Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja swojemu psu nie raz daje całe jajo. Surowe. Tak wiem, że może być niezdrowe, ale na szczęście nie ma problemów po tym dodatku. Sierść się robi sztywniejsza i pięknie błyszczy. Mojemu się sypie cały rok.

Posted

Dobrze, że znalazłam to forum :) O tranie słyszałam, znajoma podaje swojemu psu. Natomiast siemię lniane włączę do posiłków mojego Adoniska ;)

• 2 weeks later...
Posted

my już przerobiłyśmy tyle karm, ale to przez alergie na tłuszcz drobiowy. Od kiedy znalazłam taste of the wild (jedne z niewielu karm, które nie zawierają nic z kuraka, nawet tłuszczu drobiowego) rybny bądź z jagnięciną widzę, że oprócz ogólnego zdrowia psa mamy piękną lśniącą sierść, która nie ma jakiś znaczących faz linienia jakie miały miejsce wcześniej. Często podaję też mielone siemie lniane, olej z pestek winogron, oliwe z oliwek i raz na tydzień jajo. Mieszam to ze zmiksowanymi/startymi warzywami i owocami, które zjada na śniadanie :)

Posted

[url]http://swissvitalsklep.pl/p/11/277/karma-sucha-dla-psow-doroslych-adult-strus-amp-ryz-12-kg--hypoalergiczna-karma-dla-psow-dla-psa.html[/url] Tu masz jeszcze karma ktora niby nie uczula.Znajoma mi polecala ale nie testowalam.

Posted

Ale cena zabójcza :-o przynajmniej dla mnie i ta kukurydza niepotrzebnie. nie kupuje worków 12 kg bo moja musi mieć inne smaki co jakiś czas inaczej po jedzeniu przez 2 miesiące tego samego nie chce tknac miski choć by ta karma ponad tydzień leżała. Ale dziękuję ci bardzo :-)

• 1 month later...