu na niedzielę z okolic Rybnika, ewentualnie troszkę dalej. Jedna osoba bez psa. Oczywiście dokładam się do paliwa.

Posted

Szukam transportu dla dwóch osób z średnim pieskiem z Koszalina do Poznania na pierwszy dzień, dokładam do paliwa. Mogę też gdzieś dojechać do kogoś w okolicy. Mogę też wypożyczyć swój samochód jeśli ktoś chciałby zostać naszym kierowcą, pokrywam cały koszt podróży, wyjazdy w sobote powrót w niedzielę.

Posted

[SIZE=2][FONT=arial][SIZE=3][FONT=arial narrow][COLOR=#37404E]Mamy wolne miejsce dla osoby bez psa lub z małym psem na obydwa dni. Wyjazd piątek z Lublina przez Ostrowiec Św, powrót w niedzielę. [/COLOR]
[/FONT][/SIZE][COLOR=#37404E][SIZE=3][FONT=arial narrow]Szczegóły na priv.[/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

Słuchajcie....

Ja potrzebuję transportu dla suki samoyed z POZNANIA DO OPOLA ( obojętnie czy w sobotę czy w niedzielę, suka zgłoszona tyko na pierwszy dzień).

Bardzo proszę o kontakt:

[URL]https://www.facebook.com/marta.kolano[/URL]

bądź mail: [email]morawskamarta@o2.pl[/email]